Magazin > Horoskop in Numerologija
8263 ogledov

Dnevi horoskop za soboto, 29. januarja 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Čeprav boste želeli narediti vse kar je v vaši moči se vam bo zdelo, da ste počasni in na trenutke celo neučinkoviti.

nali boste svetovati in se usmeriti v reševanje težav družinskih članov. Prisluhnili boste tudi tistim, katerih mnenj običajno ne upoštevate. Zavedali se boste pomena trdega dela. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zjutraj, ko bo luna še v strelcu, vas bo zamikalo popolno predajanje čustvom. Kljub temu, da zastavljenih ciljev ne boste dosegli, boste na osebnem področju navihani in več kot zadovoljni.

BIK 
Občutili boste preskok intelektualne energije, ki pa ga ne boste mogli sprostiti tako, kot to ustreza vam. Ne boste pa imeli energije, ukvarjati se z ovirami, ki se bodo pojavile, raje boste uživali

DVOJČKA
Vezani dvojčki, s partnerjem si bosta izkazovala nežnost, vendar kljub temu ne boste popolnoma sproščeni, saj zaznavate, da je vajino razmerje zašlo na stransko pot. Samski, nekdo se vam bo nasmehnil.

RAK 
Preveč ste zamišljeni in pravzaprav ne veste točno, kam bi se obrnili. To velja tako na delu in pri študiju kot tudi v družinskih odnosih. Besede ne bodo dovolj, raje poskrbite za dejanja.

LEV 
Rutina, ki jo obvladate, vam bo z energijo lune v kozorogu pomagala do boljših poslovnih rezultatov, a ne zanašajte se samo nanjo. Treba bo razširiti obzorja in se odpreti novemu znanju, zato bodite budni. 

DEVICA 
Določenim družinskim zadevam se ne boste mogli izogniti. Bolje, da se jih kar lotite, saj same od sebe ne bodo dobile ugodnega zaključka. Ne bodite odrezavi, tudi če vas bodo ves čas nekaj prosili.


TEHTNICA 
Razmišljali boste o prekinitvi nečesa, kar vas ne osrečuje. Ne glede na vse sitnosti, ki bi pri tem nastale, vas luna v kozorogu vodi k zelo realnemu razmišljanju in resnim odločitvam.

ŠKORPIJON
Čeprav ne boste najbolj zadovoljni, se boste trudili, da se boste z vsemi lepo razumeli. Če je mogoče, si vzemite trenutek samo zase, lepo vam bo. Večer prinaša toplino, ujemite jo. 

STRELEC 
Zbudili se boste z nejasnim občutkom, da nečesa še niste uredili tako, kot bi drugi od vas pričakovali. Prevelika napetost se bo zaradi lune v znamenju resnega kozoroga odražala na želodcu.

KOZOROG
Bodite pozorni na nekaj, kar boste slišali čisto slučajno. Izkazalo se bo, da gre za pomembno informacijo. Vaše srce se bo sedaj lažje odprlo za novo prijateljstvo in morda tudi za ljubezen.

VODNAR 
Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo ves čas zbadal in izzival. Tudi vi boste imeli nekaj več dela z nadziranjem čustev. Pomagal vam bo nasmešek na obrazu, ki pa ga bo skrivala luna v kozorogu.

RIBI
Pomemben vam bo predvsem občutek, da ste nekaj, kar vas je vleklo navzdol, končno spremenili. Ljubezenske energije bodo sicer zelo resne, vendar po drugi strani tudi stabilne.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.