Magazin > Horoskop in Numerologija
5661 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 11. februarja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Kaj nas čaka v četrtek?

OVEN
Splošno: 

Spretni boste z ljudmi, ki jih bodo mučila nihanja v razpoloženju. Znali jih boste zamotiti in razvedriti. Tako se boste tekom dneva uspešno izmikali večjim konfliktom, vendar bo uspeh terjal svoj davek. Še bolj kot fizično boste psihično utrujeni od nenehnega stanja pripravljenosti.

Ljubezen
Od osebe, ki vam veliko pomeni, boste prejeli presenečen odziv, češ da ste se močno spremenili. Naj bo to partner, bivši partner ali zgolj simpatija, opazka vas bo zadela v živo. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno: 

Izkoristite možnosti, ki so na voljo, in pridobite nove kontakte. Najboljše priložnosti, ki bodo vplivale tudi na posel in denar, so danes povezane z novimi kontakti in projekti, v katere bo še potrebno vlagati precej dela. 

Ljubezen
Sploh samski boste hrepeneli po novostih in vznemirjenju, vendar tudi vezani ne boste čisto imuni na to. Nekateri boste samo sanjarili o vznemirljivem dogodku iz preteklosti, nekateri pa boste celo pripravljeni narediti kaj malega v tej smeri.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Danes je dober dan, če si želite nekoliko popestriti svojo vsakdanjo rutino. Idej vam ne bo manjkalo, iznajdljivosti pa tudi ne. Finančno stanje vam ne omogoča ravno vsega, kar bi si utegnili zaželeti, vendar boste precej spretni tudi pri iskanju poceni in improviziranih rešitev.

Ljubezen:
Ne samo v ljubezni ampak v vseh pomembnih medosebnih odnosih danes ni dan, ko bi se vam priporočale velike spremembe. Tudi če vas na trenutke popade nezadovoljstvo, raje počakajte do jutri in ukrepajte samo glede tistega, kar vas bo še vedno motilo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Hitre in bistre misli vam bodo danes pomagale, da boste hitro prišli do dna v vsaki zadevi. Skoraj nemogoče vas bo potegnili za nos. Edino na laskanje bi utegnili nasesti, saj boste imeli tudi povečano potrebo po pozornosti in po tem, da bodo drugi opazili vaše dobre lastnosti.

Ljubezen
Ponosni boste na dosedanji napredek v svojem ljubezenskem življenju. Ker boste bolj zaverovani vase, boste spregledali neke znake, ki bi sicer na kakšen drug dan takoj pritegnili vašo pozornost. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Imeli boste veliko idej, vendar vaša zbranost ne bo ravno najboljša. Horoskop vam svetuje, da si zapisujete vse, česar ne želite pozabiti ali pomešati. Drugače vam bo po današnjem dnevu ostal občutek ogromnega potenciala, ki pa ga niste najbolje izkoristili.

Ljubezen
Na ljubezenskem področju se boste morali nekoliko umiriti. Partner, pa naj bo sedanji, bivši ali pa bodoči, bo zasedal središče vaše pozornosti in vse se bo vrtelo okoli tega, kaj si utegne želeti. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Pojavila se bo blokada pri nečem, kar vam je šlo zadnje čase več kot dobro od rok. Vpliv bo še posebno izrazit na umetniškem področju in pri raznih ročnih spretnostih. Naj vas to ne prestraši. Za kakšen dan ali dva se lotite česa enostavnejšega, potem pa boste spet lahko nadaljevali z enako spretnostjo kot že prej.

Ljubezen
Na ljubezenskem področju boste potrebovali določeno distanco, čas zase. Če kdo tega ne bo razumel, se boste pripravljeni ostro postaviti zase. V partnerskih zvezah to lahko povzroči konflikte, pa tudi samski boste preostri glede na okoliščine.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno: 

Nič posebnega vam ne bo treba narediti, pa vseeno boste na vsakem koraku prejemali pozitivne povratne informacije. Morda se vam bo poplačala prizadevnost v preteklosti ali pa boste imeli danes preprosto tak dan, da boste znali narediti dober vtis.

Ljubezen
Vezani boste v stvareh, ki so vas doslej bolj kot ne dolgočasile, odkrili priložnost, da nekaj počnete skupaj s partnerjem in še utrjujete vajino povezanost. Samski in zaljubljeni imate odločne možnosti, da prav danes dobite potrditev, da so čustva obojestranska.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Da bi dosegli to, kar si boste zadali danes, boste morali dobiti pomoč ali vsaj podporo. Govorjenje vam ne bo šlo tako dobro od rok, ker se vam bodo misli nekoliko zapletale in prehitevale druga drugo. Več si lahko obetate od praktičnih prikazov in skupinskih prizadevanj.

Ljubezen
Srečevali se boste z očitki in starimi zamerami. Na čustvenem področju bo zavladala nekakšna neoprijemljiva napetost. In ker ne boste vedeli, kako bi se tega lotili, se boste vdali brez pravega boja.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno: 

Današnje dogajanje bo v veliki meri odvisno od drugih. Pripravljeni boste prisluhniti in svetovati in v ta namen boste odložili vse drugo delo. Če boste v službi, računajte s tem, da boste morali opraviti delo nekoga drugega še pred svojim.

Ljubezen
Ljubezensko življenje se bo danes znašlo na stranskem tiru. Čeprav vas bo delček srca vlekel k partnerju ali k simpatiji, boste vedno znova našli kakšen izgovor, da bi to še malce odložili.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Ne sklepajte prehitro. Danes se vam hitro lahko zgodi kakšna zavrnitev, ki vas bo zabolela na osebni ravni, vendar utegne biti v resnici samo posledica razmer. Zlahka boste užaljeni, vendar boste tudi hitro odpuščali, saj vas bodo tehtni argumenti vedno znova prepričali.

Ljubezen
Oseba, ki vam bo znala nuditi čustveno oporo, bo danes res lahko videla vaš najboljši, najbolj ljubeč in prijazen obraz. Celo tisti vezani, ki ste se zadnje čase znašli na bojni nogi, boste dobili nekaj več motivacije, da vendarle poskušate še kaj rešiti.
 
Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno: 

Intuicija in domišljija danes ne bosta ravno vaši močni točki. Še več. Ob priložnostih, ko bi upravičeno lahko največ pričakovali od sebe, boste izpadli nekam medlo in neprepričljivo. Ne skrbite, to ni noben začetek osebne krize, pač pa samo prehoden vpliv.

Ljubezen
Odločili se boste za drugačen pristop na ljubezenskem področju. Rezultat še ne bo viden danes, a tega niti ne boste pričakovali. Vsekakor pa vam bo že občutek, da imate stvari spet pod kontrolo, vlil nekaj več pozitivne energije in navdušenja za ljubezen.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Danes se boste lahko prepričali, da še zdaleč niste edini z določenim zanimanjem ali hobijem. Našli boste skupino somišljenikov, kjer se boste v hipu počutili kot doma. V kakšnih boljših časih bi takoj odhiteli na zborovanje, a v okoliščinah, kakršne so, boste izkoristili razpoložljive možnosti, da se vključite v skupino.

Ljubezen
Težko boste tehtno izrazili mnenje o tem, kakšna naj bi bila vaša ljubezenska prihodnost. V glavi imate še vedno zgolj meglene obrise in ne glede na ves trud, ki bi ga danes lahko vlagali, se še nekaj časa ne bodo razjasnili. Izognite se velikim odločitvam na čustvenem področju.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.