Magazin > Horoskop in Numerologija
1914 ogledov

Dnevni horoskop za 25. julij

Horoskop
To vam za danes napovedujejo zvezde

OVEN
Splošno: 

V življenju se vam bo zgodilo veliko sprememb. Čeprav bo večina od njih pozitivnih, bo  preobrat vznemirljiv. Nikar se ne prepustite paniki. Ne ukvarjate se s stvarmi, ki jih ne morete opraviti. Opravite eno nalogo za drugo. Prebrodli boste vse ovire in pot bo postala boljša. Ko boste prispeli na cilj, bo vse urejeno. Nikar ne odnehajte.
Ljubezen: 
Zavzemite se za posebno presenečenje, posvetite več pozornosti vašemu partnerju. Laskanje vas bo pripeljalo daleč, če ga boste uporabljali z vašo posebno spretnostjo, na kateri ste delali kar nekaj časa. Vzemite si tudi nekaj časa zase, da vaju ne bo nihče motil in partnerju povejte vse, kar vam leži na duši.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

Horoskop Magazin Erotični tedenski horoskop za teden od 24.7. do 30.7.

BIK
Splošno:
 
Pojavile se bodo nove, obetavne priložnost ali pa boste dobili možnost za nov začetek. Vaša pustolovska stran bo razburjena in navdušena, a druga stran se želi ustaliti, zato boste naleteli na nekaj upora. Ne odločite se takoj. Zberite vsa dejstva in ocenite situacijo objektivno. Dobro premislite o vsem skupaj. Vprašajte se, kaj si bolj želite.
Ljubezen: 
Občutki z ljubljenimi se bodo križali zaradi energije, ki bo v zraku, a v izboljšanje stanja ne boste vložili veliko truda. Vsaj malce se poskusite potruditi in poskušajte popraviti odnose ter izboljšati stanje. Že če se boste le malo potrudili, se bodo stvari precej popravile. Poskusite, izgubili ne boste ničesar.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Nepričakovan priliv bo kmalu poskrbel za izboljšanje stanja, odprla se vam bodo lahko nova vrata. Pomislite na večje spremembe v življenju, pomislite na selitev v lepši dom. V mislih sicer že dolgo kujete načrte, a do sedaj niste imeli financ za njihovo uresničitev. Spremembe so lahko zastrašujoče, a ta sprememba bo zagotovo dobra. Ne obotavljajte se.
Ljubezen: 
Čas bo pravi, da se dogovorite za zmenek, na katerega že dolgo čakate in upate, da se bo zgodil. Sprejmite izziv in osebo povabite ven, na koncu se bo odlično izteklo. To bo tudi čas, ko se boste morali soočiti z nečim, kar že dolgo ne deluje tako kot bi moralo: s starim, nezdravim razmerjem ali samouničevalnim odnosom.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Pričakujte nekaj pozitivnih sprememb v trenutnem razmerju. Če je prišlo do nesporazuma med vami in vašim partnerjem, ga bosta danes razrešila in obetate si lahko uspeh in srečo. Če gre za romanco, bosta razmišljala o premiku na naslednjo stopnjo v vajini vezi. Vse veze, ki jih boste pričeli danes, bodo obetavne.
Ljubezen: 
Najti prednosti v vajinem intimnem razmerju bo v tem trenutku zelo težko. Pogovorita se! Želite nekaj, a niste popolnoma prepričani, kaj želite. Čeprav bo to za vas frustrirajoče, bodo stvari postale jasnejše. Medtem pa se izogibajte dvomom, ki vas preganjajo. Poskusite se zamotiti z nečim.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Ali ste telovadili in sledili dietnemu programu? Če ste, se lahko danes pogledate v ogledalo in prvič boste videli pozitivne rezultate. Počutite so dobro in tudi videti ste dobro. Ne prenehajte se truditi. S programom lepo nadaljujte. Pustite, da energija potuje, ukvarjajte se s telovadbo. Nato pa si boste lahko privoščili malo naslade.
Ljubezen: 
Ste bolj občutljiva oseba, danes boste občutili spremembe v energiji, ki vas bo obkrožala. Ne razburite se preveč, če bodo vaša čustva ranjena s strani drugih. Namesto tega se raje osredotočite na to, da boste ohranili ravnovesje v vašem življenju in dan bo hitro minil. Poslušajte vaše občutke in lažje vam bo.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Ste razmišljali o selitvi? Pesem siren iz oddaljenih držav ali eksotičnih dežel vam stalno odmeva v ušesih. Tuje kulture vas bodo prevzele umetniško, duhovno in osebnostno. To bo čas, ko bo nekaj stvari izven dosega. Če ste resni glede tega, se poglobite v zadevo. Enkrat, ko boste zbrali vsa dejstva, se boste lahko odločili.
Ljubezen: 
Vaši načrti se vedno bolj približujejo končnim ciljem in velikim sanjam. Sedaj nadaljujte lepo počasi in nadvse previdno, kar bo še najbolje za vas. Čustva, ki jih iščete, bodo vsekakor prišla, a to se bo zgodilo malo kasneje. Bodite potrpežljivi in zaupajte toku, da vas bo varno ponesel na sam cilj.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Pričakujte nekaj novega v vašem domu. Morda bo nekdo prišel na obisk ali pa se bo celo vselil. Lahko da boste preurejali vrt ali nakupovali novo pohištvo. Vedno obstaja tudi možnost, da se boste odselili. Kakršnekoli bodo spremembe, bodo pozitivne, ne glede na neurejen in moteč proces, ki bo potekal. Veselite se.
Ljubezen: 
Samski: seks, moč in denar bodo veliko bolj zanimivi za vas kot ponavadi. Vezani se boste osredotočili na to, da boste razrešili vse težave, ki so nastale v zadnjem času. Pričeli jih boste reševati vse od začetka. Vsekakor bodite previdni, da vas ne bo preveč zaneslo. Če se bosta s partnerjem o vsem pogovorila, bosta lahko rešila vajino razmerje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Prejeli boste čudovito novico, najverjetneje od sorodnika ali soseda. Lahko bo vključevala denar ali nove priložnosti, ki se odpirajo v bližini. Lahko da bo prišlo do nekega dogodka, ki bo povezan z osebo, ki vas nadvse zanima. Imeli boste veliko telefonskih klicev. Poskrbite, da boste uresničili načrte. Vaša prihodnost je svetla. Uživajte.
Ljubezen: 
Čustveno boste zelo občutljivi. Vaš intuitiven občutek bo zelo močan. Bili boste v prijemu nostalgičnih čustev in sočutja. Spomini, ki so bili dolgo pozabljeni, bodo prišli na površje. Poskusite najti kakšno rešitev, oprite se na prijatelje in lastno presojo. Na koncu se bo vse rešilo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Priložnost bi vam lahko prinesla dodaten zaslužek, mogoče preko prijateljice. Lahko da bo vključena tudi neka dodatna oseba. To bo poseben in začasen projekt, a se bo izkazal za neverjetno prijetnega in profitnega. Tudi ljubezenski partner bo želel sodelovati. Premislite, preden se boste odločili. Govorite s sodelujočimi.
Ljubezen: 
Vaša privlačnost bo močna in pridobili boste spoštovanje, naklonjenost in pozornost. Občutek ljubezni bo močan, v ospredju bosta želja po lepoti in nuja po kreativnosti. Polepšali boste svojo okolico in več boste dali na vaš videz. To bo dober čas, da se malo razvajate. Počnite kaj zabavnega.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Današnji dan bo pravi, da se odločite za svež začetek. Dosežki iz preteklosti spodbujajo vašo samozavest, skrbijo za optimizem in navdušenje nad prihodnostjo. Čaka vas potovanje in možnost napredovanja. Z romanco tudi kaže dobro. Pojdite na nego obraza, masažo ali kupite nekaj oblek. Pričnite z novim ciklom tako, da boste uredili tudi videz.
Ljubezen: 
Čas bo odličen za zabavo, da se malo sprostite in zdivjate s prijatelji. Pojdite plesat ali počnite nekaj nenavadnega, drugačnega, veselega. Spoznali boste nove ljudi, odprte ljudi. Priložnost za romanco, ki se vam bo ponudila, bo zanimiva. Zgrabite jo, čeprav ne bo trajala dolgo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Če se še niste preizkusili v umetnosti, bo čas pravi za to. Vaša domišljija in iznajdljivost bosta namreč leteli visoko, vaš čut za lepoto bo v ospredju. Če še niste preverili, danes poglejte, katerega predavanja ali delavnice bi se lahko udeležili. Vprašajte prijatelja, če bi se vam pridružil. Verjetno se boste imeli enkratno.
Ljubezen: 
Dan bo enkraten za počivanje s posebno osebo, nadgradita vajino čustveno povezavo. Poskrbita, da bo takšna, kakršno želita imeti. Poglejta kakšen film ali pojdita ven in sodelujta v kakšni aktivnosti. Izkoristita razpoloženje in nikar ne ostanita doma. Ne sanjajta pri belem dnevu. Čas je, da zaživita vajine sanje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Čutite spremembo, ki bo naredila življenje bolj zanimivo? Razpoloženi boste za to, da se boste rešili poskusov, laži in dolgčasa. Hrepenite po novem, drugačnem in unikatnem? Če ste v razmerju z nekom, se čim prej rešita starih navad. Poskusite z nečim novim ali osebo presenetite z nečim posebnim. 
Ljubezen: 
Naleteli boste na morebitnega romantičnega partnerja. To osebo boste verjetno spoznali na skupinskem dogodku in jo takoj ujeli. Oseba bo svetla, fizično atraktivna, dobrega srca in občutljiva. Če ste samski in na voljo, ne spustite te priložnosti. Izkoristite ta dogodek za spoznavanje in videli boste, kam vaju bo to pripeljalo.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.