Magazin > Horoskop in Numerologija
3563 ogledov

Dnevni horoskop za 23. julij

Horoskop
To vam napovedujejo zvezde ...

OVEN
Splošno:

Danes si boste lahko privoščili potovanje v svoj sanjski svet. Naj vas odpeljejo čustva v svet, kakršnega si želite. Morda se vam bo med vsem tem sanjarjenjem utrnila ideja, ki bo postala nova poslovna uspešnica, vendar seveda le pod pogojem, da boste zbrali dovolj poguma za njeno uresničitev.
Ljubezen: 
Samski se boste lahko na današnji dan strastno zaljubili. Seveda pa boste morali znati to možnost dobro izkoristiti, sicer bo šla mimo vas. Vezani pa boste kritično razpoloženi do partnerja, kar mu ne bo najbolj všeč. Pričakujte prepire in težave, ki pa jih boste do večera že rešili.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

seks, ljubezen Magazin Erotični tedenski horoskop za teden od 17. 7. do 23. 7.

BIK
Splošno: 

Danes se boste osvobodili nekega bremena, ki ga že predolgo nosite s seboj. Situacija se bo razjasnila in marsikaj, kar do sedaj ni bilo, bo vidno. Morda boste razumeli celo kaj, v čemer v preteklosti niste našli nobenega smisla. Pogovarjajte se o svojih zadnji dosežkih, marsičesa se boste naučili.
Ljubezen: 
Pri samskih bo prišlo do večjih sprememb. Danes boste preko prijatelja spoznali osebo, ki vas bo prevzela in vam ne bo šla več iz glave. Sanjali boste o tem, da bi se nekoč med vama razvilo tudi kaj več kot le prijateljstvo. Vezani pa si boste ta dan zapomnili, saj boste prejeli veliko ljubezni.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Spočijte telo in naredite tudi nekaj za svojo dušo. Že dolgo se na primer niste prepustili razvajanju v kopeli. Pomembno bo, da se boste sprostili. Pustite mislim, da odtavajo. Ne obremenjujte se z obveznostmi, ki vas čakajo jutri. Osredotočite se na ta trenutek.
Ljubezen: 
Vezani se boste danes spopadli z nekaj težavami. Partner vam bo v dani situaciji stal ob strani, za kar mu boste neizmerno hvaležni. Samski pa boste v dilemi, komu nakloniti več pozornosti. Preveč kandidatov se bo trlo okrog vas, zato jih boste morali umiriti. Čim prej se poskusite odločiti za enega, saj veste, da se v nedogled ne da sedeti na dveh stolih.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Situacija se bo počasi izboljševala, zato boste že danes precej bolj vedri in bolje razpoloženi. Prijatelji vas bodo želeli v svoji družbi, zato nikar ne odklonite povabil, ki jih boste prejeli. Na svet boste prav kmalu spet gledali z optimizmom. V življenju čim bolj uživajte.
Ljubezen: 
Na čustvenem področju boste vezani danes občutili blago napetost, ki jo bo izzvala neusklajenost vaših in partnerjevih želja. Vaš dragi bo neki zadevi dajal večji pomen kot vi, zato bo tekom dneva prihajalo do prepirov. Samski pa se boste po dolgem času spet zaljubili.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Bodite pozorni na govorice, ki bodo danes krožile okoli vas. Nekdo bo razglašal lažne obtožbe. Ne obremenjujte se, saj le vi veste, kaj je res in kaj ne. Dvignite glavo in odkorakajte stran, saj s takimi ljudmi ne želite imeti opravka. Še posebej pa jih ne potrebujete med svojimi prijatelji.
Ljubezen: 
Tisti, ki ste v resni zvezi, boste danes občutili rahlo poslabšanje odnosa, a to dolgoročno ne bo vplivalo na vaše razmerje. Samski pa boste veliko v družbi, poskušali boste najti pravo osebo zase. Današnja nedelja za to sicer ne bo najbolj primerna, a če bodo nova poznanstva ostala na prijateljski ravni, boste nekoč iz tega lahko razvili tudi kaj več.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Zgodilo se bo nekaj nepričakovanega, kar vas bo rahlo pretreslo. Nič hujšega ne bo, vendar se ne bo skladalo z vašimi načrti, kar vas bo resnično razjezilo. Skušajte brzdati temperament, saj vam bo ta sprememba želela nekaj povedati. Morda je čas, da greste naprej. Zapadli ste v preveliko pasivnost.
Ljubezen: 
Vaš partner bo danes zelo nepotrpežljiv. Težko bo čakal, da boste opravili vse obveznosti in da bosta skupaj preživela nekaj uric v dvoje. V bistvu vsi čakajo na vas, a se tega ne zavedate. Danes jim izpolnite željo! Samski pa boste spoznali nekaj novih, zanimivih ljudi, s katerimi se boste družili še pozno v noč. Pazite le, da se ne boste vrnili v solzah.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno: 

Za uresničitev ciljev boste potrebovali neizmeren pogum in odločnost. Čeprav bo sprva težko, ker boste v dvomih, bo kasneje vedno lažje. Vrata se bodo odpirala pred vami in dobili boste nov zagon ter upanje. Če vam ne bo takoj uspelo, ne odnehajte. Sledite svojim sanjam in čas bo prinesel svoje.
Ljubezen: 
Vezani boste zelo uspešni na vseh področjih, na ljubezenskem področju pa bo še posebej pestro. Nabiti boste z erotično energijo. Samski pa se danes izognite hitrim seksualnim zvezam, saj bi lahko odnesli samo kakšne neprijetne zdravstvene posledice. Držite se ustaljenih poti in se izogibajte nenadnim in strastnim ljubezenskim zvezam.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Na ljubezenskem področju si boste zaželeli sprememb. Naveličani ste rutine ter vedno enih in istih težav. Če ste vezani, danes vpeljite v razmerje kakšno novost. Partner jo bo z veseljem sprejel, le predstavite jo na pravi način. Če ste samski, pa bo današnji dan izredno primeren za tveganja.
Ljubezen: 
Na čustvenem področju vezanih danes ne bo pretiranih presenečenj. Težili boste predvsem k harmoniji v krogu družine. Slutite, da je vaš partner v krizi, ker ni prepričan v vaša čustva do njega. Poskušajte mu pomagati in mu dokažite, da vajino razmerje ni ogroženo. Samski pa ste preveč neodločni. Tvegajte!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Nekega projekta se boste lotili na popolnoma drugačen način. To bo sprva povzročilo nekaj zmede, na koncu pa boste želi odobravanje s strani kolegov. Če se boste izkazali, lahko pričakujete, da bodo tudi drugi opazili vaše delo. Prisluhnite partnerju, saj vam bo prinesel pomembno novico.
Ljubezen: 
Čustveno življenje samskih bo danes zaznamovano s tem, da boste ljudem v vaši bližini prikrivali občutke. Četudi ste dobri pri prikrivanju čustev, pazite, saj vas bodo tokrat lahko razkrinkali. Če ste vezani, bo vaše ljubezensko življenje manj burno, kar pa vam ne bo všeč, saj ste naveličani rutine.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Danes boste precej bolj občutljivi za vse spremembe, ki se bodo odvijale okoli vas. Če vas bo kdo prizadel, se ne razburjajte. Poskušajte se osredotočiti na dobro in pozitivno, saj bo dan minil hitreje, kot si mislite. Finance pustite še malo ob strani, saj za to čas ne bo primeren.
Ljubezen: 
Vezani se boste danes precej trudili okoli partnerja, podpirali ga boste. Nedeljo boste preživeli v družinskem krogu, zadovoljni boste. Samski pa boste svoje dobro razpoloženje izkoristili za sklepanje novih prijateljstev in vezi. Kmalu boste spoznali osebo, ki vam bo lahko spremenila življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Če imate občutek, da boste danes nadvse pikolovski in zahtevni, še pravi čas posvarite bližnje o tem, da se vam bodo lahko čim prej umaknili s poti. Z zahtevnostjo sicer ni nič narobe, vendar pa morate vedeti, da drugim lahko predstavlja nekaj popolnoma drugega. Pazite, da se ne boste tudi vi znašli pod drobnogledom.
Ljubezen: 
Samski se boste danes odpravili na zmenek s sodelavcem, ki vas je tako dolgo prosil zanj. Zelo boste privlačni, a zveza, ki jo boste sklenili danes, bo precej težka, polna ljubosumnosti, sporov in posesivnosti. Tudi vezani boste morali biti previdni, saj bi vas nepremišljena poteza lahko stala zakona ali zveze.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Utrnila se vam bo nova zamisel, ki je sprva nikakor ne boste želeli deliti s svetom. Sčasoma pa vas bodo v to prepričali prijatelji ali partner. Zelo hitro boste dobili veliko privržencev in spet boste z optimizmom zrli v prihodnost. Komaj boste čakali, da jo boste uresničili.
Ljubezen: 
Današnji dan bo primeren za druženje. Samski boste spoznali nove ljudi in ni izključeno, da bo prišlo do novih ljubezenskih vezi. Povsem po naključju boste lahko spoznali nekoga, ki vam bo zamajal trdna tla pod nogami. Vezani pa lahko pričakujete harmonijo in ljubezen v zvezi, ki bo danes prežeta z naklonjenostjo.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.