Magazin > Horoskop in Numerologija
10179 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 15. oktobra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Tehtnice, čaka vas dober dan!

OVEN
Splošno: 

Danes boste končno pošteno zadihali, a bo prišel tudi čas inventure. Soočali se boste s svojo preteklostjo in tehtali med tem, česa si želite in kaj je vaša dolžnost. Pomagal vam bo vaš neprecenljivi optimizem, s katerim boste razrešili marsikateri trd oreh. Večer preživite s tistimi, ki vam največ pomenijo.

Ljubezen
Samski ste že dolgo mnenja, da vam v ljubezni nihče ni kos. Zato boste ob konkurenci postali nekoliko nejevoljni, pa čeprav brez pravega razloga. Prijatelje imate ob sebi zato, da vam pomagajo. Vezani boste prijetno presenečeni nad izpolnitvijo obljube, ki vam jo je partner dal že pred časom. Obetajo se vama romantični trenutki v dvoje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Ta hip imate v glavi veliko zamisli, vendar jih boste težko izrazili z besedami. Dan bo za vas čustven, bili boste občutljivi. Morda bi bilo res najbolje, da bi šli na dopust in bi si napolnili baterije. Ko boste ves svet okoli sebe izklopili in se boste posvetili sebi, boste znova prišli k sebi.

Ljubezen
Samskim bo sreča naklonjena. Pozitivni dogodki bodo zaznamovali tako vaše družabno kot tudi intimno življenje. Vsekakor se lotite načrta, potrebovali boste le kanček sreče. Vezani pa boste občutili močne impulze, ki vas bodo spodbudili, da se boste v partnerskem odnosu bolj potrudili.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Najraje bi sprejeli neko odločitev, za katero veste, da bi vam prinesla trenutno zadovoljstvo, a se boste vendarle zamislili nad posledicami. Mogoče se preveč razdajate in tudi svoje dobrine. Velikokrat ste razočarani, ker ne dobite ničesar v zameno. Pokažite tudi vi svoj pravi obraz, četudi boste koga razočarali. 

Ljubezen
Vezani se boste trudili ohraniti partnerjevo zaupanje. Oseba, ki se zadnji čas vrti okoli vas, ima dejansko nekoliko sumljive namene. Obeh odnosov ne boste mogli vzdrževati na zdajšnji ravni. Samski se boste z velikim navdušenjem zapletli v igro osvajanja. Že dolgo niste tako žareli, kot boste v prihodnjih dneh, zato si dajte duška.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


RAK
Splošno: 

Vaše misli bodo sledile srcu in obratno. Tudi počutje vam bo pomagalo. Lahko boste celo odkrili, da vam prav pomoč ljudem s pozitivno energijo prinaša dobre rezultate. Ob koncu dneva bo še nekaj zmotilo vaše namene. A po pogovoru z osebo, ki ji zaupate, boste spet jasno zrli v prihodnost.

Ljubezen
Vezani se boste soočali z nenavadno napetostjo. Ko boste ugotovili njen izvor, bo težava praktično že rešena. Zapletlo se bo zaradi partnerjevega nezanimanja za pogovor. Samski se boste dolgočasili, pravih priložnosti za romance ne bo. Morali boste pač najti način, da se boste zadovoljili s tem, kar bo na voljo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Vpleteni boste v nek spor ali pa boste obkroženi s prepiri, spletkarjenjem in zlonamernim opravljanjem. Dobro bi bilo, da bi se temu izognili, poskusite biti nevtralni. Že tako vam bo žal, ker se boste sploh zapletli v to mrežo laži. Zvečer pa se sprostite v družbi vaših najdražjih in pozabite na vse spore, ki bodo že jutri pozabljeni.

Ljubezen
Samski se boste pokazali v pravi luči, pokazali boste tako pozitivno kot negativno stran. Marsikatero vašo odločitev iz preteklosti boste preprosto spregledali, ker boste delovali povsem instinktivno. Pazite, da ne boste kasneje česa obžalovali. Vezani bodite iskreni do partnerja, predvsem pa do sebe. To je predpogoj za harmoničen odnos.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Danes se boste poslovili od vsakdanjih skrbi. Zaželeli si boste dobre družbe, poskrbeli boste, da se boste veselili. Zavedajte se, da le pozitivna energija pomaga pri vsakdanji praznini. Kljub vsemu pa se povsem ne boste mogli izogniti napetosti in stresu. Predvsem v službi boste zelo razdražljivi.

Ljubezen
V ljubezni vam bo kar nekako prelepo. Ne dovolite, da bi vas lepi trenutki zanesli čez mejo, raje uživajte v ugodnem počutju. Ne pozabite seveda tudi na užitek vaših bližnjih. Nekdo vam bo danes prinesel tudi veliko veselja. Nekaj pa boste morali spremeniti tudi pri sebi. Premislite!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno: 

Stvari bodo končno potekale po načrtih in željah. Vse niti imate sedaj v rokah sami in prav danes se bo to še potrdilo. Poslušajte svojo intuicijo in se odločajte tako, kot vam bo narekovalo srce. Zvečer pa boste zaradi vsega razmišljanja kar malce utrujeni in dobro bi bilo, da bi se pred novimi izzivi spočili.

Ljubezen
Samski boste tako polni energije, da boste še sami sebi težko sledili. V tem energičnem obdobju se ne boste mogli ustaliti in poglobiti v odnos. Vezani se boste stvari lotevali površno. Pri tem boste naredili več napak, ki vas bodo še nekaj časa zasledovale. Po možnosti preložite pomembnejše ljubezenske odločitve.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:
 
Vaše razpoloženje bo danes bojevito, nekoga pa boste presenetili s svojo zajedljivostjo. Ostanite mirni in se ne zapletite v spor. Ne hitite preveč pri odločitvah in naj ne bodo izrečene brez premisleka. Tudi zvečer ne bo veliko bolje, zelo boste nemirni, saj boste opazili, da ste precej neodločni.

Ljubezen
Samski dopustite čustvom, da usmerjajo vaše ljubezensko življenje. Z razumskim pristopom le zapletate stvari, ki so v resnici presenetljivo enostavne. Ne bojte se pokazati čustev. Vezani boste dobro organizirani in boste uspešno uskladili naporen vsakdanjik s partnerskim odnosom. Partner bo prijetno presenečen.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno: 

Dobro bi bilo, da bi se malce sprostili. Dobili boste občutek, da je vaše življenje prazno. Poskusite najti stvari, ki vas bodo osrečevale in izpopolnjevale. Prav zagotovo bi vas osrečil kakšen nov hobi, ki bi vaše življenje naredil bolj razgibano. Poskusite v to vključiti še ostale člane družine.

Ljubezen
Samski lahko pričakujete hiter razvoj dogodkov, za katere se je že zdelo, da ne bodo pripeljali nikamor. V tem obdobju ne sedite doma, saj boste lahko spoznali osebo za resno zvezo. Prepustite se! Vezani boste zelo družabni, obeta se vam prijetno srečanje. Bili boste brez skrbi, odprti in zgovorni, topla čustva do te osebe ne bodo ogrozila vašega partnerskega odnosa.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno: 

Zgodili se bodo prvi spodbudni premiki, ki vam bodo pomagali pri notranjem ravnovesju. Videli boste nove priložnosti, ki bodo za vas pomenile velik izziv. Pokazali boste, da zmorete sami premikati gore. Vseeno pazite, da ne bi pretiravali, saj bi se ob vsem naporu lahko psihično in fizično sesuli.

Ljubezen
Vezani boste imeli srečo v nesreči. Partner bo na vaši strani, čeprav mu bo sam razplet dogodkov dal tehtne razloge za godrnjanje. Pokažite mu, da cenite njegovo podporo. Samski se raje umaknite od nastale situacije, z besedami ne bi ničesar popravili. Nekdo se bo jezil na vas, ker mu boste pokvarili ljubezenske načrte.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

Ker boste danes bolj odsotni pri delu, bodo temu primerni tudi rezultati. Nikakor se ne boste mogli ujeti s sodelavci, vendar boste toliko bolj čutili svojo notranjo harmonijo. Pazite, da se nerazumevanje s sodelavci ne bo vleklo v nedogled. Prav zaradi tega bi lahko šli v službo tudi z odporom. 

Ljubezen
Samski boste privlačili ljudi z neko posebno energijo in vaše družabno življenje si bo spet opomoglo. Nekdo izmed vaših novih znancev bo morda vaša sorodna duša. Vezani ste pred obdobjem vzponov in padcev, saj bodo prišle v ospredje razlike med vama s partnerjem. Vendar nikar ne skrbite, nasprotja se privlačijo.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Izrazito nervozni boste in po glavi se vam bodo podile najbolj mračne misli ter razni strahovi. Ko se boste umirili, boste videli situacijo brez utvar, brez lažnih upanj in strahov. Zavedati se boste začeli, da vas čaka dolga pot in da vas strah le ovira. Bodite bolj optimistični.

Ljubezen
Samski ste izid neke situacije nevede zapečatili že v preteklosti. Kot običajno ste naredili zelo močan prvi vtis. Vezani boste nenavadno hitro privolili v nekaj, za kar se običajno pustite dolgo prepričevati. Tokrat boste k zadevi pristopili izvirneje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.