Magazin > Horoskop in Numerologija
6292 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 12. septembra

astrologija, horoskop, vedeževanje
To nas čaka v četrtek.

OVEN
Splošno:

Pred vami je dober dan. Že danes boste občutili rast na finančnem področju. Morda vam bo naproti stopila oseba, ki bo želela izkoristiti vaš dober finančni potencial, zato bodite previdni. Ne dovolite, da bi vas kaj zmedlo. Na delovnem področju boste prišli do novih spoznanj, saj se bodo sodelavci lahko pokazali v temni luči. Ne bodite naivni, seveda obstajajo ljudje, ki vam zavidajo.

Ljubezen:
Predvsem predstavnice ženskega spola ste tiste, ki želite vse naenkrat. Bodite pozorne, saj ne smete hiteti. Če ste samski, boste lahko danes srečali napačno osebo, vezanim pa bo lahko partner zaradi pritiskov ušel. Previdno torej. Predstavniki moškega spola boste čutili neskladnost in razočaranje, še posebej če ste v že ustaljenem odnosu. Nikakor ne morete zaupati. Razmislite o svojem čustvenem življenju.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Pri delu boste lahko naleteli na ovire. Nikar se ne odzovite burno, ampak premišljeno. Nekdo vam bo stopil na pot in prekrižal bo vaše načrte. Vsekakor se ne predajte. Pokažite zobe, saj bo vaš trud poplačan. Na področju financ bo viden napredek, toda vsekakor vam bo še nekaj časa primanjkovalo sredstev. Danes pazite na denar, saj ne boste sposobni povsem racionalno opravljati z njim. 

Ljubezen:
Ne področju čustev boste imeli predvsem samski nove možnosti za ljubezen. Nekdo bo lahko že danes stopil na vašo pot in morda boste spremenili mnenje o razmerju. Vezani pa danes ne boste čutili posebne motivacije v ljubezni in razmerju. Če boste postali pasivni, bo to pričaralo negativno vzdušje med vama s partnerjem. Moški boste zelo sumničavi do partnerke. Premislite o svojem ljubosumju. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Pri delu vam bo nekdo prekrižal načrte. Ne popustite. Čeprav ste uspešni, vas bo lahko danes sodelavec obdolžil za napake, ki jih niste naredili. Pričakujte razgiban delovni dan. Pazite na finance, saj ste nagnjeni k nepremišljenemu zapravljanju. Na zdravstvenem področju vas bodo lahko danes presenetile bolečine v hrbtenici. Po napornem delovniku si privoščite sprehod po mestu.

Ljubezen:
Danes boste rahlo zasanjani. Čutili boste, da vas partnerka ovira. V razmerju sta vedno dva, zato je čas, da se naučite prilagajanja. Prisluhnite ji. Predstavnice ženskega spola boste dvomile v to, da vas partner lahko osreči. Preden boste naredile korak naprej, premislite. Časa imate dovolj. Sreča je na vaši strani, zato ne skrbite. Samski danes ne pričakujte sprememb. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Razmišljali boste o tem, kako želite živeti. Prav je, da sledite svojim sanjam. Pri delu ste na dobri poti, toda danes boste videli, da je pred vami še veliko dela. Svetujemo vam, da se v službi čim prej začnete dokazovati, saj boste tako hitreje dosegli rezultate, po katerih tako hrepenite. Ostanite pozitivni na področju financ. Zdravje in splošno počutje bosta danes odlična.

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola boste danes v ljubezni negotovi. Najverjetneje bo šlo za dvome in vprašanja o tem, ali je oseba, ki jo imate ob sebi, res tista prava. Prepustite se, saj bo ljubezen, ki jo imate, zagotovo obrodila sadove. Predstavnice ženskega spola, ki ste pred kratkim odpustile svojemu partnerju, ne boste mirne. Odpustiti je lahko, pozabiti težje. Samski premislite, kako dolgo boste še vztrajali pri samskem stanu. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Dobro veste, da vam nadrejeni zaupajo, zato se ne čudite, če vam bodo danes dodane nove naloge. Pokažite navdušenost do dela. Cenili bodo vaš trud. Dela se lotite takoj, saj vam bo drugače lahko zmanjkalo časa. V finančnih ozirih še vedno ne boste dobili denarja, ki ga pričakujete. Postajali boste vse bolj nestrpni. Denarna stabilnost je na poti. 

Ljubezen:
Danes ne boste dvomili v ljubezen. Če ste vezani, boste zaupali svojemu partnerju. Vzdušje med vama bo zato čudovito. V večernih urah lahko pričakujete romantične trenutke. Predstavniki moškega spola boste danes mirni, partnerica vas ne bo razumela. Povejte ji, da potrebujete tudi malo časa samo zase. Samski bodite previdni, saj je blizu vas oseba, ki bi vas lahko prizadela.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Danes boste v ospredje postavili finance. Morda vas čakajo nepričakovani odlivi, zato pazite na stvari, ki jih sedaj jemljete kot samoumevne. Čas bo zagotovo prinesel izboljšanje, v sledečih dneh pa pričakujte napetost. Naj slabo finančno stanje ne vpliva še na ostala področja v vašem življenju. Pri delu se boste danes srečali z novimi stvarmi. Pustite se učiti. Znanje vam ne bo škodilo. 

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola boste čutili, da vaša partnerka pritiska na vas. Občutili boste, da vas omejuje, zato boste pričeli razmišljati o razhodu. Ljubezen danes prav tako ne bo naklonjena nežnejšemu spolu. Čutile boste, da partner namenja več pozornosti prijateljem kot vam. Če se je to v preteklosti že zgodilo, vam žal ne ostane drugega, kot da se navadite ali pa ga odslovite. Veliko sreče! Samski ne obupajte, kmalu se vam bo nasmehnila sreča.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno:

Na službenem področju lahko danes pričakujete zaplet. Ne vzemite ga preveč resno, saj ne bo nameren. Stvari se bodo rešile same od sebe, zato zaupajte v to. Ne pretiravajte in pustite dramatičnost doma. Komunikacijske veščine vam bodo danes prišle prav. V financah boste končno lažje zadihali, saj ne boste čutili omejitve. Zdravje: pazite na bolečine v sklepih. Privoščite si več gibanja. 

Ljubezen:
Danes boste sami in zapuščeni. Morda vas je partnerka razočarala, saj menite, da vam ne stoji ob strani v dobrem in slabem. Ji vi? Sodite tudi sebi, ne le njej. Kmalu bo prišla sreča tudi za vas, zato ne obupajte! Predstavnice nežnejšega spola boste danes zelo strastne. Partnerju boste pokazale, da si ga želite, zato bo dan zelo uspešen. Samski boste navdušeni nad novo osebo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:

Na področju dela in poslovanja boste čutili premike naprej in napredovanje. Res je, da imate visoke cilje, toda zagotovo ne letate previsoko. Danes boste predani delu, kar bo nadrejenim pričaralo pozitivno mnenje o vas. Pazite na zdravje in počutje, saj se bodo lahko pojavile bolečine v ledvenem predelu.

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola boste pluli proti toku. Zdelo se vam bo, da vam srce govori nekaj, ravnali pa boste povsem nasprotno. Skrajni čas je, da se vprašate, česa si želite, saj boste drugače le zmedli osebo ob sebi. Nežnejši spol bo osredotočen na napredovanje odnosa. Ne hitite. Razmerje, ki ga imate, je povsem uspešno. Samski boste svoja čustva težje izkazovali, saj imate slabe izkušnje iz preteklosti.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Na delovnem mestu boste čutili pritiske. Zagotovo ne boste svobodni kot ptička na veji, zato se bo danes potrebno prilagoditi in podrediti. Danes ne boste mogli uveljaviti svoje volje, saj niste na dovolj visokem položaju, da bi lahko odločali o vsem. Ne bodite razočarani, ohranite ideje zase. Če vas ovirajo finance, potem ukrepajte. Dovolj je bilo sanjarjenja!

Ljubezen:
Kriza na ljubezenskem področju je končno mimo. Vezani boste čutili, da se s svojim partnerjem razumeta vsak dan bolje. Tudi današnji dan ne bo izjema. Pričakujte milo in mirno zvezo. Samski pa boste zaskrbljeni zaradi simpatije. Čutili boste, da občuduje nekoga drugega. Pokažite ji, da ji zaupate, saj boste v primeru drugačnega ravnanja dosegli ravno nasprotni učinek.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Zdelo se vam bo, da ste rojeni pod srečno zvezdo. Že v naslednjih dneh lahko pričakujete prilive, ki bodo odgnali finančne skrbi. Naj vas obilni nakupi ne premamijo. Čas je, da prihranite denar za pomembnejše zadeve. Danes boste prisluhnili osebi, ki vas bo navdušila z idejo o potovanju. Kmalu se boste podali novim dogodivščinam naproti. Previdno pri zdravju! 

Ljubezen:
Počasi boste spoznavali, da živite v neki iluziji. Obstaja možnost, da partner ne bo nikoli izpolnil vseh vaših pričakovanj. V tem primeru premislite o smiselnosti skupne prihodnosti. Predvsem moški boste danes razmišljali o novi osebi. Če ste samski, se boste vklopili v novo družbo, kjer boste navdušeni nad novim poznanstvom. Končno vas bo nekdo popolnoma razumel.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Na službenem področju vas čaka napredovanje. Že danes lahko pričakujete prve predloge za menjavo delovnega mesta. V financah bo stanje stabilno, zato boste lahko opravili tudi kakšen večji nakup. Zdravje vam bo danes naklonjeno, prav tako pričakujte več fizične energije kot včeraj. V ljubezenski odnos pa skušajte predvsem vezani vnesti več komunikacije.

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola boste rahlo zasanjani. Predstavnice nežnejšega spola, ki ste vezane, boste čutile, da vas partner ne upošteva. Pogovorita se, saj vaju tišina ne bo pripeljala daleč. Če ste samski, lahko pričakujete nov podvig na področju ljubezni. Želeli boste osvojiti osebo, ki vam je všeč že dalj časa. Prav je, da ste pogumni, toda ne hitite.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Na področju dela ste malce zmedeni. Želite si sprememb, toda za to nimate prave strategije. Premislite o tem, kako boste življenje obrnili na bolje. Danes bo pravi dan za to. Ne oklevajte več. Potrebujete le malo spodbude. Predati se ne smete. Danes pričakujte naporen delovni dan, misli na ljubezen pa vas bodo držale pokonci. Ne odtujite se od partnerja zaradi lastnih težav.

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola boste osamljeni. Ne bodite tako pesimistični, slediti morate pozitivnim mislim. Sreča je dosegljiva tudi za vas. Nežnejši spol pa bo moral biti danes previdnejši. Morda boste čutile, da se vam partner danes izogiba. Počutile se boste prevarane. Razmislite, ali imate za to tudi razlog. Presenetite ga s povabilom na večerjo. Samski, pred vami so dnevi sreče.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.