Magazin > Horoskop in Numerologija
11987 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 1. decembra 2022

astrologija Profimedia
Svet domišljije bo neskončen in prepričljiv.

Dan s konjunkcijo med Luno in Neptunom je čas, ko se sanje začnejo spreminjati v fantazije, čas ko se lahko meja med resničnostjo in domišljijo zabriše. Prebuja se simbol samozavedanja, ki vam lahko pomaga razlikovati med pravim in napačnim, resničnim in namišljenim. Naučite se postaviti se zase. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če se prebudite, boste opazili, da se v vaši bližini dogaja nekaj, kar vam ni najbolj všeč. Čim prej se vključite, tako kot znate, samozavestno in prepričljivo in dvomi bodo izpuhteli.

BIK
Izjava sodelavca, ki vas želi pridobiti na svojo stran, vam bo zazvenela sumljivo. Nikar ne sprejemajte vsega v prvem trenutku kot velikokrat doslej. Na koncu boste še ponosni nase.

DVOJČKA
Čeprav boste zelo malo povedali, boste v določeni družbi naredili dober vtis. Izkoristite priložnost in tokrat predstavite tudi svoja stališča, o katerih razmišljate že nekaj časa.

RAK
Pazite, da boste kljub zasanjani energiji lune v ribah v odnosih direktni in malce bolj iskreni sami do sebe. Če ste naredili napako, je pravi čas, da se s tem soočite in se o tem pogovorite.

LEV
Spoznali boste, da vam najbližji vam trdno stojijo ob strani, tudi takrat ko ste v težavah in potrebujete pomoč. Prijeten občutek se bo dotikal tudi na področju kariere, saj prihaja presenečenje.

DEVICA
Z luno v ribah boste zasanjani in neodločni, energija se bo razpršila, kar vas lahko popelje k skeptičnim mislim. Pretirano se obremenjujete s stvarmi, ki ta hip niso pomembne. 

TEHTNICA
Vse se bo kmalu rešilo tako kot ste si zastavili, zato ob ovirah, ki se bodo nizale, brzdajte svojo jezo in posesivnost. Prihaja prijetno sporočilo, vsebina se vas bo globoko dotaknila.

ŠKORPIJON
Delujte na področju kariere z luno v ribah bolj pazljivo, ker so na vidiku situacije, pri katerih se bo trebabolj zbrano poglobiti in predvsem preverite, kaj se nahaja v ozadju. 

STRELEC
V delovni vnemi boste pozabili na to, ste nekomu pred kratkim obljubili prijeten klepet. Nekaj boste na področju kariere opravili bolj učinkovito, če se ne boste držali ustaljene poti.

KOZOROG
Niste preveč prepričani o namenih prijatelja, ki vam ves čas nudi pomoč, kljub temu nadaljujete brez ostrih pripomb, ki ne peljejo nikamor. V ljubezni se vam nakazuje razsvetlitev.

VODNAR
Z energijo lune v ribah se boste težko približali občutku, da se nič ne more podreti. Kljub ponosni drži se lahko v kočljivih trenutkih pojavi kakšen dvom, ki ga ne boste razumeli.

RIBI
Sodelavec vam diha za ovratnik, zato se skušajte čim prej osredotočiti na bistvene stvari. Brez dobre organizacije ne bo šlo, zato čim prej analizirajte in uredite vse skupaj.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.