Magazin > Horoskop in Numerologija
10 ogledov

April bo umirjen in deloven

numerologija03_1703 Žurnal24 main
Četrti mesec v letu nas bo povabil nazaj v realnost, iz dežel sanj in pretirane čustvenosti, katere smo bili deležni v mesecu marcu. Naš razum bo deloval bolj intenzivno.

April bo umirjen in deloven

V nasprotju z zadnjimi tedni, bomo v tem času pretehtali svoje odločitve preden bomo nekaj dejansko storili. Lahko se nam zgodi, da bomo trdo prileteli na ''realna'' tla in se posledično odpovedali marsikaterim sanjam.

 

Prav je, da na svoji poti uporabljamo tako razum kot tudi neomajano vero, da smo zmožni dosegati vse zadane cilje. Nikakor pa ni odveč previdnost, katera nas bo nemara ovirala pri doseganju le teh. Potrudite se pretehtati ali vas vodijo vaši strahovi, ali morda negativne izkušnje iz preteklosti ali nek zdrav razum, ki ga je modro poslušati. Potrudite se uravnotežiti sanje in razsežnost svojih želj s razumnimi pristopi, s katerimi se boste lotili doseganja le teh.

 

Zavedajmo se, da še vsaka oseba, ki je dosegla nekaj revolucionarnega v

Lili Sorum | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

življenju, sledila svojim sanjam in verjela, da je nemogoče pravzaprav mogoče. Kdaj ste tudi vi taki? Kdaj pa obupate, še preden bi sploh, vsaj v sanjarjenju, dali možnost svoji želji ali nameri, da se uresniči ?

 

Uporabite ta čas, da bi pretehtali vas ''sistem verjetnosti'' – kaj je možno in kaj ne?

 

Obenem bo to čas preskušanja iskrenosti in trdnosti medsebojnih odnosov.

Kdo so osebe, na katere se lahko kadarkoli zanesete, da vam bodo nudile oporo in razumevanje?

Kdo vas sprejema take kot ste ?

 

Kje se razprostrezajo vaše meje možnosti?

 

V kaj pravzaprav resnično verjamete?

 

Komu pa vi nudite oporo in občutek varnosti?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.