Magazin
29 ogledov

Hitra Andreja

Ponudila sem se mu na mizi. Žurnal24 main
Veljala je za punco, ki gre hitro v posteljo, a sam sem spoznal, da je čisto drugačna. Ko sva bila v kinu, je mojo roko celo umaknila s kolena.

Hitra Andreja, kot so ji rekli, je bila doma v Trnovem in je bila znana po tem, da se fantom okoli nje ni bilo treba kaj dosti truditi za uspeh. Pa ni bilo res. Sam sem namreč plesal okoli nje zelo dolgo časa, preden mi je uspelo, da sem jo zvabil na pijačo in potem v kino in potem ... Zelo seksi punca, na videz zares precej lahka, toda ko sem jo spoznal, sem ugotovil, da je povsem drugačna. Očitno so jo fantje ocenili zgolj po zunanjosti in je bila takoj ocenjena za radodajko.

Skratka, spoznal sem jo v popolnoma drugačni luči in priznati moram, da je bilo videti, da se sploh ne zaveda svojega videza. Njej se je zdelo popolnoma običajno, da je šla z menoj v kino v krilu, ki je komajda zakrilo njena lepa hlebčka, in v majici, ki se je zaključila pod njenimi prsmi. Bilo mi je kar malo nerodno, ko so vsi gledali za nama, v dvorani pa je bilo že vse drugače. Komaj sem čakal, da so ugasnili luči, in ji pohoten zijal v njena gola stegna. Vedel sem, da sedi na nagi riti, saj ji krilo enostavno ni moglo priti pod njo v sedečem položaju. Vzburjala me je kot v sanjah in roka mi je nenadoma sama od sebe poletela na njeno nogo. Močno sem se začudil, ko jo je odmaknila z nje, nato pa prekrižala nogo preko druge ter z zanimanjem gledala film. Tudi pogledala me ni in to je bil le še en dokaz več o tem, da se človeka ne sodi po zunanjosti. Počasi sem obupal in se prepustil dolgočasnemu filmu, po koncu pa sem si želel le čim prej domov in spat. Videti je bila užaljena, ker ne greva še na eno pijačo, a sem dejal, da me boli glava. Zapeljal sem jo do doma, kjer pa kar nekako ni želela iz avta in je začela po ovinkih praviti, da ni mislila takole zaključiti večera. Njena roka se je znašla na moji nogi in drsela vse višje, dokler ni pod dlanjo začutila spečega korenjaka. V glavi so se mi v trenutku začele prižigati žarnice in nenadoma nisem vedel več, kaj naj storim. "Si mislil, da se me boš kar takole na hitro rešil, kaj?" je dejala.

© iStockphoto

 
Očitno je ves večer igrala pravo nedolžnico, potem pa mi je bila pripravljena odčitati lekcijo. Bil sem v rahlem šoku, a k sreči sem se spomnil prejšnjega načrta, ki je predvideval, da jo odpeljem domov in se pozabavam do onemoglosti, potem pa naj govorijo, kar hočejo. In prav zares sva končala v mojem stanovanju, ki se je v trenutku spremenilo v oazo vulgarnosti. Andreja je padla po meni kot divja zver, mi strgala srajco s telesa, leteli so tudi gumbi, hlače so bile nenadoma na tleh, spodnjice na roži, moj korenjak pa je v hipu izginil v njenih ustih. Oblila me je vročina, saj kaj takšnega nikakor nisem pričakoval. Tako strastno ga je goltala in sesala, da mi je oči vleklo navznoter. Pogled navzdol mi je odkril svetlolaso zverinico, ki je to počela v takšni pozi, da bi se človek ustrašil za svoje premoženje.

Njena glava je švigala gor in dol, oči pa so mačkasto zavijale proti meni. Bil sem v neki drugi dimenziji, kjer so bili doma goli užitek, pohota in same nepredvidljive reči. Naenkrat je skočila pokonci, prekrižala roki pod svojimi joški, prijela za rob kratke majice in jo v eni potezi spravila s sebe.

O moj Bog!
Takšnih jošk pa v živo zares še nisem videl. Andreja je bila popolna ženska, celo modrčka ni nosila, čemur pa poprej nisem posvečal nobene pozornosti. Nato se je z njimi naslonila na moj obraz, tako ostala nekaj sekund, da sem jih pošteno oblizal, a to očitno ni bil njen cilj. Z joški me je podrla na hrbet, in ko sem naslednjič pogledal navzgor, sem imel njeno pohotno češpljico nekaj centimetrov pred očmi. Zares se mi je ponudil prelep razgled in nekaj sekund nisem vedel, kaj mi je storiti. Ko pa so moje misli končno našle mesto v glavi, je Andreja doživela prav malo invazijo mojega jezika. Njeni boki so se začeli pohotno vrteti nad mojo glavo, zato sem uporabil obe roki, da sem lahko sledil njenemu ritmu. Čutil sem njeno pohoto, kako se mi nabija na iztegnjen jezik in slišal sem njene pohotne vzdihljaje, ki so mejili na skrajnost. Oh, kako sem si tedaj želel zagrabiti njene joške, a sem se moral zaenkrat zadovoljiti z ritnicama. Toda kot bi mi brala misli, je kmalu vstala, skočila s postelje in prestrašil sem se že, da noče več. Ko pa sem vstal tudi sam, sem jo opazil, kako se mi pohotno nastavlja, naslonjena na okensko polico.

"Pridi srček, nažgi me od zadaj ... to mi je tako všeč!"
"Meni tudi!"

Poletel sem k njej, nič kaj dosti okleval in se takoj pripojil moji lepotički od zadaj. Kriknila je v okno, ki se je pošteno zarosilo že po nekaj sekundah, jaz pa takoj segel po njenih izjemnih joških ter kot v transu napadel potrebnico pred seboj. Končala sva precej skupaj in se nato zadovoljna vrgla v posteljo ter počakala, da naju je prijelo še enkrat.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.