Magazin > Horoskop in Numerologija
677 ogledov

April bo izstopal

Pomlad
Energija meseca aprila spreminja dinamiko, ki smo je bili do sedaj vajeni. Dobrodošli v edinem mesec tega leta, v katerem bodo čustva obvladljiva.

V ospredje se postavlja um in prinaša boljše razumevanje preteklih razočaranj ter tudi razlogov za srečo. Lažje bomo trezno razmišljali, pravilno presojali in se razumsko odločali. Izkoristite ta mesec za analiziranje sebe in duhovno rast, saj lahko zelo napredujete.

Obeta se nam nekoliko bolj umirjen mesec, ki pa bo energijsko posegel v naše korenine, nas povezal (ali pa odvezal) z energijo naših prednikov, zato s stališča duhovne numerologije govorimo tudi o kolektivni karmi in pa karmi vaših prednikov.

ODLOČITE SE
Zdaj je čas razmisleka. Vzemite si čas za tehten razmislek. Pretehtajte svoje možnosti in ji predvsem raziščite. Vse prepogosto smo preveč ujeti v svoj kalup in smo kot konjiček s plašnicami, ne gledamo levo in desno ter ne prepoznamo možnosti in priložnosti, ki niso znotraj nekega ustaljenega območja delovanja. Cona udobja v resnici ni udobna. Tudi kadar predolgo sedimo v razmajanem kavču, nas boli križ, kajne? Podobno se zgodi, kadar smo v območju ugodja predolgo, prične nas žulit. Ampak, dokler tekate in lovite svoj rep med obveznostmi ter mašili (denimo TV novele, rumeni tisk, socialna omrežja in podobno) pa se s seboj v resnici ne ubadate. Lahko bi dejali, da ne živite le mimo svoje druge polovice ali mimo življenja, ampak kar mimo sebe. Imate občutek, da se drugim ''dogaja'' kot pravijo mladi, vam pa ne? Se vam na trenutke zdi, da gre življenje mimo vas in brez vas? Tak občutek bi se lahko pojavil aprila.

Kdo ste VI je vaša odločitev.
Kako se obnašate je vaša odločitev.
Kaj počnete je vaša odločitev.

Zato, stopite ven iz vseh omejitev, pa naj gre za finančne ali fizične, kakršne koli, ter poiščite druge način! Če se vam zdi nemogoče, da bi dosegli, kar si želite, prosim, poiščite ljudi, ki so imeli še večje omejitve pred seboj in so jih presegli. Internet je poln navdihujočih posnetkov oseb brez udov, ki tečejo na maratonih in premagujejo vse možne fizične omejitve – imajo oni kaj posebnega, česar vi nimate?

Imajo prepričanje, da zmorejo.

Saj veste, če se boste prepričevali, da nečesa ne zmorete, tega niti poskusili ne boste, kaj šele, da bi uspeli.

POTREBEN BO TRUD
Nahajamo se v času, v katerem bodo odgovorne izbire in vložen trud prinesle rezultate, a ne takoj. Ti se bodo dokončno razcveteli nekako do avgusta. Opozoriti vas moram, da se bo izogibanje odgovornosti in izmikanje delu ter nezdrave navade nekoliko bolj hitro povrnile. Življenje vas bo nemudoma za ušesa.

ČAS ZA UČENJE, BRANJE IN DUHOVNOST
Osebnostna rast je mnogokrat premalo cenjena. Dovolite vprašanje: za kaj lažje odštejete večji znesek: za nekaj (krema, obleka, napitek, fitnes), kar obljublja lepši videz (v kopalkah) ali za duhovno in osebnostno rast (knjiga, delavnica, terapija)? Telovadite, da bi bili zdravi ali, da bi imeli lepšo postavo? Koliko časa namenite branju o modnih smernicah, pregledovanju reklam in popustov za oblačila, modne dodatke, torbice, nakit itd in koliko časa namenite raziskovanju možnosti duhovnega in osebnostnega izobraževanja? Namenjate kaj časa svoji čustveni inteligenci (ali so vsega drugi krivi?)

April je fantastičen čas za samorefleksijo. Mnogokrat to, kar mislimo, da počnemo, ni to, kar dejansko počnemo, zato se v tem mescu opazujte. Včasih mislimo, da smo z nekom ali nečim prekinili, a dokler o osebi ali neki zadevi razmišljamo, ali o njej govorimo, seveda temu ni tako. Pogovorite se s svojimi prijatelji in osebami, s katerimi preživite največ časa in se najbolj pogovarjate. Kako bi vas oni opisali in kaj bi vam oni svetovali? Iščite ogledala.

ALTERNATIVA VS STROKA
V temu času govorimo tudi o kresanju nasprotujočih si mnenj o pristopu k zdravljenju. Na eni strani je vpliv števila 4, ki simbolizira znanja naših babic, vračev in šamanov, povezavo z zemljo, zdravilno energijo narave in zelišč. April pa je tudi pod vplivom števila 7, ki označuje strokovno medicino, zdravnika specialista kot denimo kirurga ali zobozdravnika. Oboji so deležni kritik, eni šarlatanstva drugi pohlepa farmacije.

REŠITEV LEŽI V HARMONIJI
Vsaka vrsta zdravljena ima svoj namen in si zasluži spoštovanje. Prav vsak posameznik je neponovljiv in vsaka situacija je unikatna. Če imate polomljeno nogo, vam okulist ne bo mogel pomagati, kajne? Naj bo zdrava presoja tista, ki odloča, ne stereotipi.

Tudi vi ste le eni sami na temu svetu zato poskušajte in sami presodite kaj vi potrebujete.


DELO ZA DUŠO

Razstrupljajte svoje fizično telo.

Bodite pozorni na morebitna čustva, ki se znova prebujajo.

Preživite več časa v tišini narave.

Sprašujte se o tem, kaj je vam pomembno

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.