Magazin > Horoskop in Numerologija
6208 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 16. decembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Dan bo stabilen, delovali boste vztrajno, napakam se boste znali spretno izogniti.

Usmerili se boste predvsem k praktičnim rešitvam, ki bodo podkrepile samozavest. Hlastali boste po znanju in informacijah, znali boste prisluhniti in svetovati. V krogu družine se boste napetim besednim dvobojem intenzivno umikali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Danes bodo zelo pomembni medsebojni odnosi. Motili vas bodo tisti, ki se neprestano bahajo in izpostavljajo, ter s tem spravljajo ostale v stres. Skušajte zgladiti celotno situacijo.

BIK 
Izkoristite priložnost, ki se morda ne bo več ponovila. Popolnoma brez razloga boste zaradi vpliva lune v vašem znamenju zelo ljubosumni. Želeli si boste dolgih pogovorov  in tolažbe.

DVOJČKA 
Na delovnem mestu se boste znašli pred novimi preizkušnjami, ki vas bodo razveselile, saj boste z njimi pridobili ogromno novega znanja. Bodite odprti za boljše možnosti, prihajajo tudi vesele novice.

RAK 
V pomembni situaciji boste imeli skozi dan, ko bo luna še v biku zadnjo besedo, čeprav vas vse skupaj istočasno navdušuje in obremenjuje. Zadovoljni boste s predlogom prijatelja.

LEV 
Odločni boste in na področju kariere nepremagljivi. Nihče se vam ne bo postavljal po robu, saj boste izžarevali energijo, ki se je bo marsikdo ustrašil. Namenite jim kakšno prijazno besedo.

DEVICA 
Pazite, da ne bo prehitro razkrito nekaj, kar naj bi za zdaj še zadržali kot skrivnost. Najdite zlato sredino, saj vam planeti napovedujejo spontane rešitve, ki jih je vredno zagrabiti.

TEHTNICA 
Na poslovnem področju bi morali ostati zbrani. Bodite čim bolj natančni, s sodelavci pa bolj prilagodljivi. Odločajte se na podlagi več mnenj, le tako se boste usmerili v pravo rešitev.

ŠKORPIJON 
Nenehno zavračate nekaj, kar bi vam lahko še kako koristilo. Če boste vsaj za hip popustili, vam bo skozi dan, ko se bo luna nahajala v biku veliko lažje. Zvečer se boste končno počutili bolj polni energije.

STRELEC 
Na področju kariere in denarja pričakujte nekaj zamud, toda nikar ne sklepajte negativno. Čim prej prekinite začarani krog negativnih misli, saj bo napetost zvečer izginila.

KOZOROG 
Pričakujte dan, ki bo zbegan in poln prevelikih pričakovanj. Poskusite biti čim bolj realni, da ne boste zabredli v neskončno sanjarjenje. Nekdo bo od vas zahteval pomemben odgovor.

VODNAR 
Zanimiva zgodba se bo končala hitreje kot ste predvidevali. Poskrbite za praktične opravke, pozanimajte pa se tudi glede odnosa, ki vas po tihem obremenjuje že nekaj časa. 

RIBI 
Poskusite se spomniti nečesa, kar vas je pred kratkim rešilo in je povezano z družino. V poznih večernih urah, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov prihaja več razigrane energije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.