Magazin > Horoskop in Numerologija
14184 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 13. januarja 2022

astrologija, horoskop
Veliko stvari boste opravili s pomočjo telefona in interneta.

Vse boste želeli rešiti takoj in sedaj. Nekateri pogovori bodo kratki, drugi se lahko zavlečejo v nedogled. Močno boste hrepeneli po gibanju, spremembi okolice in novih srečanjih. Težko boste tokrat ohranili pomembne skrivnosti zase. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub luni v dvojčkih bi se boli smotrno poglobiti v tista opravila, s katerimi ste odlašali, ali pa zanje enostavno ni bilo časa. V pozitivnem smislu izstopa prijatelj, ki bo zelo naklonjen.

BIK 
Danes bi se najraje izognili vsem obveznostim, saj boste imeli dovolj domačih opravil in se boste še posebej veselili sodelovanja družinskih članov pri umirjenih pogovorih. Ne izpustite najpomembnejšega!

DVOJČKA 
Imate veliko razlogov, da se ustavite in počakate na boljše priložnosti. Prepir se vam nikakor ne obrestuje, saj bi se utegnili ustaviti kar na sredi poti in razočarano ugotoviti, da ne zmorete.

RAK 
Z denarjem bodite bolj previdni, saj je želja veliko, sredstva pa so žal omejena. V ljubezni boste s pomočjo lune v dvojčkih zašli v komunikacijsko slepo ulico, ne boste več vedeli, kdo ima prav.

LEV 
Kljub hitri energiji lune v dvojčkih se ustavite in preverite, kako napredujete v določeni zadevi. Morda boste storili nekaj majhnih napak glede števil in datumov. Ne ujemite se v past, temveč se zberite.

DEVICA 
Prikupni boste in s svojo lahkotnostjo in očarljivostjo se boste nežno pomikali naprej v zadovoljstvo. Naredite nekaj izjemno vznemirljivega in nepričakovanega in preprosto uživajte.

TEHTNICA 
Čeprav so vam obljubili pomoč, se bo izkazalo, da morate vse opraviti kar sami. Tako vam bo tudi najbolj ustrezalo, saj se vam ne bo treba zagovarjati. Prevzemite čim prej pobudo.

ŠKORPIJON 
Spustili se boste v nekaj, kar je posebno zanimivo in morda celo nekoliko tvegano. Ker vas spremlja luna v znamenju dvojčkov boste pripravljeni na vse, kljub temu pa bodite previdni.

STRELEC 
Napredujete počasi, toda z zanesljivimi koraki. Tokrat se ne obremenjujte s tem, kako se bo nekaj, kar ni pomembno, razpletlo. Pustite času čas in se medtem ukvarjajte s tem, kar je za vas pomembno.

KOZOROG 
Z energijo lune v dvojčkih se odpira možnost, da začne znova, ter si postavite drugačne smernice. Začetek bo nekoliko težek, nadaljevanje pa vsekakor prijetno ter obetavno.

VODNAR 
Srce se bo s pomočjo lune v znamenju dvojčkov zlahka vnelo, morda vas bo celo strah, kako se bo odzvala oseba nasprotnega spola. Strahovi so tokrat popolnoma odveč, zato se jim izognite.

RIBI 
Vse boste pravočasno nadomestili, a le, če boste pohiteli in se dobro organizirali. Nekoliko napeto bo, kljub temu da boste nazadnje našli nekaj pravih besed v pravem trenutku.
 

 
Komentarjev 1
  • Jeanette_Jenkins 13:42 13.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦