Magazin > Horoskop in Numerologija
10039 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 14. septembra 2023

astrologija Profimedia
Služenje drugim vas ne bo motilo, zato boste z veseljem naredili kakšno uslugo ali priskočili na pomoč.

Iskali boste primerne izhode, se s konjunkcijo med Luno in Merkurjem borili za svoj prav ter delili pomembne stvari z drugimi. Občutljivost in užaljenost, ki se bosta prepletali lahko povzročita kakšno neljubo situacijo, še posebej na področju čustvenih odnosov. (VIr: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub temu, da luna v devici prebuja umirjeno energijo in zbranost, boste skakali z ene teme na drugo in povezovali prijetne zadeve s koristnimi cilji. V ljubezni boste morali narediti korak.

BIK 
Zaradi lune v devici boste bolj hladni, spremljal vas bo občutek, da so se na področju kariere in denarja zadeve ustavile. Preveč vztrajate pri tem, da bi vzpostavili dobre odnose s tistimi, ki so drugačni.

DVOJČKA 
Z energijo lune v devici boste končno premišljeno in analitično začeli uresničevati stvari, na katere ste se pred kratkim dobro pripravili. Novica ki prihaja, vas bo popolnoma prevzela.

RAK 
Čustva vas bodo v določenem trenutku neodločnosti premagala, kljub temu lahko zadeve, v kolikor se boste znali stabilizirati ter notranje umiriti vsaj začasno rešite in uredite.

LEV 
Morali si boste priznati, da niste predvideli vseh možnosti. Kljub temu je prav, da imate svojo pot, zato ne skušajte posnemati drugih. Naj se opazovanje ustavi v pravem trenutku.

DEVICA
Močna volja in sistematičen pristop bosta naredila vtis na nadrejene. Če ste se komu v preteklih dneh zamerili, boste lahko sedaj popravili napako in vse skupaj razčistili brez konflikta.

TEHTNICA 
Pomembno bo, da se soočite s situacijo in z resnico, ki ni najbolj enostavna. Ne boste preveč navdušeni nad tistim, kar vam ponujajo, a druge možnosti za zdaj žal ne bo na voljo. 

ŠKORPIJON 
Boriti se morate z nekom, ki vztraja pri svojem, tudi če se moti, prav tako lahko pričakujete nekaj sitnosti v odnosu s sodelavci in nadrejenimi, ki bodo ves čas zelo kritični. 

STRELEC 
Pot do razrešitve pomembne situacije se bo z iskreno debato, ki jo boste odprli precej poenostavila, možnost neugodnih odločitev bo veliko manjša. Zaslužili si boste pohvalo.

KOZOROG 
Vzemite si ko bodo od vas pričakovali pomemben odgovor čas za premislek, morda s vse skupaj ne bo razvilo tako hitro. Če bi se bolj sprostili in zaupali, boste kos tudi zahtevnim zadevam.

VODNAR 
Pojavil se bo občutek, da vas določeni ljudje na nek način izkoriščajo. Meje morate postaviti na vseh področjih, tako na službenem kot zasebnem, v nasprotnem primeru se prebuja nezadovoljstvo. 

RIBI 
Ne glede na to, da ste premišljeni in zelo prijazni, boste ko boste opazovali obnašanje nekoga ostali brez besed. Vsekakor boste morali o vsem skupaj še enkrat razmisliti in se odločiti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.