Magazin > Horoskop in Numerologija
9006 ogledov

Dnevni horoskop pa torek, 5. aprila 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Čas in opravki vas bodo skušali prehitevati,  telefon bo neprestano zvonil, zato se boste težko posvečali natančnim nalogam in težjim opravkom.

Vse, kar se bo dogajalo, bo zahtevalo od vas veliko komunikacije in nenehno bezljanje naokrog. Polni nemirne energije boste neprestano iskali novo zaposlitev ter nekoga, s kom bi delili argumente. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Besed zaradi vpliva lune v dvojčkih ne boste izbirali, a kljub temu boste povedali točno tisto, kar si v resnici mislite. Na področju družinskih odnosov boste bolj preračunljivi.

BIK
Razigrana luna v dvojčkih bo okrepila vaša čustva in povečala potrebo po intimnih doživetjih. Znali se boste približati ter izražati, zato ohranite simpatičen spontan pristop.

DVOJČKA
Na področju čustev nujno potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo. Resnim fizičnim opravkom boste dajali prednost pred intelektualnimi izzivi, kar vas bo obremenilo.

RAK
Nikar se ne predajajte malodušnosti, saj vas čaka veliko zanimivih priložnosti. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, le zamahnili boste z roko.

LEV
Ne predajajte se črnim mislim, saj vas čez dan, ki ga bo polepšala luna v dvojčkih, čakajo številna presenečenja, ki vam bodo ponovno povrnila optimizem. Pomežiknite, ne bo vam žal.

DEVICA
Težko se boste danes pogovarjali o prihodnosti, saj bo za vas najbolj pomembno, da uživate tukaj in sedaj, seveda v družbi tistih, ki vas vedno navdihujejo s svojimi anekdotami. 

TEHTNICA
Ne bojte se vprašanj, ki vam jih bo zastavljal nekdo od sodelavcev. Pojavi se lahko nekaj občutljivosti ali manjših čustvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti.

ŠKORPIJON
Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas notranje obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim zaupate. Čustvena plat se bo z energijo lune v dvojčkih izboljšala. Nadaljevali boste samozavestno.

STRELEC
Na ljubezenskem področju se zaradi vpliva lune v dvojčkih ne boste preveč poglabljali v podrobnosti. Pogrešali boste več spontanega delovanja, brez katerega v razmerju zelo težko funkcionirate.

KOZOROG
Bolj zadovoljni in notranje umirjeni boste, ko boste razčistili s pomembno odločitvijo. Tisto, kar je bilo še pred kratkim kamen spotike, bo sedaj končno dobilo svoj pravi pomen.

VODNAR
Končno se nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana tudi s čustvenim delovanjem. Nikar preveč ne komplicirajte, saj se vam lahko celotna situacija hitro in nepredvidljivo obrne na glavo.

RIBI
Danes se na področju čustev raje preveč ne izpostavljajte, saj bi vas lahko popolnoma napačno razumeli. Raje se posvetite razmišljanju o svojih resničnih občutkih in naredite korak, da vas slučajno kdo ne prehiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.