Magazin > Horoskop in Numerologija
1578 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 13. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Zaradi konjunkcije med Luno in Uranom bo čas najbolj smotrno preživeti v družbi sočutnih in ljubečih ljudi, ki vas bodo znali spodbuditi in navdihniti.

Pomembno je, da se učite na preteklih lekcijah. Vse, kar boste zaznavali, je treba jemati resno, zato izkoristite priložnost in se vrnite v mislih nazaj. Pričakujte, da se boste v določenih situacijah počutili nekoliko izolirani. Ne pričakujte odgovorov za vsako ceno, raje se sprijaznite z nastalo situacijo.

OVEN

Na kariernem področju bo zelo pomembno, da ste diskretni in tega da se zavedate, še posebej, ko boste na vrsti, da izpostavite pomembne zadeve. Okoli vas bo mnogo nedokončanih obveznosti.

BIK 

Ne boste navdušeni nad energijo, ki se bo prepletala, saj se boste morali na vsakem koraku vprašati, kaj storiti. V določeni družbi vam bodo očitali, da ste malce preveč zagledani vase.

DVOJČKA

Zaželeli si boste gibanja in svežega zraka. Če si že nekaj časa želite kaj novega na čustvenem področju, prihajajo zanimive priložnosti. Vezani, razumevanje z ljubljeno osebo bo na vrhuncu.

RAK

Na čustvenem področju se lahko ob manjšem nestrinjanju prebudi napeta energija. Z neznanci se, v kolikor ste samski, ne boste preveč ukvarjali, zato se jim boste spretno umaknili.

LEV 

Včasih se je zdravo postaviti zase, vendar pazite, da ne boste, ko boste izpostavili svoje prednosti, pretiravali. Stvari vam bodo tekle izjemno gladko, zato se lotite vsega, kar vas sicer odbija.

DEVICA

Z luno v biku boste dobre volje in sproščeni, čeprav se bo na področju dela in denarja zvrstilo nekaj omejitev. Ne obremenjujte se preveč, če boste izpustili določeno zadevo iz rok, saj se bo hitro zopet ponovila.

TEHTNICA 

Več časa kot običajno boste preživeli sami s sabo, saj ne boste imeli energije, da se soočate z drugimi. Bodite vsaj na ljubezenskem področju potrpežljivi in predvsem malo bolj tolerantni.+

ŠKORPIJON

Zelo čustveno boste odreagirali in si jemali k srcu, vse kar se bo odvijalo, tako v službi kot tudi v domačem okolju. Ko vas bo nekdo nekaj prosil, boste našli mnogo izgovorov in se umaknili.+

STRELEC

Nekomu, ki se bo znašel v zagati, boste takoj pripravljeni pomagati, saj se zavedate, da se lahko poleg tega, da opravite dobro delo, tudi nekaj novega naučite. V ljubezenskih odnosih boste sproščeni.

KOZOROG

Ker vas bo nekaj razžalostilo v negativni smeri, boste takoj začeli kovati drugačen ter bolj dodelan načrt. Obstaja veliko področij, na katerih se lahko tokrat zelo izkažete, zato zavihajte rokave.+

VODNAR 

Nemirno srce bo želelo slišati nekaj lepega, nekaj, kar bi vam povrnilo upanje. Preden boste nekaj pomembnega oddali, natančno preglejte celotno vsebino, saj lahko nekaj spregledate. 

RIBI

Kljub luni v znamenju bika bodite pozorni na napake, ki bi lahko vplivale na razvoj nečesa, kar od vas pričakujejo. Ker boste imeli tudi ogromno drugih obveznosti, boste notranje napeti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.