Magazin > Horoskop in Numerologija
5163 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 16. maja 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To nas čaka v četrtek.

OVEN
Splošno:

Danes bo v ospredju zaskrbljenost zaradi financ. Dan boste želeli preživeti aktivno, toda tega vam finance žal ne bodo dopustile. Ne dolgočasite se. V življenju ne gre vedno vse po načrtih, zato popestrite večer z družabnimi igrami. Delovni dan bo minil zelo hitro. Nove delovne obveznosti ter učenje in priprava vas bodo zamotili. Čas v službi bo minil zelo hitro.

Ljubezen:
Pred vami je odločujoče obdobje v ljubezni. Definirajte svoja čustva, ki jih gojite do partnerke, saj boste le tako lahko ugotovili, ali je to, kar čutite, pravzaprav ljubezen. V nasprotnem primeru pa se bo kmalu vse skupaj končalo. Tudi mnoge ženske predstavnice boste razočarane v ljubezni. Še vedno niste dobile tistega, kar si želite. Morda vam trenutni partner tega enostavno ne more nuditi. Premislite.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Odnosi pri delu bodo še vedno zapleteni. Zdelo se vam bo, da vas nihče ne razume, zato s sodelavci danes ne boste vzpostavili dobre komunikacije. Nič za to, vsak od nas doživlja vzpone in padce. Finance bodo končno stabilne. Zahvalite se partnerju, ki vas posluša in vam svetuje. Povabite ga na večerjo. Zdravje: premislite o svoji fizični aktivnosti.

Ljubezen:
Danes boste dokazali, koliko vam pomeni boljša polovica. Po krajšem premisleku ste ugotovili, da ni vse tako enolično, kot se zdi. To, da ste prenašali slabo voljo nanjo, je del preteklosti. Čas je za nov začetek. Že danes se pričnite truditi. Presenečeni boste nad odzivnostjo, ki vam jo bo izkazal partner. Samski pričakujte veliko strasti in poželenja.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Kljub temu, da imate ogromno dela, ste še vedno zagnani in polni energije. Bravo! Pričeli ste zelo dobro, zato ste lahko prepričani v uspeh, ki se bo na vaši poti pojavil zelo kmalu. V službi bodo vsi opazili vašo zagnanost, ki bo danes vredna občudovanja. Pazite na zdravje! Napor pri delu bi se lahko izrazil v težavah s prebavo.

Ljubezen:
Samski boste premišljevali o svojih čustvenih potrebah. Pričakujte nova spoznanja. Čustva, ki jih gojite do neke osebe, so močnejša, kot ste mislili. Prijetno presenečenje, kajne? Vezani boste razmišljali o novem življenju. Razmislite, če so življenjske okoliščine primerne za naraščaj.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

RAK
Splošno:
Ohranite ideje zase, tako se boste izognili sporom pri delu. Prav je, da izrazite svoje mnenje, toda danes bodo nesoglasja prehuda, zato se bo potrebno zadržati. Če boste ravnali nepremišljeno, pa lahko pričakujete zaplete in prepire. Zdravje: v sebi boste čutili nemir. Res je, da vam v zadnjem času ne gre vse od rok. Zvečer se naplešite in se znebite negativne energije.

Ljubezen:
Stabilnost se bo zasidrala v odnosu. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste tudi danes presrečni, da imate partnerja, na katerega se lahko zanesete. Samski danes ne boste hrepeneli po bližini. Predstavniki moškega spola boste še vedno malce zaskrbljeni zaradi vedenja vaše partnerke. Morda je le ne poznate tako dobro, kot mislite. Razmislite!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Danes boste razmišljali o svojem finančnem stanju. Če načrtujete večji nakup ali potovanje, vam svetujemo, da si naredite načrt. Tako boste lahko mirni glede prihodnosti. Pri delu boste zelo zagnani, saj ste prepričani, da vam bo to v prihodnosti omogočilo stabilnejše finančno stanje. Delovni dan bo minil hitro, pričakujte zelo dinamičen večer, poln smejanja. Smeh je pol zdravja!

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste razmišljale o različnih pričakovanjih, ki so se oblikovala med vama s partnerjem. Morda sta si preveč različna, da bi bila prihodnost za vaju mogoča. Ne pozabite, da se nasprotja privlačijo le kratek čas. Tako vezane kot samske predstavnike moškega spola pa čaka v ljubezni ogromno navdušenja. Samski se boste na novo zaljubili.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Situacija pri delu se bo odvijala zelo hitro, kar vas bo v mnogih pogledih presenetilo. Sami ne boste verjeli, da se stvari odpirajo s takim tempom. Vaše komunikacijske sposobnosti bodo zares odlične. Na področju financ lahko tudi danes pričakujete manjše odlive. Zdravje: pazite, saj obstaja možnost prehlada.

Ljubezen:
Danes boste zelo pogumni. Če še nimate ustaljenega odnosa, se vam bo zdelo, da želite dvoriti vsaki privlačni predstavnici ženskega spola. Umirite svoje strasti, saj bo prava šele prišla. Malce boste morali še počakati. Nežnejši spol bo tudi danes razočaran. Tiste, ki ste vezane, boste čutile, da vam partner ne izkazuje vse pozornosti, ki jo potrebujete. Pokažite mu, da želite postati središče njegovega življenja.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Pri delu bo tudi danes vladala zmeda. Svetujemo vam, da se nadzorujete, saj obstaja nevarnost zmot, ki vam zagotovo ne bi prinesle nič dobrega. V popoldnevu pokličite prijatelja in videli boste, da vam bo odleglo. Delovne obveznosti boste vnesli tudi v vaš dom. Pretirana živčnost zaradi dela pa bo lahko doma ogrozila odnose. Previdno!    

Ljubezen:
Tisti, ki ste vezani, boste prelagali vaše nezadovoljstvo in slabo razpoloženje na partnerja. Predstavnice nežnejšega spola bodite previdne, saj tako vedenje lahko vodi le v konfliktno obdobje. Moški boste gledali na razmerje in ljubezen z drugega zornega kota. Predajali se boste pozornosti, ki vam jo bo izkazovala vaša partnerka. Samski odmislite skrbi, ko gre za ljubezen.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:

Finance vam bodo še vedno naklonjene, čeprav lahko danes pričakujte odlive z bančnega računa. Svetujemo vam, da premislite o tem, kaj je zares potrebno in kaj ne. Vaše splošno počutje bo odlično, še posebej v večernih urah, ko boste začutili željo po plesu. Predajte se ritmu življenja. V službi boste osredotočeni na svoje delo, zavidanje sodelavcev boste odmislili. Bravo!

Ljubezen:
Samski boste v ljubezni nestrpni. Hitenje vas ne bo pripeljalo daleč. Predstavnice ženskega spola še vedno niste razmislile o tem, kako prepričati moškega v premik naprej. Izberite pravo taktiko. Predstavniki moškega spola boste danes že bolj optimistični glede razmerja, ki ga imate. Dvomi, ki vam še včeraj niso dali spati, bodo prisotni tudi danes, toda v manjši meri. Uživajte v ljubezni, ki jo imate.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Odnosi pri delu se bodo poslabšali. To, da vam nekdo želi prekrižati poti, je znano. Toda premislite, morda si oba želita podobno. S tem ni prav nič narobe, zato dopustite, da zmaga boljši. Pokažite zrelost pri razmišljanju in pripravljenost na delo. Tako vam uspeh zagotovo ne bo ušel. V financah danes ne pričakujte večjih sprememb, a previdnost ne bo odveč. Zdravje: v popoldanskem času se bodo lahko pojavile težave s prebavili. Ne bodite živčni.

Ljubezen:
Samske bo lahko ravno danes doletela ljubezen. Zdelo se vam bo, da je prišla v vaše življenje povsem nepričakovano in nemudoma. Ne dvomite vanjo, sledite svojim občutkom. Vezani boste tudi danes ravnodušni glede svojega čustvenega življenja, toda nežnejši spol morda malce manj kot moški. Če nimate realnih dokazov o skokih čez plot, te misli zadržite zase.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno:

Danes je pred vami pester delovni dan. Vzdušje na delovnem mestu se bo umirilo, prav tako boste z določenimi osebami na delovnem mestu vzpostavili ponoven stik. Naj vas pretekli spor ne bremeni, čas je za prenovo odnosov. Po napornem dnevu si privoščite krajši oddih in malo več fizične aktivnosti. Tako boste sprostili svoje misli in telo. Finance: mislite na prihodnji mesec!

Ljubezen:
Samski, morda ni prav, da želite biti glavni tudi takrat, ko ni vse v vaših rokah. V večernih urah lahko vezani predstavniki moškega spola pričakujete pogovor s partnerko. Ne skrbite, kajti ljubezen je prisotna v razmerju, toda ne prehitevajte dogodkov. Ženske predstavnice boste danes bolj optimistične glede vajinega razmerja. Partner vam bo predlagal kratek izlet. To bo utrdilo vajin odnos.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes boste morda malce zamišljeni. Vaše misli bodo daleč proč, osredotočene na prihodnost. Naj vas razmišljanje in sanjarjenje ne zaslepi, saj bo delo tako zagotovo trpelo. Danes boste še kako potrebovali motivacijo na delovnem mestu. Stisnite še malo. Finance: stabilnost je dosežena, večji odlivi pa so še pred vami.

Ljubezen:
Še včeraj ste dvomili v to, da je oseba, ki jo imate ob sebi, res tista prava. Danes bodo ti dvomi le še del preteklosti. Predolgo ste bili pod vplivom težkih preteklih izkušenj, ki so v vas gradile občutke dvoma. Nežnejši spol ne bo tako srečen. Partner vas je razočaral v preteklosti, zato bosta le težko gradila na prihodnosti. Samski stopate na novo pot v življenju. Ne bodite presenečeni, saj bo v vaše življenje kmalu vstopila nova, drugačna oseba.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Hiteli boste kot nori. Premislite o svoji strategiji pri delu in ne bodite tako natančni. Res je, da so vam zaupali nove delovne obveznosti, toda tako jih ne boste končali v roku. Finance bodo še vedno na slabšem nivoju. Razmislite o dodatnem delu, če vam gre na tesno. Zdravje: proti večeru si privoščite dovolj razvajanja. Zaslužite si!

Ljubezen:
Nežnejši spol se bo tudi danes navduševal nad razmerjem in ljubeznijo. Partner vas bo presenečal s svojo poslušnostjo in odzivnostjo. Zdelo se vam bo, da je vreden vašega časa. Predstavniki moškega spola boste danes namenili več pozornosti svoji dragi. Naj bo dan poln dotikov in nežnih pogledov. Tako boste obnovili vero v vajino razmerje. Samski boste navdušeni nad novim poznanstvom.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

 

Komentarjev 1
  • Elizabeth_William 12:32 16.maj 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži ...prikaži več temuu delu in začne zaslužiti s tem, da sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com