Magazin > Horoskop in Numerologija
5319 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 15. avgusta

astrologija, horoskop, vedeževanje
To nas čaka v četrtek.

OVEN
Splošno:

Dan bo kot nalašč za druženje v ožjem družinskem krogu. Sporočili jim boste dobre novice, zato bo današnji dan pravi za slavje. Prijatelji, ki so vam blizu, bodo v sledečih dneh odigrali zelo pomembno vlogo. Nanje se lahko vedno zanesete. Pred vami so pomembne preizkušnje. Zanesite se na svoje dosedanje izkušnje in na nasvete drugih ljudi, saj vam bodo zagotovo prišli prav.

Ljubezen:
Danes boste namenili veliko pozornosti svojemu partnerju. Zdelo se vam bo, da sta nerazdružljiva. Ostali se bodo zgledovali po vama, saj bosta kot dva mlada zaljubljenca. Pričakujte pogovore o skupni prihodnosti. Samski boste danes z mislimi daleč proč. Nekdo je za vas nedosegljiv, zato mu posvečate še več pozornosti.

Ljubezen: 5
Služba:5
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Pred vami je zelo srečen dan, ki ga boste zagotovo dobro izkoristili. Osebni odnosi bodo postavljeni v ospredje, zato danes zagotovo ne boste mislili na delo. Komunikacija, ki jo boste vzpostavili z ostalimi, bo enkratna. Izlet v naravo bo dober za vaša dihala. Zdravje: v večernih urah vas bo lahko napadel kašelj.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste med vama s partnerjem čutili veliko harmonije in razumevanja. Kljub preteklim sporom bo današnji dan dober. Prosti čas bosta preživela kakovostno. V večernih urah pričakujte veliko sprostitve. Tisti, ki ste samski, boste danes razmišljali o določeni osebi, ki je v vas prebudila vse čute.
 
Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Zbudili se boste polni dobre volje in energije. Veselo boste pričeli razmišljati o tem, kam vse se boste danes podali. Pojdite nekam, kjer še nikoli niste bili. Tako si boste razširili obzorja. Dan bo primeren za obiske različnih muzejev. Počutje bo odlično. Pričnite pa paziti na svoje finančno stanje, saj vas v tem letu čaka mnogo odlivov.

Ljubezen:
Pred vami je odličen dan za ljubezen. Če ste še včeraj razmišljali, kako slabo vam gre na tem področju, boste danes take misli opustili. Bili boste čisto razneženi in pripravljeni na nove podvige v ljubezni, še zlasti samski. Tudi tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste danes pokazali razumevanje do partnerja. Vajin odnos se bo zagotovo izboljšal.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes boste odkrili nekaj, kar vas bo prijetno presenetilo. Posvetili se boste sebi, zato boste našli izhod iz krize, v kateri ste se znašli. S svojo intuicijo in logičnim razmišljanjem boste zagotovo našli pot. V sebi boste začutili mir. Pazite le na domače, da jih ne boste zapostavili. Vsekakor na današnji dan namenite pozornost tudi družini!

Ljubezen:
Na današnji dan boste morali svojemu partnerju izkazati več ljubezni in naklonjenosti. Zagotovo bo hrepenel po njej. Razumljivo je, da imate težave, toda ne pozabite, da tudi on potrebuje nežnost. Že en dotik bo spremenil vzdušje v današnjem dnevu. Tisti, ki ste samski, se boste danes svoji simpatiji pokazali v povsem drugačni luči. Navdušite jo!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes boste začutili potrebo po branju dobre knjige. Že v dopoldanskem času se boste navdušili nad to idejo. Vzeli si boste čas zase, še posebno če bodo vaši domači danes odšli od doma. Klic osebe, ki vam pomeni veliko, vam bo osvetlil popoldne. Energijsko boste povsem na vrhu. V večernih urah se boste predali fizični aktivnosti.

Ljubezen:
Samski boste v tem popoldnevu razmišljali o osebi, ki vas je povsem začarala. Zdelo se vam bo, da ste zaljubljeni do ušes in še naprej. Tisti, ki ste v odnosu, boste obnovili svoje razmerje. Med vama bo ponovno zavladala harmonija. Ljubezen bo danes močna. Posvetili se boste partnerju, vaše oči bodo namenjene le njemu.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Izbirali boste med dvema opcijama. Nagnjeni boste k športu in pestremu preživljanju prostega časa, a boste hkrati želeli uživati tudi v svojem prijetnem domu. Združite oboje! Zagotovo se boste predajali pogovorom in druženju z bližnjimi. Njihova bližina vam bo pričarala nasmeh na obraz. Počutje bo odlično!

Ljubezen:
Tisti, ki ste vezani, boste dan preživeli ob svojem partnerju, saj vas ta trenutno navdušuje nad razmerjem. Včasih ste bili malce skeptični do ljubezenskih vprašanj. Menili ste, da ne potrebujete resnega razmerja, a sedaj je drugače. Prišel je pravi partner za vas. Tisti, ki ste samski, boste danes preživeli dan aktivno in v družbi najboljših prijateljev.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Če ne živite blizu svojih domačih, jih na današnji dan pokličite ali stopite v stik z njimi na kakšen drugačen način. Močno pogrešajo vašo bližino, zato se spomnite nanje. Najbolje bi bilo, da bi jih kar obiskali, saj boste tako obnovili vaše čustvene vezi. Počutili se boste odlično, večer pa lahko preživite ob zanimivih kulturnih dogodkih. Napolnite si moči za jutrišnji dan.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste danes razveselili svojega partnerja z lepim povabilom. Pričakujte družaben večer. Skupno preživljanje prostega časa vama bo pisano na kožo. Nežnejši spol naj danes brzda svojo občutljivost. Tisti, ki nimate ustaljenega odnosa, boste preživeli večer v družbi dobrega prijatelja. Morda si želi več kot le prijateljstvo, pa vi tega ne opazite. Odprite oči!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste zelo vitalni. Posvetili se boste fizični aktivnosti, ki bo vaše telo napolnila z energijo. V družbi partnerja ali prijatelja se boste podali novim športnim aktivnostim naproti. Dolgočasili se ne boste. Danes bo zagotovo vaš srečen dan, zato pričakujte ogromno naklonjenost zvezd na vseh področjih. Vaše počutje bo več kot odlično. Finance: stabilno.

Ljubezen:
Danes boste ponovno pokazali navdušenost nad razmerjem, ki ga imate. Čutili boste, da je vajin odnos končno na tisti pravi ravni. Pot pred vama je še dolga. Zavedajte se, da je cikličnost v razmerju nekaj povsem normalnega. Ne izgubite volje, ko bo naslednjič prišlo do prepira. Tudi samski boste danes čustveno razpoloženi. Kljub vsemu ne smete pričakovati večjih sprememb.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Danes se boste končno spočili. Kljub vsemu pa boste čutili, da z vašim počutjem ni vse najbolje. Občutili boste padec telesne temperature in padec odpornosti. Občutljivi boste na temperaturne spremembe. Svetujemo vam zmernost pri vsem. Napolnite svoje telo z vitamini, saj danes ne boste ravno odporni. Poležavanje vam bo dobro delo. Pazite na svoje počutje.

Ljubezen:
V današnjem dnevu vam bo primanjkovalo energije, zato tako vezani kot samski ne smete pričakovati veliko. Poležavali boste pred televizijo, toda v družbi svojega najbližjega. Partner vam bo v oporo, zato danes pričakujte veliko razvajanja. Tisti, ki ste samski, boste zasanjani. Razmišljali boste o lepih spominih, ko ste bili še zaljubljeni. Potrudite se in kmalu boste lahko srečni v ljubezni.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno:

Danes boste zelo čustveni. Hrepeneli boste po naklonjenosti in bližini najbližjih. Zdelo se vam bo, da ste se oddaljili z osebami, ki vam pomenijo največ. Danes bo pravi dan za zbližanje. Ker boste imeli čas, pokličite prijatelje, ki so vam blizu. Ponovno vzpostavite stik z njimi. V večernih urah pričakujte družabnost in prijetne pogovore v čudoviti družbi. Vaše počutje bo odlično.

Ljubezen:
Dan bo naklonjen ljubezni. Samski, čas bo pravi za spremembe. Tisti, ki ste v ustaljenem partnerskem odnosu, povabite partnerja na posebno mesto, ki vam je všeč. Čas je, da se zbližata. V večernih urah si bosta pričarala romantično vzdušje, ki vaju bo povsem navdušilo. Večer bo miren in iskriv. Vez med vama se bo okrepila. Zdelo se vam bo, da lahko berete partnerjeve misli.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:
Danes boste preračunljivi. Ker vaše ravnanje s financami ni bilo dosledno, se boste pričeli spraševati, kaj bi lahko storili za izboljšanje vašega finančnega stanja. Prav je, da postanete razumski, ko gre za trošenje denarja. Pričakujte zelo zanimiv večer. Vaš dom bo zaživel, saj boste obkroženi z ljudmi. Zagotovo pričakujte veliko obiskov. Vsi se bodo v vaši bližini počutili odlično.

Ljubezen:
Še vedno boste ohranjali zelo dobro ljubezensko razmerje. Odnos med vama bo neverjeten, saj se vam bo zdelo, kot da sta se včeraj zaljubila na novo. Predajala se bosta harmoniji. Tudi lepe besede bodo v današnjem dnevu zelo pogoste. Samski pa pazite. V vašo bližino bo stopil človek, ki ni vreden zaupanja. Z njim se lahko zapletete le v krajše ljubezensko razmerje.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

V dopoldnevu si boste privoščili dolg spanec, saj boste utrujeni. V popoldnevu si boste želeli novih dogodivščin in novih preizkušenj. Energijsko se boste vsako uro počutili bolje. Pred vami je pester dan. Pokličite prijatelje, saj jih boste razveselili s svojimi predlogi. Zabavanje vam ne bo tuje. Počutje: pazite le na pretirano izčrpanost ob koncu dneva.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v stalnem odnosu, boste danes pripravljeni na nove podvige. Partner bo v tem dnevu na prvem mestu. Peljali ga boste na zanimiv izlet, kjer bo zaljubljenost med vama zares prišla do izraza. Odvečno energijo boste zagotovo vložili v ljubezen. Tudi samski boste povabili prijatelja na kratek oddih. Kmalu lahko pričakujete razcvet ljubezni.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.