Magazin > Horoskop in Numerologija
2374 ogledov

Dnevni horoskop za 26. julij

Horoskop
To vam za sredo napovedujejo zvezde ...

OVEN
Splošno: 

Uživali boste v dnevu visoke duhovnosti in prijateljskih interakcij. Energija dneva vam bo v prid, čeprav se vam sprva ne bo zdelo tako. Vaša čustva bodo dopoldan zamegljena in zdelo se vam bo, kot da ljudje delajo proti vam. Čeprav bi to lahko bilo res do neke mere, morate vedeti, da bo večina teh občutkov prihajala iz vaše čustvene negotovosti.
Ljubezen: 
Želeli se boste znebiti običajne rutine in zaradi tega boste pripravljeni eksperimentirati in biti spontani. Doživeli boste osvežujočo spremembo tempa. Lahko da bo prišlo do nove romance ali oživitve trenutne. Nepričakovan užitek ali bolj razigran in pustolovski odnos bo naredil ta dan čudovit.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

Horoskop Magazin Erotični tedenski horoskop za teden od 24.7. do 30.7.

BIK
Splošno:

Vprašajte za pomoč, če jo boste potrebovali. V vaši naravi je, da pomagate drugim, a če želite ohranjati to energijo, morate poskrbeti, da bodo tudi drugi poskrbeli za vas. Ponudite več objemov ljudem, ki jih imate radi. V zvezi z delovnimi vprašanji se prepričajte, da ne boste ugriznili več, kot boste lahko prežvečili.
Ljubezen: 
Seksualne potrebe bodo v tem času poudarjene, ta življenjska tema se bo prerinila v ospredje. Seks, moč in denar so vsi tehtni afrodiziaki. Učenje tistega, kar je drugim všeč, vas navdušuje. Razrešite vse odprte teme in težave. Pričnite na novo, če bo to v vašem razmerju potrebno.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Ohranite vaša čustva v ravnovesju, saj boste le tako lahko uspešni. Ne pustite, da bi vas kdo pometel zaradi domišljije, ki vas včasih odnese in preusmeri vaše misli. V vseh trenutkih obdržite kontrolo. Sicer je to lažje reči, kot storiti. Privoščite si malo odmora in se izogibajte alkoholu ali drugim vrstam droge. Že tako težko obdržite jasne misli.
Ljubezen: 
Pustite, da se bodo vaše zamisli razvijale, naj novi koncepti razširijo vaša obzorja. Tako boste spoznali tudi nove igre za igranje s posebno osebo. Element zabave je tisto, kar poskrbi za poživitev. Vajino razmerje se bo še bolj poglobilo, če bosta le nadaljevala v takšnem stilu.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

RAK
Splošno: 

Imeli boste občutek, kot da tečete proti zidu, še posebej ko bo prišlo do čustev. Intenzivnost dneva vam bo dala občutek, da ste se pustili ujeti. Ne napihujte stvari in ne delajte iz muhe slona. Spoznajte, da je vse skupaj plod vaše domišljije in ne realnost. Znebite se oblakov, odprite svoje srce.
Ljubezen: 
Čustvena intenzivnost bo danes za vas obremenjujoča. Razmerje še lahko poglobite, seveda bo zrastlo, če se boste znebili predsodkov in dvomov. Ta negativen proces se včasih prične z vaše strani in včasih z druge. Poskrbite za globlje razumevanje in vez med vama. Vajino razmerje je v pogonu in se vam ni potrebno prav ničesar bati.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

LEV
Splošno: 

Uživajte v soncu. Usmerite se na pozitivne vidike vašega življenja in delajte v smeri, da boste še povečali pozitivno energijo. Obeta se vam nekaj priložnosti. Izkoristite prednosti in ostanite blizu stvari, ki vam resnično prinašajo srečo. Malenkosti bodo delovale same od sebe. Zaupajte in uspeli boste.
Ljubezen: 
Prijetne interakcije bodo značilne za današnji dan. Preko diplomacije ali karizme boste dosegli svoje, saj boste naravnost očarljivi. Sprejmite podporo ljubljene osebe ali partnerja, ne bodite pa preveč vsiljivi. Pripravljeni boste nekaj prispevati, da bi ohranili harmonijo v vašem razmerju.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Vzemite si dovolj časa in se naspite. Zdelo se vam bo, kot da ste pijani in vaša glava bo bila v oblakih, a nikar ne pustite, da bi vas to ustavilo. Dokončajte vsa zadana opravila. Vaša čustva bodo še posebej zamegljena in ne bodo v stiku z realnostjo. Imeli boste močno željo po begu v fantazijski svet.
Ljubezen: 
Nekdo vas bo lahko izzval z zelo občutljivim in osebnim vprašanje, kar bo lahko povzročilo spor ali vsaj zelo intenziven in neprijeten pogovor. Lahko da se boste dotaknili zelo občutljivih delov in analizirali boste, zakaj in kako jih nadzorovati. V razmerju se ne boste počutili najbolje, saj boste preveč občutljivi.

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno: 

Zelo radi se zatekate v domišljijski svet, zato so mnoga vprašanja postala kar malce zamegljena. Niste več prepričani v realnost situacije. Današnje energije usmerite v ta vprašanja. Vaša čustva bodo še posebej poudarjena, lahko da boste tudi malce zmedeni. Poskusite jih ohraniti v ravnovesju in pridobite nov pogled na situacijo.
Ljubezen: 
Znašli se boste v navzkrižju interesov z ljudmi v vašem okolju, morda tudi z ljubimcem ali partnerjem. Kot običajno boste spet hoteli preveč, brez da bi vas zanimalo, kakšne so potrebe in nameni drugih. Imate nujo po pozitivnih korakih, da bi čim prej dosegli cilje, a bodite prepričani, da brez pomoči drugih ne boste uspeli. Ne ustvarjajte slabih občutkov.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Vaše fantazijsko življenje je zelo aktivno, enostavno uživate v teh malih odmorih v sanjskem svetu. Vrnitev v realnost pa je vsakič težja. Kontrolirajte vaša čustva, da se ne boste preveč navezali na ta svet. Prikazi, ki jih dobite iz tega sveta, niso točni. Posvetite se realnemu dogajanju. Pazite, da ne boste zašli s poti.
Ljubezen: 
Danes boste še posebej privlačni in prijateljski. Toplina, ki jo boste oddajali, bo bila opažena in cenjena. Ljubezen, razmerja, lepota in užitek bodo poudarjeni. Obeta se vam nova romanca ali prijateljstvo. Lahko da bo nov preobrat vzelo staro ali trenutno razmerje. Prepustite se toku in uživajte.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Bili boste zabavni in veseli ter dobro razpoloženi. Čas bi morali izkoristiti za druženje s prijatelji. Vaša čustva bodo morda malo zamegljena, ne boste imeli pravega pogleda na situacijo. Mislili boste, da imajo ljudje napačen vtis o tem, kdo ste. Ne bodite tako nesamozavestni. Zaupajte vase in sprejmite vodilno vlogo.
Ljubezen: 
Čustvena energija bo malo odmaknjena. Če vas nihče ne bo potrepljal po rami, ne bodite presenečeni. Pogojno stopite v smer, v katero vas vleče, preden boste naredili tisti pravi korak in končali na napačni poti. Stvari jemljete preveč resno, drugi se bodo vmešali v vaše cilje. Ne spustite jih preblizu, življenje je samo vaše.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Morda imate čudno paranojo, da so ljudje zunaj samo zato, da bi vas dobili. Ne pustite tem občutkom, da bi vas paralizirali. Poglejte na situacijo v najboljši možni luči. Resnična situacija je precej drugačna, kot jo dojemajo vaša čustva. Izogibajte se napetosti in nikar ne pobegnite daleč stran v fantazijski svet. Izogibajte se drogam in alkoholu.
Ljubezen: 
Če vam v razmerju kaj ne odgovarja, ne dajte situaciji ali osebi 'samo še ene' priložnosti. Čas je, da pokažete na vrata ali vsaj, da poveste, kako v resnici čutite. Ne smete se odmakniti od tistega, kar vam narekuje vaša intuicija. Sami pri sebi veste, kaj je najbolje za vas. Zato nikar ne pustite, da bi drugi vplivali na to.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 1

VODNAR
Splošno: 

Vaš fantazijski svet bo danes cvetel, vaša domišljija bo divja. Ohranite določeno količino kontrole nad vašimi čustvi ali pa vas bodo povsem prevzela. Lahko bi se znašli v oblaku zmedenosti. Vsekakor se morate temu izogniti in se nekako prizemljite. Vaša dejanja morajo odražati boljše ravnotežje med mislimi in čustvi.
Ljubezen: 
Bodite previdni, saj se nagibate k temu, da boste postali kompulzivni in preveč zahtevni v vašem razmerju. Pazite, da ne boste partnerja prisilili, da nekaj naredi. Razmerje se bo lahko po vajini volji poglobilo in obnovilo, vi se samo popolnoma odprite vašemu partnerju in mu popolnoma zaupajte.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Dobili boste občutek, da delujete v čustvenem navskrižju. Po eni strani boste imeli sebične občutke, ki bodo zahtevali pozornost od drugih. Imeli pa boste tudi občutek, da delate za druge, da morate spravite skupaj isto misleče ljudi. Obe energiji bosta pravi in obe bosta potrebovali vašo pozornost.
Ljubezen: 
Imeli boste dolgi pogovor z ljubljeno osebo in posredovali boste vaše ideje in dojemanje partnerju. Samski boste od nekoga slišali, da ima neka oseba pomembno informacijo za vas. Pošljite sporočilo ali pokličite osebo, da boste pridobil določene odgovore, ki jih iščete. Komunikacija bo igrala pomembno vlogo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.