Magazin > Horoskop in Numerologija
10947 ogledov

Dnevi horoskop za sredo, 21. septembra 2022

astrologija Profimedia
Prebuja se dostojanstvo, zato boste od tistih, ki vas obkrožajo, pričakovali določeno stopnjo spoštovanja.

Najbolj udobno se boste počutili, ko boste obkroženi z ljudmi in situacijami, za katere menite, da odražajo vašo notranjo podobo. Prisotna bo strastna intenzivnost, ki jo bo treba nekako izraziti. Poudarjeni bosta spontanost in razposajenost, še posebej na področju medsebojnih odnosov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Priklopite se s pomočjo energije lune v levu na potrpežljivost in ujemite prijetno energijo današnjega dne, ki se bo širila tudi na področje odnosov ter ljubezni. Naj vas ne skrbi, če boste preveč neodvisni.

BIK
Pričakujte prijetne, s čustvi obarvane energije, ki vas bodo popeljale do odločitve, da prenehate samo tuhtati, ampak da naredite tudi kakšen bolj konkreten korak v svoji smeri.

DVOJČKA
Na področju čustev bodo občutki mešani zato danes nikar ne iščite bližnjic, saj bi se lahko opekli. Žal boste morali nekaj precizno razložiti, zato se čim prej soočite s situacijo.

RAK
Zaradi vpliva lune v levu vam bodo najbolj na kožo pisane ljubezenske dogodivščine, ki vsebujejo veliko mero strasti in vznemirljive energije. Tudi samski boste zelo zadovoljni.

LEV 
Finančne skrbi se bodo umaknile vstran, lahko se pojavijo tudi zelo ugodne priložnosti, ki bi jih bilo vredno zagrabiti. Prihaja občutek, da se vse odvija skoraj po vaših načrtih.

DEVICA
Nihče ne bo zaradi povečane samozavesti, ki jo prinaša luna v levu hotel popuščati v svojih stališčih, vendar vas naj ne skrbi preveč, saj se boste lažje kot običajno iztrgali iz konfliktnih situacij.

TEHTNICA
Izognite se napakam in temu, da se z zadevami ukvarjate na hitro, brez poglobitve. V ljubezni ne boste preveč optimistični, nikakor pa ne boste popustili v zadevi, v katero ste prepričani.

ŠKORPIJON
Zavedate se, da uspeh z nepravimi koraki in napačno izbranimi posamezniki peša. Z energijo lune v levu boste lažje pogledali resnici v oči, vse skupaj niti ne bo tako težko.

STRELEC
Na področju čustev se boste ukvarjali s svojimi zaznavami in sprejeli pomembno odločitev. Neverjetna iznajdljivost bo adut, ki vam bo koristil, da se v kočljivem trenutku ne boste zmedli.

KOZOROG 
Določene pripombe, ki jih boste deležni, vas lahko naredijo zmedene in neodločne. Manj se ozirajte na mnenja drugih in poslušajte svoje srce, ki je trenutno popolnoma razbremenjeno.

VODNAR
Ne boste si dovolili, da vam drugi razlagajo, kaj je prav in kaj ne. Čeprav vas vodijo številne zamisli, se iz osebnih razlogov raje držite v ozadju, kar vas bo rešilo pred napetostmi.

RIBI
Pri delu se boste osredotočili na opravljanje pomembnih zadev, kar vas vodi v notranje zadovoljstvo. Prihaja tudi občutek, da ste končno naredili več, kot so od vas zahtevali.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.