Magazin > Horoskop in Numerologija
10781 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 1. junija 2023

junij Profimedia
Prisotna bo strastna intenzivnost, ki jo bo treba nekako izraziti.

Poudarjeni bosta spontanost in razposajenost, še posebej na področju medsebojnih odnosov. Privlačila vas bo razkošnost, okrepili boste samoizražanje, kar prebuja globoke občutke spoštovanja. Ne bodite presenečeni, če bodo nekatere zadeve na področju dela in denarja malce ušle iz nadzora. Zaščitili se boste tako, da boste, namesto da bi se odprli, zadrževali stvari v sebi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Določenim ljudem boste z energijo lune v škorpijonu obrazložili, da se ne boste več neprestano prilagajali njihovim zahtevam. Vaša notranja moč bo prišla do izraza na področju čustev.

BIK 
Kljub prodorni energiji lune v škorpijonu ne boste tako zaletavi, kot je v vaši navadi, ampak boste krepko razmislili, prej, kot boste nekaj pomembnega potrdili ali odgovorili. Počasna pot bo učinkovita.

DVOJČKA 
Če boste postavljeni pred pomembne odločitve, skušajte odreagirati pogumno, tudi če o nečem niste stoodstotno prepričani. Obnašanje do nekoga, ki vam želi le dobro boste morali spremeniti.

RAK 
Ker se lahko z luno v škorpijonu prebudi sumničavost, povejte vse po resnici, drugače se lahko znajdete v zelo zapleteni situaciji. Če ne boste popolnoma iskreni, se lahko komu celo zamerite. 

LEV 
Hladnost, ki se o prebudila vas vodi v skrivnostno mrežo dojemanja iz katere se ne bo enostavno izviti.  Pred vami je dolg, ter v osebnem smislu dokaj naporen dan, kljub temu boste zmogli vse kar se vam obeta. 

DEVICA 
Pretirana racionalnost se umika, nadomestila jo bo želja po spontanih korakih ter tem, da si privoščite nekaj zase. Lažje se boste soočali s težavami in z lahkoto poiskali najenostavnejšo rešitev.

TEHTNICA 
S kapljo strasti, ki jo prebuja luna v škorpijonu in pogumom vam bo uspelo, tudi če je pred vami težji zalogaj. Podobno se bo dogajalo tistim, ki se izobražujete, zajeten izpit bo končno opravljen.

ŠKORPIJON 
Nekdo bo neprestano dvomil o zadevah, ki jih boste povedali, zato boste nekateri celo povzdignili glas. Najbolje se boste počutili v družbi ognjenih znamenj, ki vam bodo dajala energijo.

STRELEC 
Neiskrenost vam lahko naježi kožo in vas prisili v soočenja, ki zaradi energije lune v škorpijonu ne bodo enostavna. Najprej se prepričajte, kaj stoji v resnici v ozadju, šele nato odreagirajte.

KOZOROG 
Nikar se neprestano ne pritožujte, da nimate časa za nič prijetnega. Prostega časa imate toliko, kolikor si ga vzamete, zato naredite nekaj v tej smeri, da se boste v prihodnje boljše počutili. 

VODNAR 
Živahni in klepetavi se boste, kjerkoli se boste znašli, znali prilagoditi. Na področju čustev, kjer ste v zadnjih dneh nekako prazni, boste z energijo lune v škorpijonu postajali vedno bolj strastni.

RIBI 
Na področju kariere zaradi sivih misli, ki vas bodo preplavile ne boste deležni blestečih rezultatov, prebudi se lahko tudi nezadovoljstvo s samim sabo. Glasba bo tista, ki vas bo razvedrila.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.