Magazin > Horoskop in Numerologija
3474 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 13. junija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Danes boste doživeli prijetno presenečenje, ki bo zelo pozitivno vplivalo na vas in vam bo polepšalo današnji dan. Del zasluženega denarja vložite v delnice, še prej pa se posvetujte s strokovnjakom s finančnega področja. Pazite, da ne boste zaradi pretiravanja porušili svojega psihofizičnega ravnovesja, obenem pa začnite malo bolj paziti pri prehrani.

Ljubezen:
Samski boste danes potisnili svoja čustva na stran. Bolj vam bodo pomembni drugi odnosi. Poklicali boste starega prijatelja ali pomagali sorodniku. Dobro delo se vam bo obrestovalo. Vezani pa boste občutili neko nelagodje v odnosu. Ne skrbite, tak bo le vaš občutek, ampak se vseeno s partnerjem pogovorite o tem.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Danes vas bo začela zapuščati želja po uspehu na delovnem mestu, saj dobrih rezultatov ni od nikoder. Vedite, da preboja ni mogoče doživeti kar čez noč. Kmalu se vam bo ponudilo nekaj priložnosti za zaslužek. Strahovi, ki se vas lotevajo zaradi službenih težav, utegnejo negativno vplivati na vaše zdravje.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, morate vedeti, da se je potrebno na začetku tudi malce prilagajati. Če se torej z nekom še spoznavate, potem pazite, da tej osebi ne boste vsiljevali mnenja. Vezani pa se boste morali danes posvetiti drugim težavam, ne partnerskim. Prosite boljšo polovico, naj vam priskoči na pomoč pri sprejemanju odločitev.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

Sodelovanje bo prijetno in komunikativno, predvsem pa bo obrodilo zavidanja vredne sadove. Uživali boste ob spoznanju, da ste našli svoj ritem. Obenem boste razmišljali tudi o tem, kam bi naložili privarčevani denar. Zavedajte se nevarnosti pri vlaganju, lahko se bo pojavilo nekaj ovir. Težave vam bo povzročal povišan krvni tlak.

Ljubezen:
Vezani, danes si podarite samospoštovanje. Prej kot boste to dosegli pri sebi, prej boste to lahko pokazali tudi partnerju. Samske pa bo danes navdušila neka nova ideja. Delite jo z ostalimi in videli boste, kako lahko ena sama ideja prinese veliko različnih mnenj. Ugotovili pa boste tudi, da nekdo razmišlja enako kot vi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:
Danes boste spoznali, da so pričakovanja, ki jih gojijo sodelavci, prevelika. Žal ne boste našli besed, s katerimi bi jim zaupali svojo stisko. Obstajajo pa velike možnosti, da bo napačna ali nepremišljena odločitev povzročila ogromno denarno izgubo. Občutili boste nervozo, kar se bo poznalo na šibkosti in utrujenosti. Privoščite si več počitka.

Ljubezen:
Vezani se boste morali naučiti izražati svoje občutke in čustva. Prej, kot boste to osvojili, boljše boste komunicirali s partnerjem. Konec koncev sta komunikacija in zaupanje v odnosu najbolj pomembna. Samski pa boste sicer klepetali z neko osebo, ki vam je všeč, vas bo pa preveč strah, da bi naredili kakšen korak naprej. Čemu oklevanje?

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Danes se boste navduševali nad sodelavci in nad njihovimi dobrimi poslovnimi idejami. Skupaj boste sodelovali pri novem projektu. Vaše trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni tudi nagrade in uživali boste lahko v finančnih koristih. Živčnim napadom se boste izognili, če se boste umaknili v mirno okolje.

Ljubezen:
Samski boste danes deležni neke ponudbe, ki bo zelo mikavna. Vendar pa pazite, kakšen bo vaš pristop k celotni situaciji. Kaj se bo izcimilo iz tega, bo popolnoma odvisno samo od vas. Vezani pa boste ugotovili, da vas partner pozna bolje, kot ste si mislili. Poskušali boste namreč prikriti neka čustva, vendar pa bo partner točno vedel, kaj vas muči.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Učinkoviti in dejavni boste predvsem v zgodnjih dopoldanskih urah, potem pa bo vaša motivacija padla. Na delovnem mestu se ne boste mogli sprenevedati in izogibati nalogam. Naj vas finance ne skrbijo. Oskrbite se z dodatnimi vitamini in ne spreglejte signalov, ki vas bodo opominjali na preutrujenost.

Ljubezen:
Vezani, preden boste danes poslali sporočilo vašemu partnerju, raje še enkrat preberite besedilo. Vaša zamisel bi namreč lahko bila razlog za prepir med vama. Samski pa boste danes občutljivi. Vaša čustva bodo precej nihala in vsaka stvar bi vas znala spraviti iz tira. Poskusite umiriti svoja čustva, pa si boste prihranili težave.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno:

Danes se boste dogovorili za neko konkretno delo, rešili boste neko težavo in se postopoma spet ujeli v poslovnem smislu. Če dvomite v svoje sposobnosti, je čas, da se znebite omejitev. Težko pričakovanega denarja še ne bo, boste pa na račun dobili neke druge prilive. Še ob pravem času se zavarujte pred raznimi virozami.

Ljubezen:
Samski danes izkoristite dan. Ne bodite sramežljivi, ko bo prišlo do pogovora z neko novo osebo. Ste namreč očarljivi in dovolite, da tudi ostali vidijo to plat. Več navdušenja kot boste pokazali, boljši vtis boste napravili. Vezani pa boste morali biti danes odkriti s partnerjem. Ko se boste izpovedali, se bo vajin odnos lahko le izboljšal.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPOIJON
Splošno:

Danes boste delali veliko hitreje in učinkoviteje, zato se bodo pokazale nagle spremembe na poslovnem in finančnem področju. Kljub vsemu se vaša finančna situacija še ne bo drastično izboljšala, bo pa vsaj nekoliko nad negativnim stanjem. Že dopoldan vam bo začelo liti iz nosu, po vsej verjetnosti bo šlo za alergijo.

Ljubezen:
Za tiste, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, bo danes pravi dan, da naredite nekaj za odnos z osebo, ki vam je všeč. Dajte vse od sebe in pokažite svoje zanimanje. Vezani pa boste morali danes pokazati nekaj kreativnosti in domišljije, da boste popestrili dogajanje med vama.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Preden se boste dejansko odločili za korak naprej, zelo dobro premislite, kaj vse bi tvegali. Ni namreč nujno, da boste napredovali. Mogoče se boste popoldan odločili za nek dogovor, ki bo vsaj malo zakrpal finančno luknjo. Bolečine v ramenih vas opozarjajo, da se čim prej znebite tujih bremen. Masaža bo zagotovo pomagala.

Ljubezen:
Vezani, danes se odločite za obnovo vajinega razmerja. Vendar pa se ne spuščajte v kakšne zaobljube, dokler ne boste pripravljeni na to. Preden bosta naredila ta korak naprej, se morata soočiti z drugimi preizkusi. Samski pa boste danes občudovani s strani okolice, vsem bo všeč, kar bodo videli v vas. Pazite le, da vas ta občutek ne bo prevzel.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Pazite, da se ne boste zapletli v nek tvegan posel, ki bi ga kasneje obžalovali. Raje počakajte do jutri, dobro razmislite in prisluhnite svojemu notranjemu glasu. Vaše finančno stanje že prej ni ravno cvetelo, po današnjem dnevu pa bo še nekoliko bolj žalostno. Največ težav boste imeli z živčnim sistemom, zaradi nervoze vam bo pogosto nagajala tudi prebava.

Ljubezen:
Vezani boste dobili danes posebno priložnost, svoji boljši polovici boste lahko zaupali, koliko vam pomeni. Oba bosta namreč precej čustveno razpoložena, zato izkoristita večer in ga preživita skupaj. Samski pa boste danes odkrivali neke skrivnosti na ljubezenskem področju. Bodite odprti za nova poznanstva, kajti prav lahko, da vas bo nekdo prijetno preseneti.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Dan boste preživeli v tišini, da boste lahko neobremenjeno premišljevali in načrtovali rešitve. Kljub vsemu se ne boste mogli vklopiti v spremenjen ritem dela. Uspeh na finančnem področju je še vedno pod vprašajem, za enkrat sprememb še ne bo. Danes bodite previdni na vsakem koraku.

Ljubezen:
Vezani se boste danes soočili z neko situacijo, ki vam ni ravno po godu. Prosite partnerja, da vam pomaga pri sprejemanju odločitev. Verjemite, da ga boste potrebovali. Samski pa boste danes razdajali svoje znanje naokoli. Med vsem tem razdajanjem pa boste tudi sami prišli do spoznanja, da vam je nekdo všeč bolj, ne samo kot prijatelj.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Znašli se boste pred pomembnimi odločitvami in pri tem boste upoštevali tudi pretekle pozitivne izkušnje. Bolj malo časa boste imeli za razmišljanje o denarnih zadevah, vseeno pa ravnajte preudarno. Vzemite si tudi čas za počitek in ne porabljajte energije po nepotrebnem, da vas zaradi izčrpanosti ne bo doletel padec imunskega sistema.

Ljubezen:
Samski se boste morali danes močno potruditi, da boste pritegnili pozornost osebe, ki vam bo všeč. V kolikor boste uporabili pravi pristop, se bo iz tega lahko kaj razvilo, drugače pa vam dan ne bo najbolj naklonjen. Vezani pa boste prešli v neko težavno obdobje, ko vajin odnos kar ne bo mogel napredovati. Ne silite z glavo skozi zid, raje počakajte na boljše obdobje.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.