Magazin > Horoskop in Numerologija
12863 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 12. januarja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Če se v misli prikradejo strahovi, sumi in slutnje, skušajte razmisliti o smislu vsega.

Znašli se boste v zoprni situaciji in do izraza bo prišla bolj hladna narava. Od vas bodo zahtevali hitre odločitve, kar vas lahko notranje obremeni. Ugoden čas za reševanje finančnih zadev, tudi tistih, ki bi jih morda najraje ignorirali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Kar se tiče poslovnih zadev, lahko, če boste budni, naletite na manjše presenečenje. Nekdo, ki ste mu vedno zaupali, vas bo opozoril na nekaj, kar bo v prihodnosti ključnega pomena.

BIK
Morda se boste zaradi zadržane energije lune v devici nekoliko izgubili, še posebej na čustvenem področju, kjer ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, pa še samozavesti vam bo primanjkovalo.

DVOJČKA
Finančne zadeve boste zaradi energije device reševali brez zapletov, odrekli se boste nepomembnim stvarem in si naredili dober načrt. Pozorni bodite na glavo in zobe, saj boste nerodni.

RAK
Dan z luno v devici je odlična priložnost, da začnete na področju dela in denarja gledati nase, ter si zgraditi temelje za prihodnost. Poskusite spremeniti določene slabe navade. 

LEV
Nikar ne bodite zaprti vase, če boste dvignili glavo, boste oddajali dobro energijo, ki bo na vsakem koraku privabljala osebe nasprotnega spola. Čas je za nova, prijetna poznanstva.

DEVICA
S pomočjo energije lune v vašem znamenju se začnite usmerjati v bolj zdrav življenjski slog. Stvari se bodo začele premikati vendar ne po naključju, temveč zato, ker se boste tako odločili. 

TEHTNICA
Razveselili se boste spontanih komplimentov, ki bodo dvignili vašo samozavest. Ker bo zaradi lune v devici motivacija maksimalna, se lahko osredotočite tudi na bolj zahtevno delo.

ŠKORPIJON
Na področju dela pričakujte, kljub temu da si boste želeli zanimivih prigod, veliko vztrajnosti in motivacije. Čas je, da se fokusirate na pomen tistih stvari, ki vam omogočajo lažje delovanje.

STRELEC
Zaupni pogovor bo odprl tiste teme, ki bi jih najraje potisnili na stran. Na področju ljubezni vas, če se v razmerju čaka presenečenje. Samski se boste najboljše počutili obdani s tišino.

KOZOROG
Nikar ne bodite, ko se bo pojavilo nekaj novega, tako zmedeni in nezainteresirani, saj lahko prebudite negativne signale, ki ne bodo dobro vplivali na tiste ki so zelo navdušeni. 

VODNAR
Ne širite govoric, dokler se o nečem ne prepričate, kasneje bi vam lahko bilo zelo žal. Zazrite se raje vase in v svojo podzavest, saj boste le tam našli prave odgovore  na vse svoje dvome.

RIBI
Posel bo z luno v devici potekal brez zapletov, saj bodo cilji jasno zastavljeni. Poskusite pa biti kljub številnim opravkom bolj nasmejani in odprti, ker boste s tem razveselili tudi bližnje. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.