Magazin > Horoskop in Numerologija
6173 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 16. februarja 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Bodite pozorni, da boste delovali po premišljeni poti.

Pomembno je, da se zaposlite, tako umsko kot tudi fizično, saj boste potrebovali nekaj, kar vas motivira. Morda je čas, da končate vse zoprne in nadležne zadeve, oddahnili si boste. Z zmedenimi mislimi si boste težko pričarali optimistično vzdušje, zato energijo raje usmerjajte v delo ali izobraževanje, kjer so nakazani dobri rezultati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pred vami je prijeten dan, ki bo zaradi lune v kozorogu dinamičen in obarvan z različnimi poslovnimi aktivnostmi, ki se bodo dogajale v zelo smiselnem vrstnem redu. 

BIK
Ne čudite se, če ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tokrat ne bo prisotnega niti kančka razumevanja. Energije, ki jih boste začutili, poskusite nadzorovati. 

DVOJČKA
Nekdo vas bo zelo razjezil s svojimi pripombami, saj si resnice enostavno ne želite priznati. Imeli boste občutek, da se vse, kar je resnično pomembno vrti nekako mimo vas. 

RAK
Naj vas komplimenti, ki jih boste dobivali, spravijo v dobro voljo.  Delo vam bo šlo odlično od rok, potrebovali boste samo še neverjeten pogum in manjši zalogaj tveganja.

LEV
Odločili se boste za bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva, po katerem hrepenite že dlje časa. Čeprav se boste tistim, ki neprestano opravljajo, želeli izogniti, to ne bo mogoče.

DEVICA
Nikar ne bodite presenečeni, če bo nekdo od vas želel razlago. Nikar ne bodite tako odklonilni, morda še nista razčistila odnosa. Ne bojte se iskrenega pristopa, raje ga uporabite.

TEHTNICA
Sestankovanje in pogovori z nadrejenim vam zaradi energije lune v znamenju kozoroga ne uidejo. Vsa običajna pravila in meje bodo pozabljeni, kar boste težje sprejeli.

ŠKORPIJON
Nikar se predolgo ne izgubljajte v starih obljubah. Naraščal bo optimizem, spoznali boste nekaj novih ljudi, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti, zato se podajte naprej ne nazaj.

STRELEC
Nekako ne boste sposobni razumeti določenih zadev, povezanih s preteklostjo. Čim prej si priznajte, da se nekatera prizadevanja obrestujejo takoj, druga pa žal z zamikom. 

KOZOROG
Ne bodite razočarani, če bo na kariernem področju bolj malo konkretnih rezultatov. Kljub temu boste vse skupaj reševali dosledno ter gojili upanje, da se čim prej dotaknete cilja.

VODNAR
Če se želite izogniti napetostim v službi, ničesar ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in ne predvidevajte, da vam je nekdo naklonjen, ker je resnica daleč od tega.

RIBI
Nekaj stvari vam lahko malce uide iz nadzora, s čimer se nikar preveč ne obremenjujte, saj kmalu prihaja boljše obdobje. Tistim, ki imate dvome, bo pomembno mnenje pomembne osebe. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.