Magazin > Horoskop in Numerologija
2583 ogledov

Dnevni horoskop za 24. julij

Horoskop
To vam napovedujejo zvezde ...

OVEN
Splošno: 

Stres in službene frustracije vas bodo pripravile do razmišljanja o svobodi, da bi stopili skozi vrata in se vkrcali na prvo letalo. Druge misli pa vas bodo usmerjale na željo o ponovnem odhodu v šolo, a tokrat bi se izučili za drugo področje. Vsekakor potrebujete počitnice, a nikar se ne odločite že danes za odhod. Počakajte nekaj dni.
Ljubezen: 
Dan bo v znamenju čustvene rasti, ko se boste naravno navezali na večje zadeve, večje občutke in boste bili bolj odprtega srca. Potujte dobesedno in duševno, kar vam bo pomagalo razširiti vaša obzorja in um. Bodite pripravljeni, da boste odšli v različne kraje, pa čeprav bo to samo v vaši domišljiji.

Ljubezen: 4
Služba:1
Zdravje: 2

Horoskop Magazin Erotični tedenski horoskop za teden od 24.7. do 30.7.

BIK
Splošno: 

Bližnji prijatelj vam bo ušel z vidika ali pa ljubljena oseba. Bili boste panični, ko vas ta oseba ne bo poklicala nazaj. Ne sklepajte prehitro. Enostavno bo prezasedena s stvarmi, ki bodo pomembnejše in vas bo poklicala, ko bo lahko. Ko se bosta končno povezala, boste slišali nekaj zanimiv novic. 
Ljubezen: 
Vaše potrebe po ljubezni, druženju, prijateljstvu in deljenju bodo zelo močne in ne boste želeli biti sami doma ali na delu. V resnici boste želeli počivati in uživati v lepši strani življenja, kar bi bilo vsekakor bolje kot delo in osredotočanje na vsakdanje naloge. V ospredju bo razvoj v bližnjem razmerju ali pa bo prišlo do močnih občutkov do neke osebe.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Član gospodinjstva se bo igral z idejo o selitvi ali odhodu za nekaj časa. Bili boste pod stresom, a ne spravite se na rob obupa. Ne poskušajte ga ali jo pregovoriti. Oseba se najverjetneje počuti začasno omejeno s strani zunanje sile, za katero nič ne kaže, da bi kaj kmalu izginila. Poslušajte z razumevanjem in dopustite, da pove, kar ji leži na duši.
Ljubezen: 
To bo težak čas za vas, v katerem pa boste dobro zaščiteni in boste uživali v veliki pomoči. Socializacija z bližnjimi prijatelji vas bo sprostila, zabaven dnevni izlet z vašim partnerjem bo ohranil nasmeh na obrazu. Kar hrepeneli boste po pogovoru. Proti koncu dneva boste veliko boljše volje, kot tudi vaš partner, ko bo videl, da ste veseli.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Zaradi stresa boste danes nekomunikativni. Verjetno ne boste želeli govoriti z nikomer, niti z vašimi dobrimi prijatelji. To se bo izkazalo za težavo, saj vas bodo ljudje okoli vas spraševali za nasvete in prosili za pomoč. Ostanite mirni. Ta občutek bo izginil in ne boste želeli, da bi kdo mislil, da ste razburjeni. Pojdite sami na kosilo in zvečer zaspite z dobro knjigo.
Ljubezen: 
Eksplozivni argumenti bi vas lahko vodili na napačno pot, ko vas bo nekdo hotel omejiti. Vaš občutek za neodvisnost in svobodo bo postavljen pred izziv. Čas bo pravi, da pogledate na temo in ugotovite, zakaj vas moti, ker bi lahko nanjo spet naleteli v prihodnosti. Tako boste vsaj takrat vedeli, kako ravnati v taki situaciji.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 1

LEV
Splošno: 

Vaše finančno stanje je dobro, a vaše finančne zadeve niso nekaj, o čemer bi lahko govorili s komerkoli. Želeli se boste odločiti sami, brez vpliva drugih. Kakorkoli, bližnji prijatelji ali partner bo izvedel. Mogoče bo uganil, mogoče vam bo ušlo. Brez panike. Ta oseba vas bo razumela in ne bo poskušala vplivati na vas.
Ljubezen: 
Direktno se morate soočiti s stvarjo, ki je bila dolgo skrita ali pozabljena, danes pa bo prišla na plano. Nerešene teme v osebnih razmerjih se bodo dvignile in osnovni vzroki za boleče težave v razmerju bodo prišli na dan. Soočite se z njimi logično in mirno, s čimer boste dosegli veliko več, kot če bi izgubili živce.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Hrepeneli boste po samoti in verjetno boste želeli večer preživeti ob branju ali delu na lastnem projektu. Vendar pa se verjetno to ne bo obneslo. Pričakujete lahko obiske ali pa se bo kaj pokvarilo in boste morali popraviti. Dobili boste nekaj nepričakovanih klicev. Zajemite sapo in prikličite vaše lepo vedenje. Sami boste lahko jutri. 
Ljubezen: 
Vaša čustva bodo danes strastna, reakcije pa pretirane. Nagnjeni boste k temu, da boste delovali po naročilu vaših čustev, večkrat se boste prenaglili. Bili boste bojeviti, tako čustveno kot duševno. Vaše razmerje z družino in osebo, s katero sta si blizu, bo neprijetno. Nikar ne skrbite preveč, na koncu se bo vse lepo uredilo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno: 

Imeli boste čuden občutek, da je nekaj narobe, morda v soseski ali s prijateljem, sorodnikom. To vas bo grizlo cel dan. Pokličite to osebo ali pa se kako drugače poglobite v zadevo. Najverjetneje sploh ne bo šlo za neko pravo težavo, samo bližnja oseba bo doživela neke vrste šok. Pogovorite se z njo!
Ljubezen: 
Danes boste povedali stvari, o katerih običajno le razmišljate. Kar povedali boste vse, kar se bo motalo po vaših mislih, brez razmišljanja, ozira in upoštevanja posledic, še posebej ljudem, s katerimi se ne boste strinjali. Če ne boste upočasnili, bo to obdobje težav. Verbalne bitke, spori in ogrete debate bodo v ospredju.

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno: 

Organizacija, od katere ste odvisni, ima finančne težave in to dejstvo bo danes prišlo na dan. To bo za vas in vse sodelujoče velik šok, a še dobro, da bo prišla informacija ven. Tako boste lahko še ukrepali. To razodetje bo imelo velik vpliv na vaše cilje in najbrž boste morali nekatere ponovno oceniti. Pogovorite se s prijatelji.
Ljubezen: 
Deljenje načrtov in idej s tistimi, ki so vam blizu, bo danes za vas zelo koristno. Pogovorite se. To bo ugoden čas, da spravite vaše sporočilo do posebne osebe, nikar ne oklevajte in stopite do telefona ali spletne pošte. Povejte, kako čutite in morda boste dobili pozitiven povraten odgovor.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno: 

Nepričakovane spremembe, ki so bile dolgo skrivnost, bodo lahko prišle na dan. Vključevale bodo lahko reorganizacijo ali spremembo lastništva. To bo globoko vplivalo na odnos do vašega dela. Lahko bo povzročilo, da boste začeli razmišljati o lastni spremembi. To vsekakor še ne bo pravi čas za odločitve. Vsekakor dobro premislite o vsej zadevi in opcijah, ki jih imate.
Ljubezen: 
Počutili se boste začasno čustveno blokirani. Uporniški boste in čutili boste odpor do drugih. To ne bo pravi čas, da bi poskusili prisiliti vašo voljo, da bi se podredila. Edini rezultat tega bi bilo trenje. Vzemite si nekaj časa za romantične interakcije in samo uživajte, če bo to le mogoče.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno: 

Neka vznemirljiva odkritja o vaši preteklosti ali preteklosti osebe, ki vam je blizu, bodo prišla na dan. To bo za vas šok, a na koncu bo to pozitivni razvoj. To bo delno osvetlilo to, kako se spopasti s trenutnimi vprašanji v vašem življenju ali v razmerju. Zapišite si misli, meditirajte, pogovorite se s prijateljem ali kakorkoli drugače poiščite v tem nek smisel.
Ljubezen: 
Bili boste nagnjeni k pogovoru z drugimi o vaših notranjih občutkih, preteklosti in drugih osebnih stvareh, kar bo zgradilo zaupanje v vašem razmerju in poskrbelo za bližino. Ste tudi odličen poslušalec, saj znate iz drugih izvleči čustva in osebne izkušnje. Slišali se boste z nekom iz preteklosti.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

Nekaj, za kar ste želeli, da ostane med vami in prijatelji, ki jim zaupate, bo lahko bilo nenamerno razkrito. Morda bo informacija prišla tudi do napačnih ljudi. Zaskrbljeni boste, imeli boste občutek izdaje, a nikakor se ne obrnite proti tistim, ki vedo. Čeprav bo vse skupaj zelo naporno, se iz tega nekaj naučite.
Ljubezen: 
Podpora bližnjih prijateljev, družine in ljubljene osebe vam daje še dodatno zaupanje v življenje. Čas bo dober za reševanje težav v domačem okolju. Poskusite najti pozitivni vidik, ne bodite preveč negativni. To vas bo pripeljalo dlje in vas bo ohranilo na trdnejših čustvenih tleh.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Zaradi zahtev sodelavcev boste pod stresom. Dobili boste občutek, da vas vaši sodelavci nepošteno izkoriščajo. Začeli boste razmišljati o prehodu v novo službo. To bo sicer super ideja, a danes še ne bo pravi dan za takšne odločitve. Raje počakajte nekaj dni in dobro premislite o vsem skupaj.
Ljubezen: 
Malo fantazije vaju bo zadržalo skupaj. Če boste partnerju malo popihali na dušo, boste prišli veliko dlje kot normalno. Pogumno delite svoje fantazije z nekom in jih poskušajte tudi uresničiti. Bili boste presenečeni glede na odziv, ko bo nekdo drug delili njegove sanje in fantazije z vami. Lahko da bodo enake.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.