Magazin > Horoskop in Numerologija
33 ogledov

Avgusta se bomo povezovali

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Končno se bodo določeni odnosi pričeli postavljati na svoje mesto.

Kombinacija števil 3 (leto), 8 (mesec) in 11/2 (seštevek) bo v nas prebujala neke višje nivoje zavedanja in mnogo balasta, ki si ga vsak dan uspemo privabiti v življenje, se bo očistil. Pričakujemo lahko ''piling odnosov'', kajti veliko stvari, katerim posvečamo preveč pozornosti ali odreagiramo z mnogo preveč negativnega prizvoka, bo izgubilo pomen.

Nehajmo toliko energije posvečati neumnostim. Kajti, ko se dvignemo na višji nivo, ugotovimo, kako zelo drobne podrobnosti so to in nimajo ključnega pomena.

Vprašajte se, kako se vam bo trenutna situacija zdela čez dva dni, dve leti, deset let? Ali se mi bo še zdelo tako pomembno in tako življenjsko, ključno, usodno ... Vprašajte se to bolj pogosto. Kaj ni škoda vas, vaše energije, srčnosti in radosti za nekaj, kar resnično ni pomembno?

Če ste si meseca julija vzeli čas, da ste raziskovali sebe in se spoznavali, je zdaj čas, da se očistite nepotrebnega. Tokrat so na vrsti medsebojni odnosi, pa naj gre za službo/šolo, odnos do prodajalke v trgovini, odnos do pismonoše, odnos do novinarjev, odnos do vaših prijateljev, znancev, kolegov, sodelavcev, sorodnikov ...

In ne pozabite na najbolj pomemben odnos v vašem življenju: na odnos do sebe.

DeLo  za  Dušo:

- Kdaj ste prehitro/pretirano užaljeni in nikakor ne dovolite drugi osebi, da pojasni svoj pogled?

- Ali imate težnjo po dominiranju v odnosih ali se podredite?

- Kateri odnosi v vašem življenju so uravnovešeni? Zakaj?

- V katerih odnosih ste vi res VI? Ob kom ste dovolj varni, da ste lahko VI?

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.