Magazin > Horoskop in Numerologija
9933 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 10. decembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Ribi, čaka vas dober dan.

OVEN
Splošno:

Svoje zamisli boste danes težko spravili v prakso. Dolžnosti in obveznosti si boste zelo gnali k srcu, kar boste dokaj s težavo prenašali. Bolj boste sproščeni kot običajno, vendar še vedno s popolnoma drugačnim pogledom na svet. Slabo počutje bo vplivalo tudi na vaše razpoloženje, zato ne boste uspeli dokončati, kar si boste zamislili. 

Ljubezen:
Kadar ste dobro razpoloženi, imate občutek, da so vam dostopne različne vloge in da usmerjate tok dogajanja. Za spremembo vam bo bolj dišala nenavadna avantura. Intimna sreča je odvisna od harmoničnega odnosa med vama. Prej ali slej se boste morali soočiti z vašimi ljubezenskimi dilemami. Samski, novo srečanje bo popravilo vaše čustveno življenje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Spoznali boste nove ljudi, ki bodo zelo drugačni in originalni. S tem si boste zelo razširili krog znancev in prijateljev. Ne boste se preveč zmenili za materialne dobrine, bolj boste uživali v naravi in druženju. Hitro se boste počutili izzvane, postali boste razburjeni in nepotrpežljivi. Pazite, da z okolico ne boste izmenjali par grobih besed. 

Ljubezen:
Optimistično razpoloženi uživate v različnih čustvenih pričakovanjih. Pomembno vam je, da uresničita skupne cilje, toda ne uspe vam uskladiti svojega ljubezenskega ritma z ljubljeno osebo. Pokažite dobro voljo in več razumevanja za njene slabosti. Samski, dramski zaplet v vas še dodatno spodbuja nove strasti in željo po erotičnem stiku.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Danes bo vaš srečen dan, zelo boste zadovoljni. Pred pomembnimi odločitvami si boste vzeli čas za razmislek. Ne prenaglite se. Pojdite v družbo, kajti ne boste se dobro počutili, če boste ostali sami. Samota in mir danes ne bosta vaša zaveznika, prehitro bi bili osamljeni. Hrup vam bo bolj odgovarjal kot tišina.

Ljubezen:
Romantično razpoloženi pričakujete močne izlive ljubezni. Imate dober občutek v zvezi z ljubljeno osebo. V čustvenem zanosu ste se pripravljeni preizkusiti v nekih novih okoliščinah in položajih. Kombinacija erotičnosti in osebnega šarma predstavljata dober izziv nasprotnemu spolu. V vas se prebujajo nove ideje, želite si tudi novosti. Zablestite v polnem sijaju. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


RAK
Splošno:

Današnji dan bo dober za rešitev vseh osebnih težav, ki vas že nekaj časa obremenjujejo. Vaša čustva boste imeli pod nadzorom. Tekom dneva boste malce egoistični in resni. Obsojali boste na prvo žogo in brez predhodnega razmišljanja. Spremembe se bodo odvijale hitro, kar vam ne bo najbolj všeč. Vzemite si veliko časa samo zase.

Ljubezen:
Ljubezenska harmonija vpliva na vašo samozavest. Vaš odgovor je tako v veliki meri odvisen od čustvene reakcije, ki jo v vas vzbudi bližnja oseba. Odnos z ljubljeno osebo izpolnjuje vaše potrebe in ljubezenska sanjarjenja. Godi vam njena bližina, pozornost in potreba, da vam ugodi. Prav zato v teh trenutkih izrazite svojo čustveno in zapeljivo stran osebnosti. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Imeli se boste pod nadzorom in zaradi tega boste zelo privlačni. Odlično se boste počutili, končno boste lahko začeli z dolgoročnimi načrti, s katerimi ste tako dolgo odlašali. Ne boste se utrudili in ostali boste navdušeni, ne glede na dolgočasne malenkosti. Edina težava bo v tem, da ne boste videli jasne slike in se boste lahko hitro razburili. Bolj se obvladajte. 

Ljubezen:
Ne razlagajte preveč o svojih ljubezenskih namerah, ker želite pustiti skrivnostni vtis v okolici in ne obešajte se na osebo, ki vam je všeč. Poglejte na dogajanje v ljubezni z razdalje. Žal ne morete nadzirati tujih čustev in volje. Usmerite svoje misli v pozitivno smer in uživajte v romantičnih trenutkih, ki vas izpolnjujejo s čustvenim razpoloženjem. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Danes boste v izjemni kondiciji, zelo boste privlačni in vitalni. S pomočjo domišljije boste prebudili ustvarjalni tok. Posvetili se boste novostim, izvirnim idejam in inovacijam. Mikala vas bo sladka hrana, vendar vam horoskop svetuje zmernost. Napetost zadnjih dni vam lahko povzroči želodčne težave.

Ljubezen:
Pričakujte nova in bolj vesela doživetja. Imate velik vpliv na ljubljeno osebo in to povečuje vašo moč in samozavest. Občasno uporabite tudi nekatere svoje skrite adute. Partner dobro ve, kako lahko pridobi vašo pozornost in naklonjenost. Samski se boste znašli v središču pozornosti in godili vam bodo različni komplimenti.  

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Vaše dobro počutje se bo danes izrazilo tudi na vašem videzu, zato boste šarmantni in privlačni. Mnogi se boste posvetili domačim obveznostim in urejanju doma, od malenkosti do popolne prenove. Ne bo se vam ljubilo v gnečo, čas boste raje posvetili bližnjim, branju knjig in gledanju filmov. Doma boste našli skrivališče od zunanjega sveta.

Ljubezen:
Delujete nenavadno in skrivnostno, toda dinamično življenje, ki ga vodite, le na pol izpolnjuje vaša ljubezenska pričakovanja. Veselijo vas dogodki, ki v veliki meri napolnijo vaše partnersko razmerje s srečo. Posvetita se eden drugemu, saj vaju vežejo iste čustvene potrebe. Uspešno boste ohranjali naklonjenost. Samske čaka nova romanca. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Znali boste izkoristiti vsako priložnost. Dan bo zelo ugoden tudi za intelektualno delo in tiste, ki delate s strankami ali občinstvom. Stvari se bodo odvijale same, brez da bi vi za to morali kaj narediti. Občasno boste zaradi sanjarjenja in domišljije izgubili stik z resničnostjo. Utrujeni boste in vsak napor vam bo predstavljal težavo. Previdno v z denarjem. 

Ljubezen:
Čustveni zanos in povečana strast vas napeljujeta na aktivno vlogo v različnih situacijah. Poskušajte nadzirati svojo impulzivno naravo. Nimate dobrih priložnosti, da bi izrazili svoje namere. Vaše obnašanje v najboljši meri odraža ljubezensko zadovoljstvo in razpoloženje, ki ga čutite v prisotnosti določene osebe. Pomembno je, da sledite svojemu notranjemu glasu in instinktu. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Hrepeneli boste po znanju, zato se boste izobraževali s pomočjo knjig ali interneta. Veliko časa boste preživeli za računalnikom, saj vas bo presenetil obseg stvari, ki vas zanimajo. Ambicije bodo občasno večje od vaših trenutnih zmožnosti. Zaradi tega boste nejevoljni in vznemirjeni. V količini različnih informacij se boste zelo težko osredotočili.

Ljubezen:
Odkrijte skrivno sestavino, ki bo prebudila strast. Ohranite dobro razpoloženje ne glede na končni razplet, kajti med začetkom in koncem razmerja je tanka črta. Ravno vzajemna naklonjenost predstavlja lepši del stvarnosti. Tisto, kar je po vašem okusu, odgovarja tudi vašemu partnerju. Uskladita se tudi v postelji.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Dobili boste nepričakovano pomoč, s katero boste lažje prebrodili določene ovire. Občasno boste togi in resni. Po drugi strani pa boste imeli več energije, kot je boste pokazali. Bodite pozorni na denar in pretirano zapravljanje. Nič slabega ne bo, če boste malo bolj varčni. Bližnji ne bodo vedeli, kaj lahko danes od vas pričakujejo. 

Ljubezen:
Privlači vas kombinacija čustvene, strastne in intelektualne zveze, toda osebi, ki se nahaja v vaših mislih, nekaj od tega manjka. Nikar ne zapletajte zadev in ne postavljajte pogojev, ki jih nihče ne more izpolniti. Uživajte v tistem, kar imate. Naredite vse, kar boste le lahko, da boste osrečili izbranca oz. izbranko.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Dobro se boste počutili in našli boste veliko stvari, ki vam bodo popestrile vaš vsakdanjik. Potrpežljivo boste prenašali ovire. Pravzaprav bo današnji dan zelo dober za začetek nečesa novega. Izogibali se boste delu in obveznostim, bolj se boste posvečali sebi. Z mislimi ne boste pri nalogah, ki vas čakajo, zato se niti ne trudite. Pozabite na skrbi.

Ljubezen:
Podrobno analizirate svoje ljubezensko razmerje in razmišljate o bodočih načrtih. Pomembno je, da uredite svoje ljubezensko življenje glede na vaše potrebe, toda imate občutek, da se neprestano vrtite okoli istih tem. Stvari, ki so po vašem mnenju jasne in sprejemljive, pri vašem partnerju povzročajo ravno nasprotni učinek in negodovanje. Poskušajta poiskati skupni jezik.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Povečali boste zaupanje sami vase. Poslušali boste prijetno glasbo, uživali v lepih stvareh in vsem harmoničnem ter elegantnem. Pričakujete lahko pozitivne spremembe v svojem življenju. Prekipevali boste od vitalnosti in energije. V tem zanosu ne boste veliko razmišljali o kasnejših posledicah. Začutili boste izjemno potrebo po svobodi. 

Ljubezen:
Razni dogodki v vas vzbujajo pozitivno razmišljanje in željo po novem čustvenem zbližanju. Delujete zadovoljno in poskrbite za dovolj telesne aktivnosti. Sposobni ste očarati svojo okolico in osebo, ki vam je všeč. Če ste mladi in samski, so pred vami zanimiva poznanstva in priložnosti, da uresničite svoje ljubezenske in erotične sanje. Pomislite, da bi malo znižali kriterije.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.