Magazin > Horoskop in Numerologija
6331 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 10. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Komu bodo danes naklonjene zvezde?

OVEN

Splošno:

Številni bodo danes iskali vašo pomoč, vi pa jim boste dali jasno vedeti, da bodo za to morali tudi plačati. Veliko stvari vas bo jezilo. V kolikor bo prišlo do pomembnega sestanka, bodite prilagodljivi. Priznajte svoje napake. Popoldan bo dober za dokončanje vseh potrebnih poslov, ki ste jih dolgo poskušali rešiti na miroljuben način. Zdaj boste morali biti veliko bolj neposredni. 

Ljubezen:
Pričakujete lahko pomembno preizkušnjo, ki bo pokazala trdnost vajine ljubezni. Utrdita zaupanje in željo, da bi zveza obstala. Naposled boste našli harmonijo, tako mentalno kot seksualno. Samski boste spoznali osebo, ki vas bo zapeljala že na prvi pogled. Današnji dan dobro izkoristite in ljubezenske sreče ne kvarite z ljubosumjem in spogledovanjem.
 
Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno:

Pokazali boste veliko več energičnosti in pripravljenosti, da se boste prilagodili določeni novi situaciji, ki je za vas zelo pomembna. Morda gre tudi za odnos z osebo, ki vam je nekaj obljubila, a tega ni izpolnila. Sodelavci vas bodo prepričevali, da v nečem popustite, kajti vaša stališča bodo prestroga in morda tudi neuresničljiva.

Ljubezen:
Vaš partner bo do vas izredno nezaupljiv in sumničav, poleg tega pa se bo tudi izogibal soočenju s skupnimi težavami. Zaradi tega bo možna manjša kriza v odnosu. Partner se bo tudi zelo upiral vsemu, kar ne bo po njegovi volji. Vam pa bo preostalo le, da se v skladu s temi spremembami spremenite ali pa ostanete to, kar ste.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:

Pripravljeni boste sprejeti nekaj, kar vam osebno ne odgovarja, a bo to za vaše dobro. Dobili boste priložnost, da s svojim šarmom rešite določena pomembna vprašanja glede vašega statusa v službi. Popoldanske ure vam bodo prinesle veliko vzburljivega, še posebej če boste od prijatelja slišali nekaj, kar vam ne bo odgovarjalo.

Ljubezen:
Določeni dogodki vas bodo napolnili s sumničavostjo in podvomili boste v iskrenost partnerjevih namer in izjav. Vse vam bo bolj jasno proti večeru. Malo več časa in truda vložita v medsebojno komunikacijo in spoznali boste, da nekaj, kar doživljate kot težavo, niti približno ni tako resno.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


RAK

Splošno:

Uspeli se boste zadržati pri odzivih, ki bi lahko slabo vplivali na vas in vaše bližnje. Prijatelji vam bodo velika podpora tako v zasebnem kot v poslovnem življenju. Ne povejte vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da neka oseba tega ne želi slišati. Morda ne boste imeli prav, a boste mislili, da bi to bilo dobro zanjo. Prepričajte se, preden boste ukrepali.

Ljubezen: 
Partnerjev način razmišljanja vam bo zelo tuj. Občasno se boste izogibali njegovi družbi, on pa bo vse močneje stiskal obroč okoli vas. Pozabite na težave in napetost, več uživajte in manj se utrujajte z vprašanji v smislu »kaj bo, če bo«. Če boste dobili priložnost, poskušajte nekam odpotovati za nekaj dni.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV

Splošno:

Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno dragi in simpatični. Ta oseba vas zelo ceni, kar bo tudi dobro vplivalo na skupno sodelovanje. Mladi boste zelo ambiciozni. Nikomur ne dovolite, da bi vas omejeval. Morda pa boste drugim dovolili, da vas bodo prepričali v tisto, kar drugače ne želite.

Ljubezen:
S partnerjem se bosta razumela bolje kot kdajkoli in odločila se bosta za korak naprej. Spremembo v odnosu bo prinesel pogovor, ki ga bosta imela v poznih večernih urah. Partner bo sprejel vaše povabilo. Kasneje se boste prepričali, da je vajina zveza kljub vsem težavam res skladna in trdna.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:

Določene osebe v službi bi vas znale vreči iz tira. Dobili boste vse več pozivov za druženje, najbolj pa vas bo razveselilo povabilo nekoga iz umetniških krogov. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite svojem vsakdanu. Povišali se bodo vaši stroški ali pa se vam bodo zmanjšali prihodki. Dan bo izjemno naporen.

Ljubezen: 
Uživala bosta v dolgih pogovorih, občasni prepiri pa nikakor ne bodo uničili skladnost vajine zveze. Ne boste se zlahka prilagodili spremembam. Partner bo od vas pričakoval podporo, vi pa od njega več samostojnosti. On bo bolj pripravljen na spremembe kot vi. Samskim se na čustvenem področju obeta pozitivna sprememba.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno:

Vaši sodelavci bodo izredno posvečeni poslu in če se ne boste v stanju pripravljenosti, boste izpadli iz igre. Ne postavljajte sebi previsokih ciljev. Pričakujete lahko manjšo neprijetnost pri poslovnih pogovorih. Nekdo bo pred vami skrival resnico, ki ga bo v veliki meri tiščala in obremenjevala. Pogovorite se z njim.

Ljubezen:
S partnerjem bosta danes težko našla skupni jezik, po drugi strani pa ga ne bo nihče bolje razumel kot vi. Strast med vama bo uglašena. Oba bosta dokaj obremenjena s poslovnimi obveznostmi, kar vaju bo na določen način tudi zelo povezalo. On bo vaša podpora in tudi svetovalec pri poslu in denarju.


Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Drugim osebam boste izjemno veliko pomenili in poskušali vas bodo prepričati, da k določeni situaciji pristopite drugače. V kolikor bo šlo za pomembne odločitve, jih poslušajte, saj bo to v vaše dobro. Sodelavci bodo v vsakem trenutku lahko računali na vas, še posebej ko bo šlo za dolgoročne obveznosti.

Ljubezen:
Partner bo danes bojeval čustveno vojno. Prepričan bo, da v vajinem odnosu ni dovolj ljubezni in da je on tisti, brez katerega odnos ne bi obstal. Ne poslušajte ga. Kriza, ki se bo pojavila, bo zgolj prehodna. Težko bosta usklajevala poslovno in družinsko življenje, eden od vaju bo zelo obremenjen.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:

Poslovne obveznosti bodo zelo zahtevne, malo sodelavcev se bo ponudilo za pomoč. Ne utrujajte s svojimi nepotrebnimi komentarji. Bodite pripravljeni na manjši kompromis v službi in tudi v okviru družine. Pričakujte srečanje ali sestanek z nekom, ki ste ga spoznali preko službe. Če bo do srečanja prišlo, pa se najverjetneje ne bo odvijalo po vaših pričakovanjih.

Ljubezen:
S partnerjem se bosta ponovno srečala z določenimi starimi težavami, za katere ste mislili, da sta jih že razčistila. Partner bo zelo razburjen in jezen. Če s svojo zvezo ne boste zadovoljni, bi se znalo zgoditi, da boste obnovili poznanstvo iz preteklosti. Prepričajte se, ali je vaš izbranec vezan ali ne.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno:

Do sodelavcev bodite strpni in bolj potrpežljivi. Ne oklevajte glede nečesa, kar morate nujno urediti in zadeva vaše poslovno življenje. Posebej občutljivi boste na vsako vrsto kritike, a določene osebe, ki vas bodo užalile, ne bodo imele potrebnega razumevanja za vaše težave. Ne spuščajte se v nepotrebne spore s partnerjem.

Ljubezen:
Nove izkušnje in izzivi vam ne bodo pustili mirno spati. Občasno se vam bo zdelo, da je veliko stvari izven vašega nadzora in to dejstvo vas bo jezilo. Partner bo dušil svoja čustva, preveč bo racionaliziral in razmišljal, namesto da bi se prepustil občutkom. Vi pa boste zelo zbegani.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno: 

Določeni sodelavci bodo lahko poslovno situacijo pripeljali do roba, toda vi se poskušajte umakniti. Drugače se vedite do tistih, ki so vam simpatični. Poskušajte poiskati najlažjo rešitev za težave. Nekdo vam bo zelo jasno povedal, da želi z vami delati, a s to osebo se ne boste mogli sporazumeti. Več časa si vzemite za počitek.

Ljubezen:
Na površje bodo priplavale določene okoliščine, ki vam bodo dale veliko bolj jasno sliko o tem, kaj se med vama dogaja. Danes se še posebej potrudite in ostanite nepopustljivi ter načelni. Vaš partner bo potreboval vašo podporo in zaupanje v vas in v vajin odnos. Potrudite se.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:

Zelo prav vam bo prišel nasvet starejše, bolj izkušene osebe, ki ste ji simpatični in bi vam lahko pomagala rešiti čustveno dilemo ali težavo v zvezi z družinskim članom. Danes bodite zelo tolerantni in tudi pripravljeni na vsako vrsto dogovora. Obnovite zvezo z osebami, s katerimi ste bili v zadnjem obdobju v dokaj zategnjenih odnosih.

Ljubezen:
Ne boste popolnoma prepričani v stvari, ki se bodo dogajale z vajinim odnosom. Razmišljali boste, kako bi ga lahko zaščitili pred vašimi in tudi partnerjevimi negativnimi vplivi. Odnos vam bo predstavljal varen in miren pristan. Vajina zveza bi lahko počivala na veliko skupnih točkah. Večer bo prinesel veliko ugodnih sprememb.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.