Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

April je mesec novih začetkov

numerologija Shutterstock
Mesec novih začetkov, korakanja naprej in spoznavanja novega. Prepustite se radovednosti.

Opozorila bom na nihanje, ki se bo pojavilo znotraj vas. Tehtali boste. Kar med vsemi področji. No, zakaj bi bili malenkostni, kajne? Pa dajmo pretehtati vse.

Preteklost– Prihodnost (seveda tako izgubljate dragoceno Sedanjost)

Strahovi, ki so vas hromili ali katere ste nekako predvidevali, čeprav brez razloga; se bodo glasneje oglašali, ravno, ko boste odločni storiti korak naprej. Občutek Zemlje se bo bojeval z občutkom neba. Levo ali desno, naprej ali nazaj, je prav ali narobe, ojoj, kje sem sploh sedaj… mesec mešanih občutkov, ko svojih želja, ki so dosegljive in pa strahov o napačni odločitvi, ne boste zmogli zlahka obvladovati. Um potrebuje dokaz. In občutek kontrole. Zato se bodo določene stvari sesule. Ker, veste, nimate kontrole nad vsem, ne ne. Vaš srček tika taka v svojem ritmu in po svojih zakonih. Seveda lahko vaša glava trdi nasprotno, pa ji nič ne pomaga. Tudi, če se vi postavite na glavo, nič ne pomaga. Srček tika taka, nič se ne ozira. Se ne bi nemara učili – naučili kaj od njega?

Vztrajnost je pozitivna lastnost. Trmarjenje pri neki ihtavosti in trenutni reakciji pa je...

Odločitev je vaša: boste prisluhnili srcu in vztrajali na nihajoči ladji, pluli med čermi ter sledili lučki svetilnika ali pa boste to v sebi zatrli -a nekoč vam lahko zatrdim, vam bo žal.

Srečo občutimo.

Torej prebiva v srcu. Ne v glavi. Ne v razumu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.