Magazin > Horoskop in Numerologija
4321 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 15. julija

astrologija, horoskop Profimedia
Čas z mešanimi energijami, najprej trdimi in materialno usmerjenimi, nato s prijetnimi ter toplimi, ki vodijo v sproščene pogovore in poglobitve na področju ljubezni.

Čustva boste izražali veliko bolj lahkotno. V primeru da storite napako ali povzročite nesporazum, se boste tokrat znali opravičiti in brez težav priznati resnico. Iskrenost se bo dolgoročno obrestovala. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dopoldne, ko bo luna še v devici se vam bo mudilo, prav tako boste želeli urediti vse kar je nejasno. Delovali boste s takšno naglico, da vam bo v večernih urah zmanjkalo energije za spolnost.

BIK
Nekdo se bo spomnil na vas, kar vas bo močno presenetilo. Vprašanja, ki ste si jih pred kratkim postavili bodo sedaj še toliko bolj pomembna, saj boste preko njih prišli do pravih, iskrenih odgovorov.

DVOJČKA
V drugi polovici dneva prihaja vpliv lune v tehtnici, ki je najbolj ugoden za področje ljubezni in lepote. Z užitkom se boste podali k frizerju in si s tem polepšali dan, poln lepih čustev.

RAK
Dopoldne boste izredno stabilni in prepričani da zmorete vse. Popoldne se boste usmerili z energijo lune v tehtnici v prijetno preživljanje skupnega časa, najraje z ljubljeno osebo.
 

LEV
Navdih prihaja danes z brskanjem po spletu. Tisto kar vam je manjkalo, boste tokrat lažje našli, zato boste ponosni na svojo iznajdljivost in zadovoljni z vsem kar se bo dogajalo v vaši bližini.
 

DEVICA
Zakaj ne bi enkrat za spremembo odreagirali drugače, bolj odločno, spontano in brez vaših stalnih pomislekov, s katerimi zadeve običajno še bolj zakomplicirate kot so v resnici.
 

TEHTNICA
Ugoden vpliv bo povezan predvsem z željo po ureditvi družinskih odnosov. Presenetili boste celo sami sebe, saj boste nekomu, ki tega od vas ne pričakuje sposobni nesebično oprostiti.
 

ŠKORPIJON
Na dan bodo danes prišle tiste stvari, ki bi se jim najraje izognili. Ker to ne bo izvedljivo, vam preostane le še to da prisluhnete in se skušate tako kot je za vas najlažje z njimi tudi soočiti.
 

STRELEC
Ne ugibajte, ampak vprašajte. To bo vaše vodilo, ki vas danes ne bo pustilo razočarane, ampak zadovoljne. Minili so časi, ko ste se bali resnici pogledati v oči in se z njo soočiti.
 

KOZOROG
Spremembe ki jih boste deležni lahko pustijo grenak priokus in vas potegnejo v krajšo fazo nezadovoljstva. Zavedajte se, da so določeni koraki nujno potrebni, če se želite pomikati naprej.

VODNAR
Ne ustavljajte se dopoldne, ko bo luna še v devici pri tistih stvareh, ki vas notranje vznemirjajo. Raje poiščite prijeten kotiček, kjer lahko zberete svoje misli in se prepustite naravi.

RIBI
Dovolile si biti nežni, tudi če nekateri pomena te lastnosti ne razumejo. Ne spreminjajte se, saj se bo kmalu pokazalo da je še kako prav, da ostajate popolnoma zvesti sebi in svojim prepričanjem.

Komentarjev 1
  • Robert_Lea 10:12 15.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦