Magazin
14 ogledov

Hitro tipka, hitro daje

null Žurnal24 main
Dana je sesala na vso moč, saj je želela potegniti kar se da največ denarja. Vse, kar pa je v tistem trenutku dobila, je bila porcija sperme naravnost v usta.

Dana je tipkala hitreje kot vse ostale tajnice na svetu. Prav veselje jo je bilo gledati, kako je drdrala dolge zapisnike preko svoje tipkovnice in to brez vsakršne napake. Njen šef se je nekega dne pošalil, da jo zagotovo lahko pripravi do napake in jo od zadaj objel preko prsi, ki jih je krepko stisnil s svojimi prsti. Dana pa se ni ustavljala in je tipkala dalje, kot da se ne bi nič zgodilo.

Otipavanje šefa je ni vrglo iz tira, saj je to počel večkrat. Je pa zato pri tem prvikrat segel z rokama pod njeno majico in objel njeni goli dojki. Tudi to še ni bilo dovolj, da bi jo pripravil do napake in je krenil navzdol ter zlezel z roko pod krilo. Ker se ga ni branila, je dobil še večjo voljo do nadlegovanja in je zlezel kar pod mizo, kar naj bi tajnice sicer počele njemu.

Nad njim so še vedno šklopotale tipke, on pa je z rokama drsel navzgor po nogah in navdušeno čakal, kdaj se bo srečal z njeno mokroto. Potegnil je žabe z nje, nato še spodnjice in z jezikom skušal priti do njene muce. Dana je še vedno tipkala, ni pa vedel, da tipka kar tako v tri dni, saj ni bila več sposobna razmišljati, ko ji je z vrhom jezika potegnil po lesketajoči se češplji.

Bila je v tako pohotni pozi, da si ga je želel vreči kar na roke. © iStockphoto

 
Še bolj je zlezla z ritjo na rob pisarniškega stola in mu ponudila svojo vlažno školjkico, ki je goltala njegov opletajoči jeziček. Vedela je, da bo morala delati nadure, toda bile so prijetne in bi jih delala tudi zastonj. Nato je tudi sama zlezla pod velikansko mizo in takoj z rokama krenila k njegovemu mednožju. Prerivala sta se med tisto množico kablov in po nesreči izklopila Danin računalnik, kjer je bila še kopica neshranjenih podatkov. Toda njima tisti hip ni bilo mar za kable, saj je imela glavni kabel firme Dana tisti trenutek kar v ustih. Po tem kablu je konec meseca prihajala plača in le od pretoka na mesečni ravni je bilo odvisno, kako velik znesek se bo prelil na Danin račun.

Dana je sesala na vso moč, saj je želela skozenj potegniti kar se da največ denarja. Vse, kar pa je v tistem trenutku dobila, je bila porcija sperme naravnost v usta. Nikakor ni želela pogoltniti in je izpljunila zadevo kar tja pod mizo. Ni videla, da je pljunila naravnost na podaljšek, kar je ob prižiganju računalnika povzročilo kratek stik. Sicer pa se je to zgodilo šele naslednji dan in ni bilo pomembno za njen dodatek k plači.

Skušala je zlesti izpod mize, saj je šefu močno prišlo, toda ko se je z rokama oklenila stola, da bi se izvlekla iz tesnega prostora, jo je on zgrabil za ritnici in ju začel pohotno oblizovati. Seveda je nekaj mokrih trenutkov namenil tudi njeni češpljici, nato pa jo nagovoril, da mu je dala od zadaj, kar takole naslonjena preko stola. Prej sta zlezla ven, on je še skočil k vratom, ki sta jih pozabila zakleniti in nadaljevala z akcijo. Bila je v tako pohotni pozi, da si ga je želel vreči kar na roke, a si je k sreči premislil, saj bi sicer zamudil marsikaj lepega.

Tako kot jo je tisto jutro nažgal v njeni pisarni, je še nikoli ni. Spomnil se je na svojo ženo, kako se mu je ponujala zaradi slabe vesti, ker mu je pljunila kar nekaj denarja. Ni je želel podreti, saj je imel neki svoj ponos, in če bi jo položil zaradi denarja, bi imel občutek, da je poročen s cipo. Sicer pa kaj dosti drugače tudi ni bilo. Zavedal se je, da je z njim samo zaradi denarja in da mu Dana daje samo zaradi denarja, zato pa ji je še s toliko večjim užitkom zarinil svojega kačona v tesno rit, da je zavriskala od presenečenja. Njene oči so se razprle in zasvetile kot dolge luči v tunelu, on pa jo je pritiskal od zadaj, kot da se ne bi zgodilo prav nič posebnega. Bil je navdušen nad njeno športno zadnjico, da pa jo je lahko še preluknjal s trdim korenjakom, se mu je zdelo skrajno imenitno. Pa še pisnila mu ni niti besedice, tako ga je spoštovala. Žena bi mu že zdavnaj prisolila kakšno zaušnico, toda Dana ne.

Ona je glasno uživala v vsakem njegovem gibu, pa čeprav ji ni bilo prav vse najbolj povšeči. Vedela je, da mu sedaj ne more več ubežati ali pa se delati fino in pošteno, zato je raje potrpela luknjanje uboge ritke, saj je bilo to konec meseca bolj kot ne primerljivo z letnim regresom.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.