Magazin > Horoskop in Numerologija
35 ogledov

Čustva in Um se spopadeta aprila

numerologija Shutterstock
Kot bi kolebali med svojo glavo in srcem. Seveda nas je leto 2011 opozarjalo, da to ne gre. Ali pač?

Uporabila bom besede moje drage prijateljice, Mojstrice Tarota, Sare GermainOgenj in Voda sta dva navidez nezdružljiva elementa. Pa vendarle – tvorita paro.

V Življenju običajno ne zmoremo dovolj moči, da bi tvorili paro, ki je naša kreacija Sreče. Zatorej, zmanifestiramo meglo. Naj megla ne bo Vaše zatočišče. Pogumno posezite po podobni čarobnosti, ki jo ustvarita dež& Sonce – ustvarite svojo lastno mavrico. Čeprav dežuje, je na koncu mavrice Zaklad. Vreden truda.

Ste se pripravljeni potruditi ali se je lažje ovijati v meglo?

Srce je tisto, ki vodi pot – glava je tista, ki jo realizira.

Aprila se bodo poudarjeno izražale morebitne zdravstvene težave, zato več pozornosti usmerite na zdravje, četudi niste ravno bolni. Kakšna je Vaša prehrana, način življenja? Kako lahko bolje poskrbite za sebe? Moder bi bil sistematski pregled. Pomemben del naj bo tudi razstrupljanje.

Najbolj zastrupljajo negativna čustva, ne nezdrava prehrana.

Vsi danes vemo, da rak ni nalezljiv, niti deden kot bolezen – temveč deden kot podedujemo/ponotranjimo način razmišljanja/reagiranja naših staršev. Osvobodite se vsega, kar bi Vam lahko prineslo bolečino. Marca smo spoznavali vpliv staršev. Nadgradite.

Kar temni Vašo Luč, Vam ni blagoslov.

Kar ne krepi Vašega duha, ni Vam v oporo.

Prosim pretehtajte, kaj je dobro za Vas in kaj ne podpira na poti Vas, kot človeka, kot bitje – pa naj gre za osebno, poslovno življenje; za čustva, za rast na kateremkoli področju. Zakaj bi metali sami sebi polena pred noge? Si niste zadali dovolj dela mimo tega?

Mesec april bo naporen mesec, ki pa odpira vrata maju – takrat bomo deležni tektonskih premikov. Očistite življenje. Ko je potres, strese vse iz omar – tudi okostnjake, katere ste se prepričali, da so davno umrli in strohneli. Kar ste skrivali pred seboj & svetom, bo maja znova oživelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.