Magazin > Horoskop in Numerologija
10003 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 10. avgusta 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Nagajale vam bodo vam misli, ki se jih nikakor ne boste mogli znebiti.

Umiri vas lahko iskren pogovor s prijateljem ali pa poslušanje dobre glasbe. Nikar preveč ne govorite, raje več storite. Čeprav boste stremeli k temu, da bi rešili vse naenkrat, boste kmalu spoznali, da se izgubljate v površnosti. Ne iščite krivde drugje, raje iskreno priznajte svoje napake. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Občutek utesnjenosti bo zagotovo neupravičen, saj boste imeli z energijo lune v dvojčkih možnost ujeti razigrano ter spontano energijo. Nekdo bo na prijeten način poudaril vašo zanesljivost. 

BIK 
V določenem odnosu boste spoznali, da lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Pokažite več odločnosti, ter se brez zadržkov odpravite na prijetno kavo.

DVOJČKA 
Nekdo vam je izredno naklonjen in prav presenečeni boste, kako se vajin odnos kljub vplivu lune v vašem znamenju, ki deluje površinsko poglablja. Vse skupaj se bo obrnilo v prijetno doživetje.

RAK 
Dogovorite se za zmenek z osebo, ki se vam že nekaj časa nagajivo smehlja. Razpoloženi boste in komunikativni. Večer bo namenjen branju zanimivih vsebin s katerimi lahko pridete do spoznanja.

LEV 
Zaradi energije lune v dvojčkih se lahko pripeti nenavaden nesporazum. Ne marate dvoličnosti, ki je zadnje čase tako pogosta. Poskusite raje umirjeno preprečiti težave in nesoglasja.

DEVICA 
Morda se ne zavedate določenih dejstev, vendar ljudje pri vas vedno bolj pogosto opažajo, da se ne znate sprostiti. Kljub temu, da boste na področju dela in financ skovali odličen načrt ne boste mirni.

TEHTNICA 
Običajno se bojujete za svoj prav, vendar boste tokrat sami v mislih premagali občutek, da se vam godi krivica. Skrivanje sposobnosti ni preveč pametna odločitev, še posebej zaradi lune v dvojčkih.

ŠKORPIJON 
Zaradi notranjega nemira, ki ga prebuja vpliv lune v dvojčkih se nekomu boste mogli posvetiti na njegov način, zato so možni manjši, vendar nepomembni besedni zapleti, ki pa jih boste znali rešiti.

STRELEC 
Potrudite se, saj boste neprekosljivi, posebno pri posredovanju. Mikajo vas nova sodelovanja, zato boste optimistični. Skušajte pa biti bolj previdni glede zdravja, saj so na vidiku manjše nevšečnosti.

KOZOROG 
Nekaj, kar nekdo ne bo naredil vas utegne razjeziti, toda bodite pametnejši, saj  boste na koncu zmagali. Morda preveč ukazujete, čeprav gre za stvari, s katerimi se sami težko soočate. 

VODNAR 
Dobro premislite, preden boste postavljali pogoje, prav tako zadev na področju dela ki ne bodo enostavne nikar ne zapletajte z odvečnimi vprašanji. Izbira bo vaša, toda vedite, da ne bo enostavna.

RIBI 
Nekdo od prijateljev bo pripravljen na sproščen pogovor. Zavedati se boste začeli, da čas beži mimo vas, odnosi pa se počasi krhajo. Dobro bi bilo, da se posvetite, kolikor je v vaši moči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.