Magazin > Horoskop in Numerologija
10365 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 10. junija 2021

astrologija, napoved Profimedia
Vodnarji, pripravite se na nove korake.

OVEN
Splošno: 

Vaša strast bo prišla na površje, bolj zagnani boste kot običajno. Vzdušje okoli vas bo vzbudilo topla in intimna čustva, ki bodo pripeljala prijatelje in pare skupaj. Pripravite se na nekaj razburljivega in zanimivega. Optimizem bo zapolnil praznino, navdušeni boste. Začutili boste, da se nahajate v varnem in udobnem položaju.

Ljubezen
Razmerje bo imelo velik vpliv na vaše življenje. Vse staro se bo preoblikovalo ali pa se bo celo končalo, novo pa se bo pojavilo, ko boste najmanj pričakovali, a bo vsekakor dobrodošlo. Partner bo imel hipnotičen vpliv in vi boste čutili, da je prepričljiv, morda celo preveč. Poslušajte svoje srce in intuicijo. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6


BIK
Splošno: 
Dobili boste močno sporočilo ali telefonski klic, ki bo prišel od sorodnika ali koga drugega. Morda bo to prava priložnost, da razrešite stare prepire s to osebo, a nikar naj vas ne zamika, da bi pričeli novega. Čustva bodo na višku. Želeli boste iti ven in malo nakupovati, a bodite previdni, da ne boste zapravili preveč.

Ljubezen
Razmerje bo potekalo nemoteno, to bo idealen čas, da vašemu partnerju pokažete, kako ga resnično cenite zaradi majhnih stvari. Če imate trden čustven temelj v življenju, boste imeli zaradi tega korist. Če ne, bo čas pravi, da se povežete z ljudmi, da boste malo razširili svojo družbo in tako poiskali osebo, s katero boste ustvarili dolgotrajno zvezo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3


DVOJČKA
Splošno: 

Predlagan obisk pri prijatelju boste morali preložiti, kar vas bo nekaj skrbelo. Danes se boste morali še posebej potruditi, da boste končali vsa opravila. Imeli boste nekaj nujnih opravkov, a ceste in trgovine bodo polne nepotrpežljivih ljudi. Zajemite sapo in zberite vso energijo, ki jo boste imeli. 

Ljubezen
Ljubezenska in prijateljska razmerja bodo danes v ospredju, saj boste odprto vzburjeni, topli in tudi precej odzivni do ljubeče in strastne strani drugih. Ponudila se vam bo priložnost za novo prijateljstvo ali romanco, ki se bo na koncu obrnila vam v prid. Vsekakor uživajte v celotnem dnevu.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Ljubezensko razmerje bo prešlo na višjo in bolj duhovno raven v tem obdobju, poskrbela bosta, da se bosta vajini duši združili. Planetarno ozračje vaju bo zbližalo in izkusili boste občutek globoke intimnosti. Večer bosta morda preživela s skupnim prijateljem, uživala bosta, obenem pa si bosta želela tudi, da bi bila sama.

Ljubezen
Seksualne potrebe in močna čustva bodo tisto, kar bo v ospredju na ljubezenskem področju. Želeli boste pritiskati na vse gumbe. Najverjetneje bo to vašemu partnerju všeč, če mu ne bo, bodo vaši gumbi tisti, na katere se bo pritiskalo. Sledite svojim občutkom in vse se bo dobro izteklo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


LEV
Splošno: 

Planetarna energija vas bo navdušila, da boste odgovorili na nenaden občutek navdiha, ki bo zbudil vašo kreativnost. Imeli boste nepričakovano nujo po pisanju, barvanju, risanju ali skladanju glasbe. Želeli se boste osamiti, kar bo lahko povzročilo nekaj težav s prijatelji in družinskimi člani, ki bodo želeli biti z vami. Ne ignorirajte tega zagona.

Ljubezen
Vse, kar boste želeli danes rešiti, vam ne bo šlo najbolje od rok. Dan bo vsekakor boljši za domišljijo in ne za pridobivanje odgovorov na vprašanja. Fantazija ne bo omejena, saj boste lahko sanjali in manifestirali brez zavrnitve. Imejte v mislih, da ima dan samo štiriindvajset ur. Jutri bo kmalu tukaj.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5


DEVICA
Splošno: 

Upoštevajte vaše intuitivne občutke, preden boste skočili in se nečemu zavezali, saj bi lahko naleteli na hladen sprejem. Danes bodo drugi preveč resni, poskusite biti vi drugačni. Vse sprejmite s spoštovanjem in razumevanjem, da imajo tudi drugi težave. Delajte po občutku in se ne vpletajte v težavne situacije.

Ljubezen
Želeli boste preživeti nekaj časa z vašim partnerjem, a zaradi situacije to ne bo mogoče. Ali boste imeli vi ali pa vaš partner skrbi glede kariere, kar vam bo prekrižalo načrte. Takoj boste morali raziskati nepričakovano priložnost in zaradi tega ne bosta mogla preživeti veliko časa skupaj. Tudi prijatelji bodo vsi zaposleni.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno: 

Sodelavec bo odsoten, zato boste morali opraviti več dela. To vas bo razburilo, še posebej, če njegovega dela ne poznate. Ne poskušajte narediti vsega naenkrat. Oddaljeni družinski član, s katerim se že dolgo niste slišali, vas bo popoldne poklical in lahko boste preživeli nekaj veselih uric.

Ljubezen
Bili boste bolj seksualno privlačni in vaše ljubezensko življenje bo harmonično ter izpolnjujoče. Izkusili boste pozitiven tok topline in prijaznosti med vami in drugimi, bili boste spodbujeni in polni energije zaradi interakcije z nasprotnim spolom. Obeta se vam novo romantično razmerje.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno: 

Ste topli in občutljivi po naravi, danes pa boste še posebej čutni. Seks in romantika bosta nenehno v vaših mislih. Romantične novele in filmi vas bodo še posebej privlačili. Udobno vam bo v postelji in topli kopeli. Načrtujte romantični večer s posebno osebo v vašem življenju, morda pripravite večerjo ob svečah.

Ljubezen
Imeli boste močno željo po ljubezni in naklonjenosti, kot tudi po užitku. Vaša čustva vas bodo lahko vodila v impulzivno ravnanje, brez upoštevanja posledic, ki pridejo s tem. Medtem, ko si zagotovo zaslužite, da se vam želje izpolnijo, morate biti samski previdni pri izbiri, saj bo to preprečilo kasnejše težave.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6


STRELEC
Splošno: 

Doma se vam bo zgodila manjša nesreča, a nikar ne skrbite. Na koncu bo priklicala več smeha, kot škode. Poskrbeli boste, da bo prostor videti enkratno, ker bo na obisk prišel bližnji prijatelj ali ljubimec. Obeta se vam intimni pogovor ali strastno srečanje. Znašli se boste v skušnjavi, da bi se prepustili pijači.

Ljubezen
Danes bodo v ospredju sprostitev, užitek in zadovoljstvo. V nič se ne prisilite in ne vključite se v aktivnosti, ki bi od vas zahtevale intenzivno energijo. V tem času bodo še najbolj pomembni harmonični odnosi. Želeli se boste družiti in biti prijateljski. V družbi se boste počutili enkratno.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:
Okoliščine bodo zelo čudne. Povsem nepričakovano boste lahko prejeli paket iz oddaljenega kraja. Lahko pa, da se bodo nepričakovano pojavili prijatelji ali sorodniki. Morda boste preživeli uro ali dve v organizaciji dogodka v zadnjem trenutku. To vas bo zelo razveselilo, a nikar se ne izmučite preveč. 

Ljubezen
Dan bo optimističen in osvežujoč. Postopne spremembe v vašem življenju in razmerju vam bodo v užitek, čas bo razburljiv. Spremembe ne bodo preveč nenavadne, a vsekakor bodo poživile vaše razmerje. Sprejmite te spremembe z odprtimi rokami, končni rezultat vam bo v veselje.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4


VODNAR
Splošno: 

Delali boste na strategiji, da bi pridobili nekaj dodatnega denarja. Pripravite se na nove korake v vašem življenju. Ti bodo lahko v povezavi z vašo pomembno polovico ali z nekaterimi bližnjimi prijatelji. Potep po trgovinah bi lahko sprožil impulz nakupov, pazljivo. Za večer načrtujte nekaj samo za vaju s partnerjem.

Ljubezen
Veste, kaj želite in ne bi bilo dobro, če bi vam kdo zaprl pot. Najverjetneje boste dominantni, vsiljivi ali brezobzirni do drugih. To bo dober čas za vas, saj boste vse opravili sami, brez pomoči. Napake, narejene v naglici, pa bodo lahko prišle na dan predvsem zaradi vaše nestrpnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


RIBI
Splošno: 
Tih razmislek bo danes v ospredju. Več pozornosti namenite vašemu notranjemu svetu, vaši družini in temelju, ki podpira vse vaše zunanje aktivnosti. Več časa preživite sami, kot pri vseh drugih. Poiščite tiste stvari, ki vas osrečujejo in to vas bo naredilo veliko srečnejše, lažje pa boste uživali tudi v razmerju.

Ljubezen
Bili boste zelo zaposleni, profesionalno in zasebno. Najverjetneje boste hrepeneli po romantičnem srečanju. Če ste že vezani, si vzemite nekaj časa za to osebo. Če pa niste, ne bodite presenečeni, če se bo ob vas pojavila kakšna oseba. Lahko da se boste zaljubili na prvi pogled ali pa se bo pojavil stari prijatelj, ki bo na vas lahko gledal drugače. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


 

Komentarjev 1
  • Charles_Robson 11:39 10.junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦