Magazin
92 ogledov

Hitra in bežna potešitev

erotika strast seks Žurnal24 main
Hans me je dobesedno razturil. Očitno je imel že polno kapo opazovanja na snemanjih in verjetno tudi kar nekaj izkušenj, saj je želel z menoj početi prav vse, kar človeku lahko pride na misel.

Nekaj me je spraševal po nemško, a ga nisem razumela. Le, ko je pričel tiča riniti med moji ritnici, sem odskočila, da tega raje ne bi. Želel mi je plačati, da bi le dovolila njegovemu tiču v mojo rit in zdelo se mi je kar malo neumno, da sem vse to počela pred njegovimi očmi in kamerami, zdaj pa bi se delala fino.

Prosila sem ga naj uporabi kako mazilo, kar je tudi storil. Niti dotaknil se ni moje češplje dokler mu ni prišlo prvič. Ves čas se je ukvarjal z mojo ritko, me nagovarjal naj sama sedem nanj in se nato drgnem po muci.

Zadeva ga je neznansko vzburjala in tega mi ni bilo treba razumeti, saj je vse povedal s svojim obrazom in vzdihovanjem. Mislim, da je bil Hansov tiček nekaj manjšega, kar sem uspela potešiti v svojem življenju, kljub temu pa je bil vsekakor dovolj velik, da sem ga občutila.

Še posebej v ritki, kamor je sprva kar nekoliko težko prodrl, ker mu manjka v centimetrih. Iz minute v minuto mi je postajal bolj všeč, in ko sva na koncu pošteno legla v posteljo in mi je privoščil konkretno obdelavo z usti, sem spoznala, kako zelo sem že pogrešala pravega dedca.

V kolegici sem našla nek nov izziv in bežno potešitev, toda za svoje spolno zadoščenje ženska kot sem jaz potrebuje pravega dedca. In Hans je to bil, navkljub temu, da z njim nikoli ne bi živela. Vedela sem, da ga bom v kratkem zapustila in ga ne bom videla nikoli več, zato mi ni bilo težko prebiti vročo noč s svojim gostiteljem in človekom, ki je s svojimi poznanstvi dodobra napolnil moje žepe.

Pred kratkim je prišla še potrditev, da se kolegica vrača in si bolj kot vse na svetu želi, da izgineva daleč od tam. Očitno ji njen novi fant ni nič več všeč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.