Magazin > Horoskop in Numerologija
4872 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 10. januarja 2019

astrologija, horoskop
Kaj pravijo zvezde?

OVEN
Splošno:

Sprejeli boste bolj skromen način življenja. Razvijajte svoje talente in uživajte v procesu ustvarjalnosti. Danes se posvetite pozitivnemu mišljenju in se umaknite z izvira negativne energije. Dopustite prijateljem, da vam priskočijo na pomoč, še posebej pri uresničevanju določenih ciljev. Ves napor, ki ste ga do sedaj vložili, bo nagrajen.

Ljubezen:
Resno se boste vključili v partnerjeve načrte, pomagali mu boste pri delu in bili njegova opora v vsakodnevnih situacijah. Vaša pripravljenost bo hkrati izzivalna in spodbudna. Če bosta na tak način razdelila vloge, potem boste resnično zelo zadovoljni in srečni. Tako vi kot vaš partner!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Z bližnjimi osebami delite svoje skrbi, toda pokažite pripravljenost, da jih boste sami rešili. Namesto, da se preveč obremenjujete z velikimi načrti, raje ostanite realni in delujte v skladu z objektivnimi zmožnostmi. Izkoristite svoje poslovne zveze in s tem učvrstite svoj položaj ter uresničite ambicije. Osredotočite se na eno izmed svojih številnih vrlin.

Ljubezen:
Morda na nekaterih življenjskih področjih niti niste najbolj zanesljivi, toda v odnosu s partnerjem ste zelo resni in odgovorni. Z lahkoto se sporazumevata, dobro se razumeta in nihče od vaju se v odnosu ne počuti preveč omejenega. Pomembno vama je vajino družabno življenje, a tudi intima in nežnost.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Spoznajte svoje lastne potrebe in v kolikor boste pripravljeni sprejeti resnico, vam bo ta pokazala, kako uresničiti želje. Ponudile se vam bodo izzivalne poslovne priložnosti, ki bodo zahtevale hiter odziv. Prikazale bodo možnosti za boljši zaslužek. Poskušajte varčevati, počutili se boste veliko bolje. Spoznali boste, kdo so vaši pravi prijatelji.

Ljubezen:
Vaše zanimanje za partnerja se bo zmanjšalo. Nikakor vam ne bo privlačen njegov pesimistični pogled na življenje in motila vas bo nenehna skrb zaradi stvari, ki se tako ali tako ne bodo zgodile. Primanjkuje vam veselja, sproščenosti in spontanosti. Razlike med vama bodo postale nepremostljive, vaš partner pa bo zelo nezadovoljen.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

V bližnji okolici bo primanjkovalo razumevanja za vaše težave in tudi vaš razum se bo vse težje kosali s črnimi mislimi. Dobili boste nove finančne in ljubezenske priložnosti, a ne boste se zavedali svoje privlačnosti, moči in optimizma. Naj vam bo partner največja podpora, vi se pa čim več ukvarjajte sami s seboj – fizično in mentalno.

Ljubezen
Na nek način boste s partnerjem tekmovali, saj ne želite biti v senci njegovega uspeha. Čustveno bosta še vedno imela enake potrebe, dobro se bosta razumela, a tudi vi potrebujete področje, na katerem boste zablesteli. Če ga ne boste podprli, boste škodili njemu in sebi. Presenetil vas bo s svojo odločnostjo pri uresničevanju zelo pomembnega cilja. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Ne glede na to, da ste bili v preteklih dneh precej napeti, sprejmite današnji dan kot dobro priložnost za preureditev svojega življenja po lastnem okusu in tako postanite srečnejši. Zmanjšajte strogost, nezaupanje in bodite bolj dostopni za pogovore. Nikar se ne osamite, saj potrebujete druge ljudi, da lahko preizkusite svoje zamisli in dobite globlji uvid v celotno situacijo.
 

Ljubezen:
Morda od partnerja preveč pričakujete, zna pa vas tudi zelo prijetno presenetiti s svojo sposobnostjo izpolnjevanja vaših želja. Če boste pretiravali z bučnimi in nepotrebnimi pogovori, v katerih ga boste poskušali nagovoriti k določenim stvarem, boste izgubili. Bodite raje nežni in pozorni, v zameno pa boste dobili veliko ljubezni.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Ovirale vas bodo nerešene obveznosti, ki jih vztrajno vlečete za seboj, toda zaključek se vam bo še izmikal. Zdi se, da še vedno niste pripravljeni opustiti določenih stvari, zato boste morali korenito spremeniti svoje stališče. Odločitve, ki jih sprejemate, niso pravo orožje v borbi z vsakodnevnimi težavami.

Ljubezen
Vaš partner bo uspešno zadržal vlogo močnega moškega, ki ima glavno besedo, čeprav se mu boste občasno upirali. Zaradi vseh nesoglasij boste brez potrebe izgubljali moč, prav tako boste izgubljali energijo v pogostih prepirih in verbalnih dvobojih. Svojo energijo raje pozitivno izkoristite in poslušajte njegove predloge. Tako boste dobili veliko ljubezni, strasti in morda še kaj.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Prihajajo spremembe, denar boste začeli služiti na drug način. Če boste dovolj pogumni, se vam bodo odprla vrata do boljšega zaslužka. Zmanjšajte svoja pričakovanja do drugih ljudi in v sebi zbudite spoznanje, da si zaslužite najboljše. Optimizem in zaupanje vam bosta omogočila izhod iz močvirnatih predelov vašega življenja.

Ljubezen:
Vi boste želeli rešiti materialne težave, toda vaš partner bo želel stabilen dom. Združita se in naj vsak od vaju prevzame svoj del obveznosti, kajti edino tako bosta uspešna. A zaradi tega še ne bosta povsem srečna. Še vedno vama bo nagajalo nezaupanje. Tekom dneva bo prevladala dobra stran vajinega odnosa.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Osvobodite se pretiranih skrbi. Slavite svoj uspeh in usmerite se k aktivnostim, ki vam gredo dobro od rok. Možno, da bo prišlo do preklica poslovnih zvez, kar bo dokaj zamajalo vašo samozavest. Soočili se boste s svojimi sposobnostmi poslovanja in tudi z vsemi pričakovanji, ki jih gojite do sebe in drugih. Razum umirite z meditacijo in telovadbo. 

Ljubezen:
Na videz boste pomirjeni s stanjem v vajinem odnosu, toda v resnici ne boste preveč srečni. Številne težave in omejitve so že za vami, pokažite predanost. Nikar ne skrbite, kajti nič ne bo porušilo ustaljenega toka odnosa, le partner bo malce zaskrbljen in nezadovoljen. Še naprej boste najbolj pomembni v njegovem življenju, samo ne ves čas. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Začele se bodo spremembe, ki bodo počasi, a zagotovo vplivale tudi na vašo osebnost. Začutili boste potrebo po dodatni zaščiti. Zbirajte, čuvajte in hranite vse svoje vrednote, kar vam bo pomagalo, da boste spoznali sebe in kaj vam je v življenju pomembno. Možnost osebnega razvoja vas bo vodila k priznanju in izdelavi pričakovanega statusa.

Ljubezen
Čudili se boste ambicijam partnerja, saj se vam bo zdelo, da se brez potrebe toliko žrtvuje zaradi dela in uspeha. Ne boste mu mogli ponuditi nič več od tistega, za kar se bo odločil sam. Zato sprejmite njegove želje in ga ne omejujte. Zaradi tega ne boste vi nič manj pomembni, pravzaprav ravno obratno. Strast med vama bo dovolj močna.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Uspešni boste pri reševanju finančnih vprašanj, čeprav lahko pričakujete manjše padce. Spoznali boste lastno ustvarjalno moč, občasno pa boste nepraktični idealist. Imeli boste veliko zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih še ne morete spremeniti. Naredite vsaj eno malo, dobro delo.

Ljubezen:
Spremembe v vajinem odnosu bodo pozitivne in dobre, zato boste nadvse zadovoljni in veseli. Vse to bo zajamčilo zanimiv in dinamičen odnos. Partner vas bo lahko spodbudil k večjim življenjskim spremembam, morda k selitvi ali pogostejšim potovanjem. Verjemite v njegova čustva in predanost.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Predvsem vas bo mučilo finančno stanje, toda ne denar, ki ga služite s svojim delom, temveč vse ostale vrste prihodka; dividende, obresti, rente ali denar vašega partnerja. Osredotočite se raje na lastne zmožnosti in računajte le na svoj zaslužek. Sami sebi naštejte vse svoje pozitivne lastnosti. Ne dovolite si misliti, da ste manj vredni od drugih.

Ljubezen:
Samozavest, ki jo imate, ni vedno vidna, toda vi zelo dobro veste, kako uresničiti vse svoje cilje. Nežno, toda prepričljivo boste partnerja nagovarjali k stvarem, ki vam bodo pomagale k uresničitvi ciljev. Ko boste malo bolje razmislili, boste videli, da ni razloga, da ne bi tudi njemu izpolnili določenih želja. Vedno je poln ljubezni in podpore, iskreno vas obožuje in vam zaupa.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Osredotočite se na poslovne obveznosti in naloge. Začnite s čim več novimi projekti in pokažite ostalim, koliko ste vredni. Dokažite vsem, da ste ravno vi najboljša izbira. Ne glede na to, ali gre za osebno ali poslovno zvezo, izpolnite tisto, kar ste obljubili. Odprle se vam bodo možnosti za osebni razvoj. Vse bo še v redu. 

Ljubezen:
Odločni boste. Na splošno vam to ne bo prineslo veliko koristi, toda na vaš ljubezenski odnos bo dobro vplivalo. Odkrito boste spregovorili o svojih čustvih in tako boste kar precej izvedeli o svojem notranjem svetu. Če bosta na krajšem potovanju ali izletu, boste lahko videli sproščeno stran svojega partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.