Magazin > Horoskop in Numerologija
10340 ogledov

Astrologija: Osebe, rojene v tem znamenju, dosežejo vse

uspeh, pisarna, šef
Rojeni zmagovalci!

Najbolj vztrajni ljudje so rojeni v znamenju kozoroga. Za kozoroge so tradicionalne in profesionalne vrednote vedno na prvem mestu. Pravijo, da gre za najbolj resen znak zodiaka, ki mu neodvisnost omogoča, da napreduje na vseh področjih.

Gre za zemeljsko znamenje, ki sta mu varnost in stabilnost zelo pomembni. Tako kot ostalima dvema zemeljskima znakoma, biku in devici, so tudi kozorogu zelo pomembne tradicionalne vrednote (in družina), ki jim slepo sledi, saj je prepričan, da bo le z njimi lahko vodil disciplinirano življenje, po katerem tako hrepeni.

Kozorogi imajo svoja čustva pod nadzorom, zato so rojene vodje. Njihov vladajoči planet je Saturn, ki je znan po tem, da nam na pot postavlja omejitve in izzive, ki nas bodo naučili pomembnih lekcij. Kozorogu pa ta planet pomaga pri uresničevanju tudi najbolj abstraktnih idej. Gre za praktične ljudi, ki denarja ne zapravljajo po nepotrebnem. So tudi zelo spretni govorci, ki se ves čas trudijo dokazovati svoj prav, a tudi zelo trmasti, kar jim sicer pomaga pri doseganju ciljev. Vedno bodo našli način, ki jim bo pomagal pri napredovanju. Tudi padci jih ne bodo prestrašili. Zanje predstavljajo nove izzive, iz katerih se bodo nekaj koristnega naučili.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.