Magazin > Horoskop in Numerologija
32 ogledov

Bodo naši v 2011 uspešni?

Tina je samozavestna in tako je tudi prav. Cilja na še kakšno kolajno. (Foto: EP Žurnal24 main
Ali bosta Tina Maze in Petra Majdič osvojili kolajni na SP? Kako pa kaže našim košarkašem na EP v Litvi? O tem smo povprašali našo numerologinjo Lili Sorum.

O tem, kako se bo odrezala Tina Maze na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v nemškem Garmsich Partenkirchnu med 8. in 20. februarjem in ali se nam obeta kolajna, Lili pravi: "Tina je v času, ki simbolizira poroko, družino in pravljično zasanjanost, kar lahko negativno vpliva na njeno zagnanost pri pripravah. Mesec februar bo sicer pod vplivom števila 8, ki simbolizira uspeh in razvoj na kariernem področju, zato se ne bo odrezala slabo. Možno pa je, da si bo rezultate jemala preveč k srcu. Najbolj ugoden datum bo 13. februar, ko bo na vrsti smuk."

 

Manj optimistične so napovedi za Petro Majdič, ki bo tekla za kolajno v Oslu na Norveškem med 23. februarjem in 6. marcem prihodnje leto. "Obeta se ji bolj počasno leto, kot je bilo 2010. Tudi rezultati bodo temu primerno pač počasnejši. Svetovno prvenstvo se bo odvijalo v njenem osebnem mesecu pod vplivom števila 4, ki simbolizira temelje in stabilnost, kar v smučarskem teku ni ravno dobrodošlo." Najbolj ugoden dan za Majdičevo bo po njenih napovedih 28. februar, ko se bodo tekmovalke pomerile v disciplini deset kilometrov klasično.

 

Bodo košarkaši poskrbeli za večje slovenske športne uspehe v prihajajočem letu in poskrbeli za kolajno na evropskem prvenstvu v Litvi med 31. avgustom in 18. septembrom? "Slovenija bo predvsem pustila dober vtis, pečat profesionalnega pristopa, ne pa nujno tudi dobrih rezultatov. Noben izmed glavnih igralcev se ne nahaja v obdobju, ki bi obljubljalo bleščeče rezultate."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.