Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

April - mesec intuicije

numerologija Shutterstock
Nagajiv mesec marec se je zaključil. Kljub navihanosti je za nami tudi nekaj bolečih trenutkov, ki pa bodo svoj pravi smisel dobili sedaj v aprilu.

Kadar smo umirjeni, je lažje razumeti tudi boleče in nezaželeno. Torej, ko le lahko, se umirjajmo. Ne le, kadar smo razburjeni, ampak svojo tehniko umirjanja izpopolnjujmo vsak dan. Naj bo to dihanje, ali poseben gib, morda pesem, karkoli – lahko prižgemo svečo in simbolično spustimo v svetlobo vse kar nas teži – ta pristop krepimo. Tako bo, ko bomo pod pritiskom, veliko bolj učinkovito delovalo kot bi bilo sicer.

Umirjeni slišimo glas naše duše. V krču ne. Omenili smo že, da se letos predvsem učimo zavedanja, da je Življenje energija oziroma pretok energije. Torej, trudimo se iti čim bolj pretočni in sproščeni. Bodimo, kdor smo. Ne mecimo stran energije in pravzaprav samih sebe s pretvarjanjem, z nošo mask in nepotrebnim prilagajanjem. Ohranjajmo svoje bistvo. In kadar se nahajamo v nevihti, potrpimo, potrudimo se sprostiti in zavedajmo se, da je le trenutek, ki bo minil. Še za vsakim dežjem je posijalo sonce.

Bolečina pomeni, da nismo v ravnovesju. Te umetnosti se vsi na Zemlji učimo, torej naj se nihče izmed nas ne počuti slabo, kadar ni v harmoniji. Nihanja dajejo priložnost doživljanju ter občutenju tudi tistih odtenkov, katere bi sicer (verjetno) spregledali.

April je mesec povezovanja, sodelovanja – kar je pravzaprav izmenjava energije. Smo receptivni ali radi dominiramo? Smo izrazito moški ali ženski v svojem ravnanju? Kako se obnašamo? Kako delujemo? Aprila si dajmo možnost biti drugačni, kot smo sicer, in opazujmo, kaj se zgodi. Kako naša okolica na to reagira? Lahko gremo celo korak naprej in brez zamerljivosti vprašamo: kako bi si želel/a, da bi se obnašal/a; kaj meniš, da bi lahko spremenil/a?  In sprejmimo odgovor.

Sprejeti odgovor (predvsem tak, ki nam morda ni povšeč) pomeni odgovoriti: ''Hvala za Tvoje mnenje''. Torej, ne bodimo užaljeni, ne utemeljujmo, zakaj da ali ne, in kar je najbolj pomembno, razmislimo o tem, kar smo dobili - o odgovoru.

DeLo  Za  DuŠo:

-    Razvijte sebi lastno metodo pogovora z intuicijo.

-    Spomnite se pomembnih oseb svojega življenja od otroštva do danes. Koga ste imeli res radi? Kje so te osebe? Jih pogrešate? Poiščite jih, stopite v kontakt z njimi.

-    Kaj pa Vi mislite o lastnem obnašanju, razmišljanju, pristopu k življenju?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.