Magazin > Horoskop in Numerologija
11114 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 16. januarja

astrologija
Device bodo potrebovale samoto.

OVEN
Splošno: 

Danes boste v sebi zaznali željo po razčiščevanju vseh pomembnih stvari. Na delovnem mestu boste zbrani, vaša glava bo polna novih idej, ki vam bodo danes zagotovo prišle prav. V središče boste postavili določeno vprašanje, a ker ne boste našli odgovora, ne boste imeli mirnega spanca. Prav je, da si tudi danes privoščite počitek in se otresete stresnega vsakdanjika. 

Ljubezen
Današnji dan bo na ljubezenskem področju zares zahteven. Od vas je odvisno, ali bo določen odnos deloval ali ne. Vse bo tako, kot si boste zamislili v svoji glavi. Verjemite v to, kar vam govori srce in sledite svoji intuiciji. Videli boste, da vas bo pripeljala daleč. Samski boste morali prav tako prisluhniti svojemu srcu, saj mu do sedaj še niste uspeli. Vprašajte se, kaj čutite. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 2

BIK
Splošno: 

Bodite danes previdni pri poslovanju in financah. Danes se boste lahko ušteli. Če se boste zapletli v kakšno večje poslovanje, se boste lahko danes znašli na izgubi, zato pazite. V službi se izogibajte napakam, kajti prav danes boste podvrženi nepremišljenosti in površnosti. Ostanite zbrani. Zdravje: počutili se boste odlično. Vseeno namenite telesu več fizične aktivnosti. 

Ljubezen
Danes boste ponovno čutili, kako se vas loteva navdušenje nad ljubeznijo in partnerskim odnosom. Vezani boste izkazali predanost svojemu partnerju. Dobro voljo in pozitivno energijo boste prenesli na čustveno področje. V objemu partnerja se boste počutili izpopolnjeno. Samski boste občudovali osebo, ki je ne poznate osebno. Pristopite do nje in jo spoznajte. Ne oklevajte več.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste razmišljali o svoji prihodnosti in o tem, kaj v življenju želite ustvariti. Želeli boste slediti svojim ciljem, toda žal boste že danes naleteli na ovire. Sprijaznite se, da se je potrebno boriti, zato ne vrzite puške v koruzo. Čutili boste, da se znova premikate nazaj. Ohranite svoj optimizem in postavite negativno mišljenje v ozadje. Spodbujajte sami sebe.

Ljubezen
Danes boste morali nadzorovati svoje ljubezensko življenje, saj vam bo drugače situacija lahko ušla izpod nadzora. Zavedajte se, da vas prepiri s partnerjem ne bodo pripeljal daleč, ampak ravno nasprotno. Previdno. Samski se ne smete obremenjevati zaradi svojega stanu. Verjemite v ljubezen in kmalu boste spoznali, da je ta na dosegu rok.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5


RAK
Splošno: 

Zvečer lahko pričakujete ogromno druženja. Kljub temu, da bo dan naporen, bo večer lepši. Najverjetneje se boste srečali s prijatelji, ki jih že dolgo niste videli. Počutili se boste odlično in nadoknaditi boste želeli vse za nazaj. Dialog in komunikacija vam ne bosta tuja. V dopoldnevu boste prisluhnili osebi, ki vam je blizu. Ponudili ji boste svojo pomoč.

Ljubezen
Danes boste čutili potrebo po druženju. Vezani se lahko pripravite, saj bo partner načrtoval večer, ki bo namenjen le vama. Izbirati boste morali med prijatelji in partnerjem. Pretehtajte dobro. Prav je, da prisluhnite sebi in svojim potrebam. Samski boste danes razmišljali o osebi, ki vam je všeč že dalj časa. Premislite, ali je mogoče že prišel čas, da z njo vzpostavite stik. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Danes se boste posvečali samo delu. Bodite previdni, da se ne boste opekli pri odnosih z bližnjimi, ki menijo, da jih zanemarjate. Res je tako. Danes se boste vrgli v delo, saj boste želeli napredek takoj, morda že danes. Ne hitite. Včasih ste preveč zaletavi. Prav je, da se zavedate, da vsaka sprememba potrebuje svoj čas.

Ljubezen
Vezani boste danes nad ljubeznijo povsem razočarani. Bodite previdni, saj se vaš partner nahaja v izredno občutljivem obdobju. Danes se zagotovo ne bosta razumela. Izogibajte se prepirom in si vzemite nekaj časa le zase. Razmislite o tem, kako bi lahko izboljšali vajin odnos. Prisluhnite mu in spoznali boste, da je v njegovih besedah zagotovo nekaj resnice.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Danes boste začutili, da potrebujete samoto. Delovali boste zelo individualistično, toda pomislite tudi na ostale, še posebno bližnje, ki vas bodo pogrešali. Pri delu se držite preizkušenih tehnik. Soočali se boste s projektom, ki bo od vas terjal ogromno energije. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Pazite na finance, saj vam trenutno grozi finančna nestabilnost. 

Ljubezen
Danes se boste počutili ljubljene, zato brez skrbi. Če ste se v preteklih dneh prepirali s partnerjem in ste iskali težave, lahko danes pričakujete izboljšanje vajinega odnosa. Otoplitev zagotovo prihaja, zato brez skrbi. Toda ne mislite le nase. Tudi partner ima delo, pa še vedno ohrani dovolj energije za vas. Zavedajte se, da sta v razmerju vedno dva. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno: 

Danes bodite izredno pazljivi. Nekdo v vaši bližini bo povzročal spore in prepire, v katere boste vpleteni. Ne zaupajte vsem osebam, saj nimajo vsi najboljših namenov, še posebno ne na delovnem mestu. Cilj marsikdaj opravičuje sredstva, zato ne podlezite tem spletkam. Ohranite mirno kri. Zdravje: kakršnokoli razburjanje lahko le škodi vašemu zdravju, zato previdno.

Ljubezen
Zvezde vam bodo danes v ljubezni naklonjene. Predvsem nežnejšemu spolu, saj se bo zdelo, da se vse odvija po vaših željah. Vezani boste lahko prav danes naredili korak naprej s svojim partnerjem. Premik vas bo izredno razveselil. Samski ste na pragu zaljubljenosti. Zapomnite si, da je predvsem od vas odvisno, ali si boste dopustili možnost za ljubezen.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste razmišljali predvsem o tem, kaj vse želite spremeniti. Čas je, da ukrepate. Odlašanje vas ne bo pripeljalo prav daleč. Danes bodite pozorni na finance. Sedaj ni čas, ko bi si lahko privoščili prekomerno trošenje denarja. Bodite razumski. Danes bo vaš srečen dan, zato vas lahko čaka mnogo prijetnih trenutkov. Prepustite se lepotam življenja. 

Ljubezen:
V ljubezni se boste danes znašli pod srečno zvezdo. Vezani boste čutili, da sta si s partnerjem še posebej blizu in da vaju prav nič ne more oddaljiti. Občutki bodo izjemni, prav tako pa vam bodo polepšali dan. Samski boste očarani nad nekom, ki ga v preteklosti ne bi niti opazili. Videz lahko vara in danes boste spoznali, da ste se pošteno ušteli.  

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Danes se boste počutili bolje. Edino vaša čustva vas bodo lahko vrgla iz tira, saj bodo danes zagotovo zelo intenzivna. Premislite, preden se boste spustili v prepir z bližnjimi. Na delovnem mestu boste ponovno zavladali v vsej svoji podobi, saj vam nikakršno opravilo ne bo povzročalo težav. Pazite le na odnose, ki bodo danes lahko zelo težavni. 

Ljubezen
Vezani boste danes nagnjeni k prepirom. Zdelo se bo, da se upirate vsaki situaciji in da svojega partnerja namenoma odbijate. Iskali boste razloge za spor, kar vaju danes zagotovo ne bo pripeljali daleč. Samski se boste v svoji koži počutili zelo dobro, saj boste pri delu žareli. Ljubezen bi vas na tej točki ovirala, zato se za zaljubljenost v tem časovnem obdobju zagotovo ne boste odločili. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Zdi se, da vam finančne težave še vedno ne omogočajo mirnega spanca. Težava je v tem, da ne znate pravilno vrednotiti financ in da z njimi ne ravnate razumsko. Prav zato se večkrat znajdete na tisti prelomni točki, ki kaže negativen znesek na vašem računu. Pretehtajte, kaj zares potrebujete in česa ne. Danes pazite tudi na odnose z bližnjimi. 

Ljubezen
Vezani boste danes razočarani. Ponovno boste čutili, da vas partner ne razume in da med vama ni tiste prave vezi, ki bi lahko vodila do čarobnih trenutkov. Morda si sami v svojih mislih postavljate določene omejitve, zato ne morete preseči meja. Odkrijte pravo smer in rešitev ter ne pozabite, da kjer je ljubezen, je tudi pot. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno: 

Današnji dan vam ne bo po godu. Še vedno boste pri delu nekoliko nezainteresirani, morda celo zdolgočaseni, kar bo motilo tako vas kot vaše nadrejene. Čas je, da pretehtate, kaj vam pomeni več; napor na delovnem mestu ali rutinsko opravljanje dela. Ne godrnjajte prehitro, saj vas bodo kaj kmalu lahko zasuli z novimi opravili. Zdravje: danes si zares odpočije.     

Ljubezen
Zdelo se vam bo, da bolj kot kadarkoli prej potrebujete partnerjevo bližino, naklonjenost in razumevanje. Zgodilo se bo ravno nasprotno, saj vas tudi danes ne bo razumel. Nikakor ne pričakujte, da vam bo znal prisluhniti in vas spodbujati v pravem pomenu besede. Spremenili ga ne boste, zato se navadite in se zanašajte le sami nase. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Pazite na svoje zdravje. Že ko se boste zbudili, boste čutili, kako šibki ste. Primanjkuje vam spanca. Morda se vas loteva tudi utrujenost. Lahko celo, da se vas nevede loteva virusno obolenje, zato pazite na to, da si boste danes zagotovili dovolj počitka. Pri delu vam bodo okoliščine bolj naklonjene. Po delovniku si privoščite malce lenarjenja.  

Ljubezen
Imeli boste občutek, da ste naredili vse, kar je bilo v vaši moči, toda vaše razmerje še vedno ne deluje tako, kot bi moralo. Danes boste povsem na dnu, morda celo po nepotrebnem. Čutili boste, da ste končno prišli do spoznanja, katerega ste se tako bali. Pričakujte ogromno zmedenosti in nejasnosti. Samski boste hrepeneli po dotikih in zaljubljenosti. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.