Magazin > Horoskop in Numerologija
3538 ogledov

Dnevi horoskop za četrtek, 9. februarja 2023

astrologija Profimedia
Če boste v pravem trenutku podarili nasmešek, se vam obeta notranje zadovoljstvo.

Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti, romantični in hkrati zelo samozavestni. Prihaja navdušenje nad vsem, kar vas bo obdajalo, zato vas bo težko razjeziti ali razžalostiti. Delovali boste z ravno pravo mero takta in iznajdljivosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate, bo v vas vzbudil romantične občutke, povezane z neustavljivo strastjo. V ljubezni ste lahko veliko bolj sproščeni, saj ne bo nobenih negativnih situacij. 

BIK
Vezani, z veseljem si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo, kar pa prijateljem ne bo všeč. Naredite tako, kot čutite, da je prav. Najbolj pomembno bo, da končno veste, kaj si najbolj želite na čustvenem področju. 

DVOJČKA
Storite nekaj več, ni časa, da bi le čakali, da drugi nekaj naredijo namesto vas. Ne dovolite, da bi se vse skupaj spet ustavilo le v vaših mislih, saj imate na voljo vse pogoje za premik.

RAK
Znašli se boste v nenavadnem položaju, ki bo zmanjševal energijo. Enostavno morate brati med vrsticami, čeprav nimate interesa in se vam vse skupaj zdi že malce preveč obremenilno. 

LEV
Veliko bo z luno, ki prehaja v tehtnico simpatičnih priložnosti, zato boste zadovoljni in hkrati v notranjosti pomirjeni. Izkoristite dan tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse, česar se boste lotili nosilo zadovoljstvo.

DEVICA
Čeprav bi se radi bolj intenzivno posvetili delu, si morate priznati, da so vaše misli čisto drugje. Za vsako stvar zahtevajte tudi razlago, ki vam lahko olajša kasnejše zaplete. 

TEHTNICA
Imate manj časa, kot ste predvidevali, zato boste morali z delom, ki povezano s pomembno nalogo pričeti takoj.  Manjšo napako v ljubezenskih odnosih boste hitro popravili.

ŠKORPIJON
Zadeve se bodo kmalu izboljšale, zato nikar ne iščite napak in negativnih vzgibov. V pomoč, ko se boste želeli notranje umiriti, vam bo tudi vpliv lune v znamenju tehtnice. 

STRELEC
Nikakor ne morete mimo določenih pravil, ki vam jih postavljajo tisti, ki niso na vaši valovni dolžini. Naporno bo, tako v poslu kot pri financah, le na področju čustev boste zadovoljni. 

KOZOROG
V ljubezni, kljub temu, da luna prehaja v tehtnico, ne boste točno vedeli, kaj si pravzaprav želite. Določena zadeva vam krade miren spanec, zato se z njo čim prej soočite. 

VODNAR
Trenutno ne morete izvedeti vsega, kar se skriva v ozadju. Morda se usmerjate v napačne odločitve, ki onemogočajo napredek. Priznajte si, da niste rešili vsega, zato se ponavljajo problemi. 

RIBI
Utegnejo vam zastaviti preveč vprašanj in se vmešavati v vaše zadeve. Bodite še posebej na področju kariere previdni in ne vzemite ničesar, kar bo danes prišlo na vaša ušesa, preveč resno.

Horoskop danes – za boljše odločitve v vašem življenju.

Preberite horoskop za danes tudi svojim najdražjim.

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.