Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

Čaka nas drzno in dejavno leto

Žurnal24 main
Leto 2008 bo razgibano leto, polno dogodivščin in novosti. Smo pod vplivom števila 1, kar pomeni, da nas bodo zanimale sveže reči, novosti, nove poti in podvigi.

Čaka nas dejavno leto, izpolnjeno z vedno novimi izzivi, a lotevali se jih bomo z dvignjeno glavo. Značilen bo pionirski duh, kajti v sebi bomo našli pogum, da bi poskusili nekaj, česar si morda kako leto nazaj še ne bi drznili. Opazen bo tudi vpliv števila 10, ki je karmično število, ki označuje nove začetke, ki temeljijo na ˝izboljšanju˝ neke vrste. Torej, odločitve kot so opustitev kajenja se nam vsekakor obetajo.

Mikala nas bodo potovanja v kraje, ki jih še nismo obiskali. Morda se odločimo za nov hobi ali tečaj … Vse, kar nam je novo, nas bo primamljalo kot vonj po dobri kavi.

Število 8 v letnici 2008 simbolizira posel, kar pomeni, da nas bo okupiralo predvsem delo, ki pa bo prinašalo svoje rezultate hitro – vpliv oziroma rezultat naših odločitev bo kmalu občuten, pa naj bo dober ali slab. Z drugimi besedami, stvari se bodo odvijale hitreje. Poudarek bo na medsebojnem povezovanju, sodelovanju in razvoju marketinških mrež.

V celem obdobju drugega tisočletja bo komunikacija izrazitejša (vpliv števila 2). Tehnologija, in sam razvoj bosta krepila povezanost ljudi, podjetij in organizacij med seboj. Če to primerjamo s še ne tako zelo oddaljenim prejšnjim tisočletjem – danes imate lahko prek interneta in telekomunikacije brez ovir stike z ljudmi, organizacijami in podobno na drugem koncu sveta. Sicer je res, da se z raznimi elektronskimi sporočili in klepetalnicami izgubljamo osebni stik, po drugi strani pa se svet povezuje v celoto.

Zamislite si letošnje leto kot prazen, nepopisan list, na katerega si boste naslikali svojo lastno sliko – primite za čopič – česa si želite? Naslikajte to. Kajti numerološki vpliv je letos izjemno ugoden za nove začetke, za drznost, za tveganja in pogum.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.