Magazin > Horoskop in Numerologija
11170 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 16. maja 2024

astrologija, napoved Profimedia
Skušajte se usmeriti v tiste stvari, ki vas osrečujejo.

Morda se boste morali soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči. Ovire in omejitve se bodo nanašale predvsem na karierno delovanje, zato bodite previdni pri izbiri besed ter raznih metod. Brzdajte ostre besede, izognite se kritiziranju, predvsem pa skušajte delovati bolj prilagodljivo. Odpravite se na lepše in poiščite stik s sabo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Organizirajte se in si z energijo lune v devici, ki je marljiva, zastavite višje cilje. Razvedrilo bo povezano s pozitivnim stanjem na računu, zelo boste zadovoljni ter pozitivno presenečeni. 

BIK 
Na področju kariere se bo z ugodno luno vse, kar vas je skrbelo, zavrtelo bolje od pričakovanega. Možnosti za napredovanje ali izboljšanje, ki se bodo pokazale, čim prej izkoristite.

DVOJČKA 
Od vas bo odvisno, ali boste uporabili svojo energijo, zato se, v kolikor vam nekaj spodleti, nikar ne ozirajte preveč na druge. Določiti si bo treba pravila, kar bo potrebno storiti premišljeno. 

RAK 
Delovali boste zamišljeno, zato vas lahko nekaj opravkov z zoprnimi ljudmi močno vznemiri, vendar se boste znali pomiriti v družbi prijateljev ali ljubljene osebe, ki vas bo zelo dobro razumela. 

LEV 
S pomočjo energije Prvega krajca se boste lažje znebili zoprnega čustvenega bremena. Zadeve se bodo začele, v kolikor boste znali biti optimistični odvijati v lepši smeri. 

DEVICA 
Na čustvenem področju se bo prebudilo nekaj vznemirljivih iskric, kar vam bo všeč. Nekdo se je očitno spremenil, kar bo dokazal s prijetnimi dejanji in razlago, ki vas bo prepričala.

TEHTNICA 
Pred vami je z energijo lune v devici poslovna pot, ki vas bo navdušila in razbremenila. Zadovoljni boste, saj boste čutili, da vam gre vse tako kot si želite, tudi finance boste uredili.

ŠKORPIJON 
V določenem krogu boste opazili, da niste več tako zelo priljubljeni, kar vas bo zaskrbelo. Po nepotrebnem si nizate negativne scenarije, saj je težava v tem, da je nekdo pač nerazpoložen.

STRELEC 
Mirni in spočiti boste brez težav opravili vse kar je na urniku. Pred vami je zanimiva preizkušnja, ki vas bo navdihnila, saj boste želeli nadgraditi svoje znanje na določenem področju. 

KOZOROG 
Ne izdajte nečesa pomembnega, kar bi se lahko obrnilo v katastrofo. Skušajte se v kočljivi situaciji vsaj navidezno strinjati, ker se bo na koncu izkazalo, da ste naredili prav. 

VODNAR 
Urejanje finančnega področja vam bo zaradi lune v devici šlo odlično od rok, prav tako boste blesteli ob pogajanjih na poslovnem področju. Vse se bo sestavilo v celoto, zato boste pomirjeni.

RIBI 
Na ljubezenskem področju boste zaradi odločitve, ki jo nasprotna stran nestrpno pričakuje živčni. Zdi se vam, da vam energije trenutno niso naklonjene ter da se vse vrti v nepravi smeri.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.