Magazin > Horoskop in Numerologija
36024 ogledov

Danes nas čaka najbolj šokanten dan v letu, pripravite se!

astrologija Profimedia
Zaradi konjunkcije med Soncem in Uranom danes najbolj šokanten dan v letu.

"Danes nas bo obdajala energija nepričakovanega. Gre tudi za energijo ekstremov. Ko govorim o nepričakovanem ... Lahko si zamislite različne scenarije, a verjetno ne bo šlo za nobenega od njih. Ta energija bo govorila o svobodi, jasnosti, resnici in kje resnice nismo hoteli videti. Tam bodo šoki večji," je povedala astrologinja Nadiya Shah in dodala, da bo na področjih, kjer smo že sedaj usklajeni z resnico, prišlo do velikega koraka naprej v prihodnost, ki bo razburljiva. "Znebili se bomo preteklih omejitev, spremenili stare vzorce, notranje pogovore in videli potenciale, ki jih prej nismo. Naj vas ne zmede, to je energija revolucije, saj se bo konjunkcija zgodila v znamenju bika. Na praktičen način jo bomo uporabili tam, kjer si želimo dramatične spremembe. Ko gre za Uran ... Ko smo usklajeni z višjim namenom, se lahko stvari v naše dobro zelo hitro popravijo." Na katerem področju lahko pričakujete dramatična presenečenja, je odvisno od znamenja, v katerem ste rojeni, a tudi od vašega ascendenta. 

Oven
Ljubezen do sebe, samozavest, denar, ki ga zaslužite, zapravljanje denarja. Znebili se boste preteklih omejitev.

Bik
Vaša identiteta in videnje sebe bosta doživela revolucijo.

Dvojčka
Tega si niti v najbolj divjih sanjah ne bi mogli predstavljati. Oseba, situacija ali kraj vas lahko šokirajo. Prejeli boste nepričakovane informacije, ki bodo spremenile pravila igre. 

Rak
Presenetili vas bodo prijatelji. Spoznali boste, kakšni so v resnici. 

Lev
Kariera, nove priložnosti ... Lahko se tudi zgodi, da boste ob priložnost, za katero ste mislili, da vam ne more uiti. Kar je za vas, vam ne uide.

Devica
Višja izobrazba, pravne zadeve in razumevanje tega, kje je vaše mesto na tem svetu. Stvari boste v trenutku videli drugače. 

Tehtnica
Vaš odnos do finančnih institucij. Lahko se zgodi, da se nepričakovano razrešijo težave okoli dolga. Pokazala se bo tudi resnica o vaših čustvih. 

Škorpijon
Ljubezen, partnerstvo. Ljudje vam bodo nepričakovano priznali, da do vas gojijo globlja čustva.

Strelec
Presenečeni boste nad obnašanjem strank in sodelavcev. Pokazale se bodo odlične priložnosti. Dober čas, da se znebite zdravstvenih težav. 

Kozorog
Šlo bo za vaše srce in česar si v resnici želite. 

Vodnar
Dom, prvotna družina, želja po domu. Kupovanje ali prodaja nepremičnine. Nov sostanovalec. 

Ribi
Sorojenci, bratranci in sosedi. Polni bodo presenečenj. Morda bodo sprejeli odločitve, ki jih nikakor niste pričakovali. Zgodi se lahko tudi, da boste naleteli na pomembne informacije.




 

Komentarjev 6
  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 14:31 09.maj 2023.

    res tako grozljivo šokantno, da bi bilo potrebno ta prispevek prepovedati. ;)

  • Avatar pantani
    pantani 13:07 09.maj 2023.

    Sem šokiran!!!

  • Avatar MS
    MS 11:03 09.maj 2023.

    Po vsej Evropi 9. maj obeležujejo kot dan zmage nad naci-fašizmom in dan Evrope v spomin na konec druge svetovne vojne leta 1945 ter začetek nastajanja Evropske unije pet let pozneje! Dan zmage nad naci-fašizmom je datum podpisa kapitulacije nacistične ...prikaži veče Nemčije v drugi svetovni vojni. Zakaj naši mediji o tem molčijo?