Magazin > Horoskop in Numerologija
9337 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 14. novembra

astrologija, horoskop Profimedia
Strelci, čaka vas stresen dan.

OVEN
Splošno: 

Vaši bližnji vas že pošteno pogrešajo ob sebi. Nekdo bo danes potreboval vašo pomoč, saj se bo znašel v resnih težavah. Vzemite si čas in mu prisluhnite. Kar naenkrat se boste znašli v vlogi svetovalca, česar sicer niste vajeni. V službi vas čakajo novi izzivi, za katere boste porabili kar nekaj energije.

Ljubezen
Vezani boste dan začeli zelo optimistično, a se bo večer zaradi partnerjeve slabe volje končal bolj klavrno. Samski pa boste nenadoma ugotovili, da lahko dobite mnogo več, kot ste mislili do sedaj, vendar kljub temu svojih kriterijev ne zvišujte, da ne boste postali prezahtevni!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Danes boste nadvse občutljivi. Tega so vaši najbližji sicer že vajeni, vendar jih boste kljub temu presenetili. Pazite le, da ne boste prestopili meje zdravega razuma, saj bi se tako zapletli v nesmiseln prepir. Raje se posvetite zadevam, ki v vas sprožijo pozitivne občutke.

Ljubezen
Samski se poskušajte izogniti pretiranim čustvenim odzivom. Če nič drugega, se boste tekom dneva srečevali z izzivi, s katerimi niste opravili v preteklosti. Vezani pa boste danes osredotočeni predvsem na neke službene zadeve, nad čimer pa vaš partner ne bo najbolj navdušen. Zvečer se mu poskusite odkupiti!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste v sebi začutili veliko energije, a kar ne boste vedeli, kaj storiti z njo. Ne čakajte, ampak pojdite v akcijo. Počnite kar želite! Škoda bi bilo, da bi dan zapravili pred televizijskim sprejemnikom. Svet je velik in vam ponuja več možnosti, kot si mislite. Zgrabite ponujeno priložnost!

Ljubezen
Vezani boste danes pri partnerju naleteli na ignoriranje. To vas bo neprijetno presenetilo in ohromilo. Ne poskušajte razčiščevati zadev iz preteklosti, saj veste, da se ti pogovori nikoli ne zaključijo. Samski pa boste nocoj bolj drzni. Prav lahko se zgodi, da boste ljubezen svojega življenja na koncu našli pred domačim pragom.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6


RAK
Splošno: 

Današnji dan bo izredno ugoden za vse vrste poslovnih dogovorov in resno delo. To ne bo čas za zabavo, zato svoje obveznosti jemljite še bolj resno kot sicer. Bodite še bolj odgovorni! Dan bo nadvse ugoden tudi za načrtovanje potovanja ali izleta. Upoštevajte tudi partnerjevo mnenje.

Ljubezen
Vezanim bo današnji dan prinesel pozitivno energijo, a boste vseeno obremenjeni. Poskusite ga preživeti tako, da se boste res močno zbrali. Partner vas bo razumel, vi pa boste že zvečer kot prerojeni. Tistim, ki niste v razmerju, pa se danes obeta prav prijetno srečanje. Nocoj boste »vzplamteli«, saj bo med vami in neko osebo preskočila iskrica. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Danes namenite več pozornosti svoji intuiciji. Ta vas bo popeljala do uspeha, še posebej na službenem področju. Na splošno vaše počutje danes ne bo ravno zavidljivo. Vaša vitalna energija bo slaba, kar bo močno vplivalo tudi na potek dogodkov. Ne slepite se glede nečesa.

Ljubezen
Samski se vsaj za trenutek nehajte ukvarjati s prihodnostjo. Če boste sklenili novo poznanstvo, si vzemite čas in ne zaupajte kar na slepo. Vezani pa boste danes nekaj več časa namenili izkazovanju ljubezni. S partnerjem si bosta privoščila nekaj romantičnih trenutkov.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

V zadnjih dneh ste nekaj izgubili, zdaj pa si neskončno želite, da bi dobili to nazaj. Zaupajte v višje sile in verjemite, da je vse, kar se je zgodilo, za vas le dobro. Počutje se bo danes postopoma izboljševalo, le v prvi polovici dneva boste še nemirni. Danes bodite malce bolj previdni, nagnjeni boste namreč k poškodbam.

Ljubezen
Vezani boste danes nadvse romantični. Presenetite partnerja, hvaležen vam bo. Samski pa boste od današnjega večera pričakovali nekoliko več. Četudi vas slaba volja do večera še ne bo minila, se zberite in se odpravite ven, med ljudi. To vam bo dobro delo, sprostite se.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno: 

V domačem okolju vas danes čakajo prepiri, ki se jim boste težko izognili. Za njihovo uspešno razrešitev boste potrebovali kar nekaj potrpežljivosti. Svoje negativne energije pa ne stresajte na partnerja, da ne boste tako zakuhali še večje godlje. Danes boste imeli ogromno obveznosti. 

Ljubezen
Tisti, ki svojo sorodno dušo še iščete, si danes pustite čutiti, kar ste skrivali v sebi tako dolgo. Ne dovolite si več, da bi vam sreča še naprej uhajala skozi prste. Pozornost vezanih pa bo usmerjena predvsem na družino in odnose s sorodniki. Skušali boste razčistiti neke zadeve iz preteklosti, a pri tem ne pričakujte partnerjeve podpore. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Obstali ste na mestu. Nedvomno ne gre več ne naprej, ne nazaj. Če želite napredovati, pustite svoj ponos ob strani in prosite za nasvet. Otresite se prepričanja, da je to dejanje šibkosti. Do rešitve se boste tako prikopali neprimerno hitreje, kot če bi sami iskali pot.

Ljubezen
Današnji dan bo za vezane odličen. Vaše intimne želje bodo usklajene s partnerjevimi, kar vam bo vlilo veliko mero samozavesti in optimizma. Tudi samskim se bo danes veliko dogajalo. Zelo boste privlačni in zaželeli si boste novih dogodivščin. Ravnajte pametno!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Danes boste uspešno premagovali ovire. Do sedaj ste skoraj vedno raje počakali, da so se stvari odvile po svoje, danes pa boste ugotovili, da so rezultati boljši, če sami prevzamete organizacijo. Morda boste celo tako uživali v vlogi voditelja, da je kar ne boste mogli opustiti. 

Ljubezen
Vezani imate pred seboj stresen dan. Vseeno poskusite biti dobre volje, saj si boste le s tem zagotovili, da boste preživeli prijeten večer v partnerjevi družbi. Samski pa izkoristite nocojšnji večer za živahno druženje. V minulem tednu vam ni bilo do družbe, zato se danes toliko bolj zabavajte.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Danes boste krvavo potrebovali odločnost, saj boste morali sprejemati hitre in prodorne odločitve. Časa za obotavljanje ne bo, na žalost pa boste nagnjeni k površnosti, kar vas bo lahko stalo določenega uspeha. V partnerstvu pa bo na srečo vse potekalo po pričakovanjih.

Ljubezen
Vezani bodite pripravljeni potrebe svojega partnerja postaviti na prvo mesto, saj boste le tako lahko ustvarili pozitivno vzdušje v vajinem razmerju. Nocoj boste uživali v strastnih objemih. Samski pa se boste danes počutili odlično. Na vsakem koraku boste izžarevali energijo, ki bo privlačila pripadnike nasprotnega spola. To vam bo izjemno prijalo. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Danes vam ljubezen in vse v zvezi z njo nikakor ne bo dalo miru. Morda se stvari ne bodo odvijale v želeno smer, še bolj verjetno pa je, da ste na novo zaljubljeni in nikakor ne veste, kako bi se približali ljubljeni osebi. S pravim in nevsiljivim pristopom se vam obeta avantura ali morda še kaj več.

Ljubezen
Vezani boste danes postali žrtev lastne zmedenosti, v ljubezni pa vas bodo prevzemala globoka, a nejasna čustva. Poskusite ohraniti mirne živce! Samski predstavniki tega znamenja pa boste še naprej zasanjani. Nekih zadev ne vidite v pravi luči, domišljiji in sanjam pa puščate vse preveč prostora. Previdno in ne bodite preveč naivni!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Na delovnem mestu vas bo ob živce spravljala neka težava, ki se bo pojavila že v prvi polovici delovnika. Pobrala vam bo ogromno energije in moči. V celoti se posvetite tej zadevi in nikar ne odnehajte, dokler ne bo povsem zaključena. Z njo boste pridobili ogromno novih izkušenj.

Ljubezen
Vezani boste vstali z levo nogo. Že zjutraj se bosta s partnerjem zapletla v prepir. Izkoristita današnji večer in poskusita skleniti premirje. Samski, vsa vaša čustva bodo privrela na dan v najbolj neprimernem trenutku. Spravila vas bodo v zadrego. Če nocoj ne boste dobro razpoloženi, se raje umaknite pred ljudmi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.