Magazin > Horoskop in Numerologija
13347 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 1. februarja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Poudarjena bo lepota, mikale vas bodo barvite ter s prisrčnim pridihom obarvane rešitve.

Uspešne odločitve in kreativne želje prebujajo dodatno motivacijo, zato vam nič ne bo težko, v odnosih vas nič ne bo zmotilo, saj boste ves čas zaznavali toplo energijo. Želeli si boste pozornosti ter romantičnih gest, ki vam bodo povrnile občutek zadovoljstva. Ne dovolite si, da bi vas usmerjali drugi, raje se usmerite sami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čez dan bo z luno v tehtnici vse skupaj preveč mirno in zasanjano, zato se boste pozno zvečer, ko luna preide v škorpijona, trudili popestriti vse skupaj s kakšnim žgečkljivim predlogom.

BIK
Razmišljali boste o odnosih ter o tem, kdo je tisti, ki vam vedno skuša stati ob strani in vas spodbuja pri vsem, za kar se odločite. Sprostite se ob prijetnih ugotovitvah in marsikaj bo lažje.

DVOJČKA
Zašepetajte tisto, kar se vam odvija v mislih, saj bo z iskreno ljubezensko povezavo dan v trenutku lepši. Samski dvojčki in dvojčice boste imeli v spletnih klepetalnicah neverjetno srečo.

RAK
Bojazni, da vam nekaj, kar si že dolgo močno želite, ne bo uspelo, se čim prej znebite, saj je to razlog, ki vas ustavlja in vam jemlje energijo, ki bi jo lahko uporabili v veliko bolj koristni smeri.

LEV
Tudi če se pojavijo nepričakovane težave, se skušajte čez dan z luno v tehtnici stabilizirati in jih zatreti. Na področju čustev bo marsikaj nejasno, pazite še posebej s tistimi, ki vam niso podobni.

DEVICA
S sproščenimi mislimi si lahko obetate navihan dan, brez nepotrebnih stvari, ki bi vas motile ali obremenjevale. Pozitivni dogodki, povezani s financami, bodo pomemben razlog za dobro voljo.

TEHTNICA
Delovno ozračje bo turobno, če boste v službo prišli s cmokom v grlu. Situacija bo nepredvidljiva, vendar lahko vse skupaj spremenite, če boste prebudili nekaj več optimizma.

ŠKORPIJON
Čeprav ste se že pripravili na boj, boste na koncu vse skupaj rešili diplomatsko, brez povzdigovanja glasu. Ne dovolite, da bi vas nekaj, kar ni niti malo odvisno od vas potrlo.

STRELEC
Poslovne težave bodo povzročile nekaj stresa in slabše počutje, zato se vsaj zvečer udobno zleknite in podajte misli na pašo. Tisto, s čimer ste odlašali, boste morali kmalu reševati. 

KOZOROG
Pri določeni zadevi niste tako uspešni kot nekoč. Priznajte si, da ste se nekje na sredi poti zmedli in morda porabili preveč časa ter energije za nepomembne dejavnike, ki bi se lahko rešili spontano. 

VODNAR
S svojim zanimivim mnenjem se boste intenzivno vključevali v dogajanje. Sposobni boste narediti konec zoprnim stvarem, ki so vas nekaj časa čustveno in psihično utrujale. 

RIBI
Odločitev, ki jo boste sprejeli v jezi, boste kmalu obžalovali, zato se čim prej otresite vseh zoprnih misli in zaznav, ki vas spremljajo v zvezi s poslovno situacijo. Poiščite drugačne rešitve.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.