Magazin > Horoskop in Numerologija
7207 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 11. avgusta 2022

Horoskop.si Horoskop.si
Težko se boste prepuščali naključnim vplivom, bolj vam bo ustrezalo, da je vse skupaj načrtovano in organizirano do potankosti.

Dvomi, ki se bodo pojavljali vas lahko usmerijo k temu, da boste vse in vsakogar želeli imeti pod nadzorom. Na ljubezenskem področju naj vas razni izgovori ne spravijo preveč v slabo voljo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na delovnem se vam bo marsikaj podilo po glavi, vse samo tisto o čemer bi morali razmišljati ne. Poskusiti srečo nikakor ni greh, vendar boste morebiten poraz težko prenesli, zato razmislite.

BIK
Nekaj se vam bo zdelo na prvi pogled zelo privlačno, ko se boste usmerili v podrobnosti lahko sledi razočaranje, ki pa z energijo lune v vodnarju ne bo direktno vplivalo na vaše počutje.

DVOJČKA
Dovolite enkrat za spremembo da v določeni družbi, kjer vas nekaj moti spregovorijo tudi čustva. Presenečeni boste nad občutkom, ko vam bo končno odleglo. Uživajte v prijetnih vibracijah.

RAK 
Zaradi razpršenosti, ki jo prinaša luna v znamenju vodnarja pomemben sestanek preložite, raje raziskujte ter počasi poiščite nove, morda celo bolj izčrpne in uporabne informacije. 

LEV 
Delovali boste zelo stabilno, vendar se kljub temu bolj intenzivno posvetite svojemu telesu, v smeri, da počasi pridobite na kondiciji. Doživeli boste presenečenje, ki bo povezano z ljubezensko vsebino.

DEVICA
Nekdo v vaši bližini bo precej napet, vendar ne prevzemajte te energije nase, saj bi si s tem naredili več škode kot koristi. V družinskem krogu boste nezainteresirani in ne ravno najboljše volje. 

TEHTNICA
Naredite nekaj v smeri da se stanje na področju kariere in financ počasi izboljša. Motivacijo in energijo vam prinaša vpliv lune v znamenju vodnarja, ki prebuja tudi najbolj ležerne tehtnice. 

ŠKORPIJON 
V ljubezni bo razigrano in nagajivo. Bodite razumevajoči tudi s sodelavci, ki jih spremljajo določene tegobe in kmalu boste opazili, da se delovna klima morda počasi izboljšuje.

STRELEC
Danes vas lahko doleti precej nehvaležna naloga, ki bo od vas zahtevala predvsem prilagajanje. Čeprav vam ne bo enostavno, boste sposobni vse skupaj popeljati do zaključka, ter se s tem tudi pohvaliti.

KOZOROG
Vse, česar se boste lotili s kančkom dobre volje vam bo šlo dobro od rok. Ne pozabite pa na nekoga, ki čaka da se odzovete. V kolikor boste odreagirali po svoje, se lahko vse skupaj zakomplicira.

VODNAR
Zaradi vpliva lune v vašem znamenju boste neprevidni in hkrati zelo zagnani. Izkazalo se bo, da nič ni prav enostavno, saj nekdo nikakor ne želi popustiti in se približati vašim stališčem.

RIBI 
Nikar se preveč ne obremenjujte z drugimi, saj jim boste težko ustregli in jih prepričali v nekaj, kar je za vas skoraj samoumevno. Uporabljate le tiste možnosti, ki jih imate trenutno na voljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.