Magazin > Horoskop in Numerologija
7854 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 12. maja 2022

astrologija Profimedia
Prihaja sposobnost občutenja in izražanja hvaležnosti skupaj z ljubeznijo in sočutjem.

Več časa kot običajno boste namenili pogovorom. Pomembne vam bodo oprijemljive in realne zadeve, s katerimi boste lahko osebnostno napredovali. Čas je ugoden za finančne premike, ki ne vsebujejo tveganja ter za resne dogovore na poti k napredku. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nehajte skrivati svoje načrte. Če resnično želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. Izmikanje pogovorom ni preveč pametna odločitev, zato se odprite.

BIK
Komunikacija bo zaradi vpliva lune v tehtnici umirjena ter skladna in vsi vas bodo z veseljem poslušali. Izpadli boste dobro in to je lahko odličen ključ za prihodnost ter tiste spremembe, o katerih sanjarite.

DVOJČKA
Čustvene zadeve se z vplivom lune v tehtnici sestavljajo, čeprav še vedno prepočasi. Opazili boste, da ne morete v enem dnevu spremeniti vseh zastavljenih prepričanj. 

RAK
Poskušajte ostati zvesti sami sebi in nikar ne obljubljajte nečesa, česar trenutno ne zmorete dati ali narediti, saj bi se kasneje zagotovo zopet znašli v neprijetni zagati.

LEV
Pomembnemu pogovoru se izogibate, čeprav brez konkretnega razloga. Luna v tehtnici vas bo popeljala k soočenjem, za katera boste spoznali, da so bila nujno potrebna.

DEVICA
Na kariernem področju boste aktivni in ambiciozni. V svoji koži se boste dobro počutili. Tudi pripombe nekoga od domačih, ki bo ves čas opazoval vaše korake, vas ne bodo vznemirile. 

TEHTNICA
S težavo se boste prilagodili nekomu, ki se obnaša in razmišlja precej drugače od vas. Preveč ste v preteklosti zaupali le svojemu občutku, sedaj se bo vse skupaj bliskovito spremenilo.

ŠKORPIJON
Dovolj energije imate, da vse, kar planirate, proučite ter opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, še posebej tisti, ki si za čustvene zgodbe že dolgo niste vzeli časa.

STRELEC
Zaradi notranjega nemira, se v službi in doma ne boste mogli posvetiti na pravi način, zato so možni konflikti. Večer vam bo bolj naklonjen, saj se boste popolnoma sprostili.

KOZOROG
Počutili se boste odlično, tudi če imate težave, boste zaradi lune v tehtnici zelo umirjeni. Pripravljeni boste na vse, kar se bo pojavljalo. Tekmovalni duh pa tokrat ne bo najbolj aktiven.

VODNAR
Ker vam je žal, da bi zapravili nekaj zanimivih priložnosti, se boste ves čas vtikali v vse, kar se bo dogajalo v vaši bližini. Na področju ljubezni se boste odločili za akcijo, ki prinaša več dogajanja.

RIBI
Zanimiv planetarni vpliv vam že nekaj časa ne da miru, kar velja še posebno za tiste, ki ste v razmerju. Danes vas nihče ne bo prepričal, da bi se nenavadni priložnosti odpovedali. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.