Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

December bo posvečen duši

December bo razgalil našo dušo in resnico našega življenja. Življenje bo jasno in glasno pokazalo resnico.

Zadnji mesec leta, v katerem razpadajo maske. Ko umirajo iluzije. Ko se sesuje v prah, kar ne temelji na ljubezni, na resnici (iskrenosti, korektnosti). Kako drugače bi se lahko leto izteklo kot z zadnjim tresljajem, namenjenim nam samim?

Gledali smo padati organizacije, opazovali smo, kako razpada sistem. Ogromno ljudi je umrlo. Deležni smo bili naravnih katastrof – Japonska je lep, jasen in glasen zgled, da je Mati Narava močnejša od nas. Mati Narava je čista Duša, bi se strinjali? Ne obsoja, temveč sprejema. Trudi se naše napake ozdraviti kot ljubeča mati in kot brezpogojna Ljubezen. A to je možno le do neke mere. Človek kot bitje je zaslužen, da so danes reke zastrupljene, morje umira, kisika je vse manj v zraku … Mati Narava in Mati Zemlja brezpogojno objemata vsa živa bitja tega planeta – človeku ne obračata hrbta.

Človek uničuje sam. Tako kot v vsakem odnosu pride točka, ko tudi brezpogojna ljubezen ni več  dovolj. In nato se poruši ravnovesje. Leto 2012 bo pokazatelj tega; leto 2011 je opozarjalo in se trudilo odstraniti škodljiv plevel ter ga nadomestiti s soncem in toplino. Mu je uspelo? Je uspelo vam??

Ali spoštujemo to brezpogojno ljubezen ali jo uničujemo, ker jemljemo Zemljo, naš dom, kot samoumevno? Smo prepotentni in mnenja, da denar reši vse? Denar še nikoli ni kupil ljubezni, zdravja, sreče; notranjega miru.

Denar še nikoli ni kupil ničesar resnično vrednega. Vsekakor denar olajša naše bivanje, ne podari pa bistvenega.

Prehajamo v pomembno leto – ki ga mnogi označujejo za majevski konec sveta. Leto 2012 bo leto povezovanja. Začnite danes.

Na žalost bo december čas, ko se bodo mnogi počutili še bolj prazni in osamljeni kot sicer. Skriti blagoslov je, da je ta občutek lahko vodilo k Svetlobi in Ljubezni.

Če se tako počutite, se iskreno soočite z odgovorom: kaj/kdo VAS osrečuje, izpolnjuje, gradi in vam pomaga biti najboljši, kar ste lahko?

Naj bo zadnji mesec leta nežen do Vas – želim Vam vse dobro in najboljše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.