Magazin > Horoskop in Numerologija
11743 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 11. maja 2023

astrologija, napoved Profimedia
Na vsakem koraku se boste s konjunkcijo med Luno in Plutonom borili za svoj prav, po drugi strani pa boste pričakovali, da vam drugi predlagajo kaj zanimivega.

Pretirane silovite odločitve ne bodo dobile najboljšega predznaka, zato se jim raje izognite. Nepričakovane priložnosti vas lahko, če boste osredotočeni, naučijo veliko stvari. Veliko boste spraševali, nekateri boste tudi malce zbadljivi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v vodnarju se lahko podate v akcijo in končate nekaj zadev, predvsem tiste, s katerimi že dlje časa nenehno odlašate. Izid bo dober predvsem, če boste zaupali vase.

BIK
Na srečanjih, takšnih in drugačnih, se boste brez razloga odzivali preveč nervozno in nemirno. Čutite, kako vam vse skupaj pospešuje utrip in vas na določen način vznemirja.

DVOJČKA
Občutek, da ste boljši od drugih, bo prebujal željo po dominaciji ali pa željo, da bi radi sprejeli nova pravila. Opazili boste, da je prisotnih še nekaj dejavnikov, na katere niste računali.

RAK
Mikali vas bosta dve zanimivi možnosti, vendar se boste morali odločiti za eno.  Ker nečesa niste pravočasno naredili ali sporočili, se lahko kljub ugodni luni v vodnarju vse skupaj zakomplicira. 

LEV
Z energijo lune v vodnarju boste izredno dobro razpoloženi in optimistični. Z veseljem boste prešli od besed k dejanjem, zato bo tudi na čustvenem področju pestro in intenzivno.

DEVICA
Kljub zoprnim posameznikom, ki vas bodo izzivali, si boste priznali, da prerekanje zagotovo ne vodi nikamor. Skušajte, namesto da se jezite, vse skupaj sprejeti z nasmeškom.

TEHTNICA
Nekdo od sodelavcev bo odigral odločilno vlogo, vendar še vedno ne boste popolnoma prepričani, da mu lahko zaupate. Ugotovili boste, da se še vedno ukvarjate z nepotrebnimi dvomi.

ŠKORPIJON
Zaradi velike količine zahtevnega dela bo nekoliko trpelo osebno področje. Spoznali boste, da do nekoga niste ravnodušni, čeprav ste se z dobrim razlogom začasno umaknili.

STRELEC
Izrazili boste željo, da potrebujete namig, da bi pokazali, česa ste sposobni. Majhen korak, obarvan z vztrajnostjo, bo dovolj, da vse skupaj zopet premaknete v učinkovito smer.

KOZOROG
Priznali si boste, da se že predolgo ukvarjate s podobnimi stvarmi. Potrudite se, da bo zadeva končno napredovala v finančno ugodni smeri. Pokažite tudi vsaj kanček zanimanja.

VODNAR
Z energijo lune v svojem znamenju boste razmišljali na zelo prodoren način. Poslovni korak, ki ga zagovarjate, bo imel bistven vpliv na vašo pozicijo, o kateri že dolgo sanjate. 

RIBI
Na področju ljubezni se boste zjasnili o skupnih ciljih, ki vas bremenijo v ozadju. Dobro se organizirajte, bodite bolj prilagodljivi in dobili boste rezultate, ki bodo zavidanja vredni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.