Magazin > Horoskop in Numerologija
1989 ogledov

Dnevni horoskop za 27. julij

Horoskop
To vam za četrtek napovedujejo zvezde ...

OVEN

Splošno: 
Izjemno uspešni boste. Najverjetneje boste želi sadove prejšnjega tedna, vendar pa za praznovanje ne boste imeli veliko časa, saj vas bodo že čakali novi izzivi. Uporabiti boste morali vso svojo odločnost in pogum. Veste, kaj želite doseči in prav je, da vse naredite v tej smeri. Zberite pogum, sprejmite tveganje in pojdite v akcijo.

Ljubezen: 
Samski boste danes razmišljali o nekom, ki bo prav tako mislil na vas – kot bi šlo za pretok misli in idej. Še malo in rešili boste nekaj morebitnih sporov. Pravzaprav vas bodo dogodki celo nekoliko presenetili, saj se bo vse odvijalo prehitro. Vezani pa boste nekaj izrazili na pravi način in tako boste prišli do zastavljenega cilja.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

Horoskop Magazin Erotični tedenski horoskop za teden od 24.7. do 30.7.

BIK

Splošno: 
Kar nič se ne bo premaknilo, kar vas bo spravljalo ob živce. Na trenutke boste nadvse osamljeni, kar vam bo še dodatno jemalo energijo. Če imate partnerja, se ne boste mogli izogniti določenim prepirom. Zapletli se boste tudi v spor z domačimi. Jasno določite meje. 

Ljubezen: 
Samski bodite danes zelo previdni, saj se bo na vaši poti morda pojavilo tudi nekaj večjih ovir. Imeli boste kar nekaj preglavic, posebno če plavate v negotovih vodah. Vezani pa boste ugotovili, da se vam ponavljajo vedno ena in ista vprašanja, kar kaže na to, da bi morali nekaj spremeniti.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 
Ponovno boste našli izgubljeni smisel in krenili boste ciljem naproti. Prav tako pa boste spet vzpostavili povezavo med telesom in dušo. Harmonija na tem področju vam bo pomagala, da se boste izognili slabemu počutju. Prevečkrat pozabite, kako zelo pomembno je to. Čakajo vas neke pravne zadeve. Lahko da boste morali poravnati stare račune. 

Ljubezen: 
Samski boste dan začeli polni poguma, nekako boste začutili, da ste na pragu prijetnejših novosti. V ljubezni bodite bolj spontani in ustvarjalni, najprej pa vsekakor določite prioritetne cilje. Vezani pa boste imeli občutek, da vam partner ves čas meče polena pod noge. Bodite pogumnejši, le tako boste napredovali. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK

Splošno: 
Naložili vam bodo delo, nad katerim ne boste navdušeni. Menili boste, da je nesmiselno. Na žalost pa pri vsem skupaj ne boste imeli veliko besede. Kljub negodovanju ga boste uspešno opravili, če boste v nalogo vložili vsaj malo svoje energije. Razmišljali boste o tem, kaj si pravzaprav želite. Težave bodo vedno in povsod.

Ljubezen: 
Samski, nekdo vas enostavno ne prepriča. Vsekakor vas obremenjujejo zgodbe, ki jih nočete ponoviti. Morda pa bi morali pozabiti na pretekle slabe izkušnje. Vezani pa se v odnosu s partnerjem odzivajte na podlagi prvega občutka. Pustite ga ponovno osvojiti. Popoldne boste dobili najboljšo novico. Spet vas bodo rešile srečne okoliščine.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 
Malokdaj imate toliko vpliva na dogajanje, kot ga boste imeli danes, zato to priložnost izkoristite. Imeli boste veliko pozitivne energije, kar bo dodatno vplivalo na odlične pogoje za uspeh. Zapomnite si, da kolikor boste vložili, toliko boste iztržili, zato se le potrudite. Nadzorujte svoj temperament.

Ljubezen: 
Vezani čim prej odgovorite na pomembno sporočilo, ki vam bo odprlo nova vrata. Kljub temu, da bo partner ljubosumen, vam bo od začetka pa do samega konca stal ob strani. Samski pa boste danes mirni, saj vam bo marsikaj šlo od rok, čeprav se ne boste potrudili po najboljših močeh. Med znanimi obrazi bo nekdo pritegnil vašo pozornost.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: 
Pazite, da ne boste zavajali sami sebe, kot se je v preteklosti že zgodilo. Prepir bo uničil vsa vaša sanjarjenja, temu pa bo še dodatno botrovala prevelika občutljivost. Poskušajte na stvar pogledati z razumske plati. Počasi se že lahko začnete pripravljati na izzive, ki se bodo pojavili. Predvsem se bo vse vrtelo okoli denarja.

Ljubezen: 
Samski boste ugotovili, da nekdo noče imeti preveč opravka z vami, zato mu boste pustili možnost izbire in tokrat boste dobili jasen odgovor. Ni se vam treba ukvarjati z razlogi za trmo drugih. Vezani pa se boste danes zapletli v prepir s partnerjem. Šlo bo za staro zgodbo. Težave se pojavljajo zaradi določenih razvad.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: 
V prvi polovici tedna boste precej vzkipljivi. Nadzorujte svojo jezo, da ne boste naredili prevelike škode. Razmišljali boste o pomembnem koraku naprej, kar se bo najverjetneje nanašalo na poslovno področje. Če se boste odločili zanj, ga boste tudi uspešno opravili, saj imate disciplino in red že v krvi. Spoštujte nadrejeno osebo.

Ljubezen: 
Danes se vezanim obetajo novosti, po katerih že dolgo hrepenite. Vaša energija bo rasla, zmožni pa se boste spopasti z vsem, kar bo tudi najpomembnejše. Samski pa boste nemirni, želeli boste doseči nekaj, kar vas mika, a vam povzroča dvome. Včasih ste preveč iskreni in to se vam maščuje. Ne pozabite, da ne znate igrati.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno: 
Dogodki v prvi polovici tedna bodo od vas zahtevali precej odgovornosti in ukrepanja. Nenehno boste v gibanju. Imeli boste ogromno dela, poleg tega pa boste morali urejati še domače stvari. K sreči se bo stanje pomirilo že v sredini tedna. Morda se boste vpisali celo v kakšno dopolnilno dejavnost.

Ljubezen: 
Vezani boste danes nadvse zgovorni. V ljubezni boste preizkušali partnerja, čeprav boste to počeli na tako prijeten način, da ne bo posledic. Uspeh vas bo vsekakor opogumil. Samski pa danes ne boste imeli slabih namenov, vendar bo vse skupaj videti, kot da postajate vedno strožji in zahtevnejši. S tem boste neko osebo odbili.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 
Teden boste začeli odlično. Vzpostavili boste povezavo med svojimi željami in realnim stanjem. Vrednotam boste dali prednost pred materialnim dobrinam. Zavedate se, da se trenutno vaš svet ne vrti okoli denarja. V vsakem primeru boste na koncu sprejeli pravo odločitev, ki vam bo prinesla srečo in zadovoljstvo.

Ljubezen: 
Vezani boste danes na vseh področjih pod pritiskom. Zaslužite si več, zato to tudi zahtevajte. Nekaj si boste zagotovo izborili, s tem pa boste za druge spet postali zanimivi. Samski pa ne presojajte nekoga na podlagi prvega vtisa. Stvari niso take, kot se vam dozdeva, zato pazite.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno: 
Potrebovali boste pomoč, za katero boste prosili starejšo osebo, ki ji zaupate. Veliko časa boste namenili razmišljanju, kam vložiti denar. Pazite, da se ga ne boste preveč oklepali, saj bi s tem le okrnili njegovo rast. S prijateljem ali partnerjem se boste zapletli v besedni boj. Pustite ljudem, da izrazijo svoje mnenje.

Ljubezen: 
Samskim se bo spet ponudilo nekaj, kar bo dišalo bolj po prijateljskem odnosu. Nikakor se ne boste znašli, zato zadevo razčlenite in analizirajte, saj boste kmalu dobili popolnejšo sliko. V razmerjih vezanih pa se bo danes pojavilo nekaj nejasnosti, ki pa jih boste z iskrenim pogovorom že do večera rešili. Poslušajte tudi partnerjevo mnenje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno: 
Zaželeli si boste sprememb. Postavljeni boste pred dejstvo, odločiti pa se boste morali, kako boste ukrepali. Če boste stvari vzeli v svoje roke, boste cilje tudi dosegli. Stvari se lotite previdno in premišljeno, v nasprotnem primeru bi namreč nastala zmeda. S financami boste zadovoljni.

Ljubezen: 
Samskim bo dan naklonjen. Jasno vam je, da je na obzorju že nekaj prijetnega, slutite celo to, da se bo kmalu začela nova ljubezenska zgodba in prav imate. Vezani pa si danes vzemite čas za razmislek o ljudeh, ki očitno negativno vplivajo na vaše počutje. Morda si sami zastavljate preveč vprašanj, namesto da bi nadaljevali brez pritiskov.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 
Želeli boste oditi daleč stran od vsega. Menili boste, da vas tu nič več ne osrečuje. Poslušajte srce, saj boste le tako našli svojo srečo. Seveda pa to s seboj potegne posledice; tako pozitivne kot negativne. Na splošno bo v vašem življenju prevladovala zmeda. Veliko bo dogajanja, ki ga še sami ne boste dohajali.

Ljubezen: 
Bistvenih novosti na ljubezenskem področju tudi danes še ne bo, vas bo pa vsekakor razveselila novica, ki vas bo prepričala, da z nekom razmišljata podobno. Če si želite nekaj več kot le prijateljski odnos, potem bodite potrpežljivi. Vezani pa boste pokazali drugačen obraz. Veliko boste govorili in malo storili.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.